Jag ursäktar så mycket...

Att min blogg på sista tiden har blivit någon form utav mobilblogg, och ganska jätte ointressant. Jag ursäktar också att jag inte läst eller kommenterat era bloggar på sista tiden.

Men allt har en förklaring, jag har inte haft tid. Jag vet inte vart tiden har tagit vägen, men borta har den varit i alla fall. Men nu är det snart påsklov, då ska man väl kunna komma tillbaka till bloggen kanske?

Ja det låter bra, god natt på er nu där ute!

Titta vad jag hittade i min (amerikanska) ...

bild1531 (MMS)

Titta vad jag hittade i min (amerikanska) tidning jag just köpt. En "Män som hatar kvinnor" recension, and guess what? De gillar't.


Love Automatic


Någon mer som får Fall out boy och Panic! at the disco vibbar av denna? Jag får det i alla fall. Vilket påminner mig om att det var år och dar sedan jag sist lyssnade på dem. Blir att leta rätt på låtarna igen tror jag.

Love Automatic - Scared To Death

 Telephone

Jag har nog sett denna video en triljon gånger, men det räcker inte. Love it! Det är som en liten minifilm.

Lady Gaga & Jonas Åkerlund är en perfekt match.


Ryktet går...

Snälla, snälla låt det vara sant.

Tim Burton tänker göra en ny Disney klassiker sen "Alice i Underlandet" blev en sådan hitt. Denna gånger ska han satsa på "The Sleeping Beauty", och vem, enligt rykterna, ska vara den elak drottningen? Jo Angelina Jolie! Och tydligen verkar Johnny Depp vara ganska klar för en roll i samma film.
Nu håller vi tummarna för att detta inte bara är ett falskt rykte, utan att det faktiskt också händer!Bara jag som INTE är förvånad?

Jag menar hallå, har vi inte alltid veta detta?

Good for you!


Källa: Posh24

 


Detta gott folk, detta är smärta. Och höjd...

bild1528 (MMS)

Detta gott folk, detta är smärta. Och höjden på klumpighet.


Dagens lärdom, knivar kan vara vassa. Myck...

Dagens lärdom, knivar kan vara vassa. Mycket vassa. Det lärde jag mig idag den hårda vägen då jag saknar en bit av nageln och lite hud. Aj!


Dagens motion: springa till bussen. Har ja...

Dagens motion: springa till bussen. Har jag sagt att jag älskar måndagar?


Bästa bakismaten ever, pizza.

bild1511 (MMS)

Bästa bakismaten ever, pizza.


Kan ni vänta tills i morgon?

Ja jag är ju inte så aktiv här idag (har egentligen inte varit det på hela helgen) men det finns två anledningar till det.

1. Jag är bakis. Usch säger jag bara. Lite sådär "aldrig-mera-alkohol"-känsla över det hela.
2. Jag har verkligen ingenting att skriva. Ja det är kanske inte så himla intressant om att läsa att jag legat exakt hela dagen i sängen tex, och sen finns det inte mycket intressant som händer i världen just nu så har ingenting att rapotera om direkt.

Men jag skriver i morgon, lovar, om jag inte kommer på något intressant ikväll vill säga.

Kanske skulle ta och städa rummet istället? -Nääääh!


Den här kvällen blev intressant

Orkar inte förklara nu. God natt!

Papa Roach

 

I'm so hooked on this

 

Papa Roach - Hollywood Whoar


Behöver införskaffas snarast!:

* En ny BH!! Ja jag äger bara en för tillfället då alla andra gått sönder och jag är både för pank och lat för att köpa ny. Detta har lett till att jag har fått paniktvätta denna BH ett antal miljoner gånger. Ganska ofta alltså.

* Skor. Just nu äger jag ett par "finskor" (känns så lekis när man säger finskor, men ni fattar vad jag menar) som är sjukt obekväma att gå i och ett par vinterskor som det är hål i. Mycket jobbigt.

* Kläder. Herregud, allt jag äger i min garderob kan jag tvätta i tvättmaskinen på en och samma gång, nästan. Alltså min garderob ekar snart, så tom är den!

* Ansiktsmask. Yes, min hud behöver frächas till. Och vardagslyx har knappast ingen dött av.

* Nya hörlurar. Ja de gamla har gått sönder. *snyft!*

= Jag kommer vara pank inom 10 timmar efter jag fått studiebidraget.

Jobbigt.


Jag orkar inte vara aktiv på bloggen idag

Vet att statestiken rasar när jag inte uppdaterar, men det är en smäll jag får ta.

Hörs i morgon!

Glöm inte bort Earth Hour

Den här filmen gjorde min dag!

Hahaha!


Inga klackar

Men jag har håret som jag visade igår i alla fall.

Detta kallas att vara uttråkad.

Det ser ut som jag har tio kilo ögonskugga på mig.

Men det har jag inte.

Och en så fin tungbild igen.

 

Nehe, dags att göra något vettigt? Som att leta upp läraren Mia?

Synes och höres gott folk!


-Mobilbloggning- Idag gör jag något vå...

-Mobilbloggning- Idag gör jag något vågat, jag ska gå med klackskor till skolan idag. Vet inte hur sjutton detta ska funka då jag inte kan gå i dem, men det löser sig nog det med. (Ja jag har ett par "normala" skor med mig ifall att)


Ska man våga gå såhär till skolan i morgon?

Och då syftar jag på håret, inte att jag har pyjamas på mig.

Lite nattliga funderingar sådär.


Jag hatar...

Nagelack som vägrar att försvinna!
Ser ju ut som om fingrarna börjat mögla.


Inte undra på om man var depp

Lyckades komma över en dold mapp som jag lyckats gömma i datorn och som sagt var, det är ju inte konstigt ifall man var depp ifall man satt och skrev sådant hela dagarna. Herregud.


"Le

Skratta

Låt ingen se

Låt ingen komma för nära

Låt ingen komma hit

Le

Skratta

Låt ingen se

Du kan bli bränd

Det kan vara fel på dig

Le

Skratta

Låt ingen se

Låt ingen hjälpa dig

Du kommer ångra dig"


"Smärta ilar genom kroppen.

Varje andetag gör ont.

Varje tår som rullar ner för kinden gör ont.

Hela kroppen gör ont.

Det ni sa gör ont.

Det ni inte sa gör ont.

Men jag kommer aldrig känna smärta igen.

Ni kommer aldrig få plågas med tanken av mig.

Jag ska försvinna från er.

Mina piller kommer söva mig.

Mina piller kommer ta bort allas lidande.

Det ska äntligen bli ett lugn.

Tack för den tid vi hade tillsammans."

 Jag är glad att denna tid är över i alla fall!


Liten miss kanske?

Är det bara jag som tycker att vaxdockan föreställande Robert Pattinson på Madame Toussauds vaxkabinett i London är väldigt misslyckad?

De har ju en hel del kändisar i vaxformat där som faktiskt liknar dem, men denna, njaa. Man ser ju vem den ska föreställa, kanske det viktigaste trots allt.

Fast fansen verkade lyckliga i alla fall.

Källa: posh24
Vad är meningen med att sola solarium?

Inte min bild.

Jag bara undrar.
Fast jag är ju en av de där väldigt få människor som tycker om att vara vita istället för att sola sönder kroppen. Cancer kan jag få en annan dag tack.

Visst ni att...

Jag faktiskt önskar mig en symaskin?
Kanske inte överst på listan då men i alla fall. Sen önskar jag att jag kunde vara en av de där duktiga människorna som fakitks kan sy, de som gör skitsnygg egna kläder. Men vem vet, övning ger färdighet säger de ju.

Det är faktiskt en bra sak att ha, och jag vet att jag inte alltid kommer att bo hemma och bor man inte hemma har man inte en mamma som kan fixa sådana saker. Jag tänker framåt i tiden förstår ni. Haha.

Inte min bild.


Ett onödigt inlägg behöver inte komma 2 gånger

Min lillasyster påpekade att jag inte lagt ut något om "Katternas-vårglädje" (hon är ganska så glad att vi släppt ut Frazze för första gången utan sele och koppel), men det har jag visst! Fast inte här, utan HÄR.

Så nu slipper hon påpeka det.

Hör du det Jonna? JAG HAR LAGT UT DET. Bra, då var det ur världen och vi kan fortsätta med våra liv igen.
Vampyrer -Filmrecension

Svensk biovisad skräckfilm står det på dvd fodralet. Ja skräckfilm står det. Om man ska räkna det som skräckfilm så kan man knappast klara mycket. Jag skulle kalla det mer thriller drama ifall jag skulle kalla det något.

 

När jag startade filmen hade jag inga förhoppningar över huvud taget om denna film, och tur är väl det. För annars hade de förhoppningarna kraschat totalt. Filmen är typiskt ”svensk”. Komplicerad, mörk (bokstavligt talat, titta inte på den mitt på dagen, du kommer inte se ett dyft), lite halvtaskigt skådespeleri och ganska trist.

 

Sedan att regissören tolkat vampyrer som något helt annat än vad vi är vana vid vet jag inte ifall jag ska ta som ett positivt eller ett negativt tecken. För mig känns det nästan som om han/hon inte hade råd med specialeffekterna och fick helt enkelt göra dem mänskliga.

 

Jag är ganska besviken också över hur de inte lyckats besvara frågorna i filmen. Vart kommer de ifrån? Hur blev de som de blev? Vart är deras familj? Allt för många frågor fanns när filmen var slut.

 

Det enda bra med filmen som jag kan hitta är soundet i början. Det känns som en typisk skräckis när man precis stänger på den och förhoppningarna ökar kanske något, men de försvinner snabbt då musiken går från ”läskig-skräck” till ”svenskt-knark-drama”.

 

Jag brukar tycka om de flesta vampyrfilmerna eftersom jag totalt älskar vampyrer (och ja, det var innan denna vampyrhysteri kom), men denna var inte bra. Har du inte sett den behöver du inte se den heller, för den var inte precis sevärd.

 

Egentligen är den väl bara värd ett Z,

men bara för att det är vampyrer får den ett halvt poäng till.


Orginaltitel: Vampyrer (Not like others på engelska)
År: 2008
Regi: Peter Pontikis
Gengre: Skräck (Thriller enligt IMDB)
Skådespelare: Jenny Lampa, Ruth Vega Fernandez, David Dencik mfl.

Om två systrar, Vera och Vanja, som ser ut som vilka unga tjejer som helst. Den enda skillnaden är att de lever på natten och av patologiskt okänd anledning endast kan utvinna energi ur mänskligt blod. En natt, efter att Vera har druckit blodet och dödat en mc-gängmedlem tvingas systrarna springa för sina liv. Det är just under denna natt som Vanja lovat sig själva att berätta för Vera den hemlighet hon gått och burit på ett tag: att hon vill lämna vampyrlivet, och försöka smälta in bland människorna. Vera ställs plötsligt inför ett liv i ensamhet, men tänker göra allt för att inte släppa sin syster ifrån sig. Samtidigt knappar mc-gänget in på dem båda.

Se trailer HÄR.


 


-Mobilbloggning- (ja jag tappade precis gl...

bild1507 (MMS)

-Mobilbloggning- (ja jag tappade precis glassen när jag tog kort) Nu är det dags för film nr 2, och till det blir det citron & lakrisglass, apelsin- och hallonkaka och mjukpepparkaka. Här snackar vi 101 olika smaker på en och samma gång!


Film & Tee

Me like!

Jag har en hel drös med filmer som jag måste se,

det är bara att titta på.

 

Och sen ska jag bara ignorera att min fjärrkontroll gått sönder.

Alla knappar funkar egentligen, förutom 1. Den viktigaste.

AVSTÄNGNINGSKNAPPEN!


Idag släpps biljetterna till...

Draktränaren.

Så för de som känner sig manade att se den kan köpa dem nu. Filmen kommer visas både i 3D och "normalt".

Premiären av Draktränaren är dock inte förens den 26 mars (alltså om 2 dagar).

Se trailern här.
Die Mannequin

Ojdå, det var visst ett tag sen sist.

 

Love the song, love the video.

Love, love, love.

Die Mannequin - Dead Honey


Gissa vilken film jag ska se

I 3D också, nu är jag nöjd kan jag lova.

Klicka HÄR för att få reda på vilken.
Längtar...

Saker jag är nöjd med mig själv

Bättre självförtroende åt folket!

Skriv vad du är nöjd med dig själv på din blogg (eller kommentaren för de som inte äger blogg) och skicka en länk antingen i kommentarsfältet eller via mejl. Du kan nå mig på zooda@hotmail.se .

Jag vill veta vad just DU är nöjd med.

 

* Jag tycker mina ögon är vackra

* Jag tycker om min ögonfärg

* Jag tycker att min näsa är lite gullig, trots att den är ganska stor och har en massa

svarta porer

* Jag tycker om min mun och mina läppar, ja de ser ju ganska kyssvänliga ut

i all fall


Så kan man också göra, men det är inte rätt

Ursäkta den fruktansvärt dåliga bildkvaliteten.

Klicka för större bild

 

 

Bildförklaring:

Klicka för större bild.

 


Gud måste vara en sadist

Vafan har han annars skapat mensvärk för?!

Frukost-time!

bild1502 (MMS)

Nu blir det frukost och lunch på samma gång, mums! Och en liten kaka med så klart.


-Mobilbloggning- Stress

-Mobilbloggning- Stress, stress, stress. Missade första bussen (tur man har en snäll mamma som kan köra) och hann inte äta frukost. Och så behöver jag sömn.


Nu ska jag krypa ned i sängen

bild1498 (MMS)

Med lilla kisse-katten Frazze. God natt!


Nu: Dusch

Sen: Te och sedan sängen. Shit vad trött man kan vara.

God natt!

Nu har de gått för långt


No subject1

bild1492 (MMS)

Mobilbloggning - Jag leker publik till en danslektion (och testas mms-bloggning med)


Dagens positiva,det är ljusare än någonsin...

Dagens positiva,det är ljusare än någonsin ute. Dagens negativa, det är svinkallt!


Inte så lätt att städa en kaninbur

I alla fall inte ifall man har en kanin som vägrar att lämna buren och en katt som bara måste in där med.


Nu ska jag slänga in mig själv i duschen och sedan ta och sova lite. Det är ju faktiskt skola i morgon igen.


Bloggen borde nog heta Klant-Zooda istället

För det är så jag är, klantig. Jätte klantig. Ja jag kan ju inte ens gå ut och gå utan att jag fastnar i ett hål/snöhög.Några minuter INNAN snöhögen.

 

Lillebror tycker jag ser ut som en smurf i mössan, jag håller inte med.

Jag ser ju ut som en mupp, inte en smurf!

Blind han är.

 

Suddig bild?

Ja det blir lätt så när man springer,

min lillebror är lite kameraskygg (han som står bakom lillasyster)

så han tar sats och springer emot mig.

Ja träning fick jag i alla fall.

 

Jag älskar er mina små syskon.

Trots att jag skäller på er ganska ofta och att ni är ett par riktiga pain in the as så älskar jag er.

Vad ni än gör så är jag eran storasyster som alltid kommer älska er, glöm inte det.


Besvikelse

Igår kväll fick jag äntligen tillbaka mitt Voddler och gissa om jag var glad, men sen kom bevsikelsen.

1. Det finns inte en enda film jag vill se, alla var skittråkiga.
2. Min dator har något fel på fläkten = datorn bli superhet bara jag stänger på den och att försöka titta på film är omöjligt, allt laggar.

Jag har alltså gått och väntat på detta jäkla Voddler i nästan en månad för ingenting. Tack!

 


 

Vinnaren av Minitävlingen: Elvira (sista länkningen)


Funkar det? Testar den nya mobilbloggningen.

Funkar det? Testar den nya mobilbloggningen.


Jag ska se Iron Man 2

Ja jag tycker om non-stop-action-and-adrenaline-movies. Det får en att glömma den grå och trista vardagen för en stund, så end of discussion.

Filmen kommer ut på bio den 28 april.

 


 

Vinnaren av Minitävlingen: Elvira

 


Det här är bara äckligt

Ja jag tänker nog inte äta på McDonald's igen.
Klicka HÄR.Vinnaren av Minitävlingen: Elvira

Behövs göras idag:

Men om jag gör det är en annan femma.

Vinnaren av Minitävlingen: Elvira

Hur blev jag morgonmänniska?

Jag bara undrar. För jag har varit, i hela mitt liv, en nattmännsika. Somnar jätte sent på natten och vaknar sent på dagen. Det har varit min grej. Men nu, nu vaknar jag vid 7-8 tiden och går och lägger mig tidigt.

Som inatt, jag gick och la mig tio över ett inatt, somnade direkt och vaknade strax efter åtta. Vad sjutton?! Exakt vad är det som har hänt? Hur blev jag en morgonmänniska, jag tycker ju om att vara nattmänniska.

Det är nog bara att inse fakta, den underbara sova tiden är nog över. *snyft*Vinnaren av Minitävlingen: Elvira

JAG HAR EN NATTFJÄRIL PÅ MITT RUM!

Och för de som inte visste så är jag livrädd för dem. Eller livrädd är väl att ta i, men jag vill helst inte vara i samma rum som dem. De är äckliga och läskiga.

Jag tänker inte sova i mitt rum inatt i alla fall!

Buhu, vill att mamma och pappa ska komma hem så de kan ta bort denna äckliga och läskiga lilla varelse.Vinnaren av Minitävlingen: Elvira


A Nightmare on Elm Street


Trots att jag inte sett en enda film av A Nightmare on Elm Street filmerna så tycker jag de är jäkligt intressanta och sitter högt upp på "Filmer jag ska se innan jag dör"-listan (som jag *host* inte skrivit ännu). Och som kanske några vet så kommer den en ny Elm Street film i vår (vet bara att den kommer den 30 april i USA) och bilderna som släppts hitills får mig att ha höga förväntningar.

Något att bli rädd åt under sommarlovs kvällarna tro?Foto: IMDBVinnaren av Minitävlingen: Elvira

Nu är del 1 slut

Och jag kan förstå att folk fastnat för Millennium filmerna. Filmen, förlåt, serien är ju helt underbar. Ha! Jag som alltid tyckt svenska filmer och serier varit totalt värdelösa, där fick jag. Den är så annorlunda, så mörk, så rå, så ja jag har inga ord. Två tummar upp helt enkelt.

Och från och med i dag är Noomi Rapace, eller nej, hennes rollfigur Lisbeth Salander, my lesbian crush. Jag vill bara gifta mig med människan!

Och nu har jag yttligare några böcker att sätta upp på min
"Måste Läsa Lista", suck!


Vinnaren av Minitävlingen: Elvira


Inte så konstigt

Att mina mobilbloggningar inte kom in här om dagen. De har ju för guds skull bytt nummer! Och man behöver tydligen inte skicka mms längre utan det funkar med vanligt sms också, skönt! Drar ju ner summan lite och så slipper man ha tvånget att använda bild med.

Kunde inte blogg.se bara var liiite mer, ja jag vet inte, utåt? Alltså lägga informationen så alla kan se den? Hade ju varit ett plus kanske? Men det är ju så klart blogg.se vi pratar om.


Vinnaren av Minitävlingen: Elvira

Dagens noteringar

1# Jag måste titta på film! Jag har ju för guds skull sveriges kanske största hög med film jag ännu inte tittat på. Vart har mitt filmintresse tagit vägen? Förr tittade jag ju på filmer så tvn gick varm, men nu. Nej jag bara orkar inte. Skärpning Lina!

2# Mitt rum är i stort behov av städning. Och kaninburen med. *suck* Roligare kan man ju faktikst ha en lördag.

3# Jag är sugen på kexchoklad.
Jätte, jätte sugen.

4# Jag måste snart ansöka om nytt efternamn. Ja det är inte så långt kvar jag kommer heta Lina Johansson.

5# Jag är fruktansvärt glömsk. Jag kommer ju inte ens ihåg vad det sista var jag skulle skriva på listan var!
Vinnaren av Minitävlingen: Elvira

Svar på Minitävlingen Tjej? Kille?

Lite tråkigt att bara 2 stycken vågade vara med.

Faktiskt var det oavgjort, för ingen hade alla rätt. För faktiskt var alla tjejer. Jag sa ju att rösten ibland kan förvilla, hehe. Och jag skrev ju att det var flera som hade lika många rätt så skulle jag lotta, vilket jag gjort. Och det blev Elvira som vann. Grattis, grattis.

Svaren:

1. Tjej

The Destillers - City Of Angels

2. Tjej


Arch Enemy - My Apocalypse

3. Tjej

Die Mannequin - Dead Honey

4. Tjej

Otep - Confrontation


Missa inte!

Millennium: Hela Historien
ikväll!

Ikväll är det del 1 av 2 av Män som hatar kvinnor.

Sänds på SVT1 klockan 21:00.


Irriterad

Jag har skickat 2-3 stycken mobilbloggningar idag. Har de kommit fram?
-Nej.

Why?
-Vem vet?

Jaja, vet att jag har sveriges kanske tråkigaste blogg just nu, men jag kommer tillbaka i morgon. Är så trött att jag kan somna ståendes så ska faktiskt sova nu. Äntligen, har längtat efter sängen enda sedan jag klev upp.

Wish me luck!

Jag har fått läkartid idag. Jag både hoppas och hoppas inte att de ska hitta något. Men vi får se hur det går. Och säger läkaren att jag ska ta blodprov stryper jag honom med sitt egna stetoskop. För er som missat så är jag sjukligt rädd för nålar (och läkare).


Längtar!

The Runaways

Mobilbloggning Trots...

0da1b9ade77e39a74a223e1774165bf9.png

Kolla varifrån!

Mobilbloggning Trots avsaknande av kulor så har han staken kvar. Alltså, fast de knipsatt bort kulorna så juckar han på mitt täcke.


Mobilbloggning Nu...

232aa30a38e76171a2311cc45030dc92.png

Kolla varifrån!

Mobilbloggning Nu har lille frazze fått komma hem. Han har nämligen blivit av med sina kulor idag, stackarn är helt grogi och förvirrad.


Mobilbloggning Om...

0-48b602d3f2c0c2d87ff1450031a0e36a.png

Kolla varifrån!

Mobilbloggning Om nu pressbyrån kan göra en något sådär god latte, varför kan de inte göra gott kaffe?


Skolan idag

Med något som är som en jobbig mensvärk (och lite till). Yes, I love my life. Verkligen.

Uppdaterar jag inget under dagen så ligger jag antagligen i en liten hög i skolan, död. Bara så ni vet.

Remember

Snart dags för en ny Veckans Ros. Glöm inte att nominera någon/dig själv! Klicka här för att komma dit.

Liten minitävling på bloggen (vinsten är länkningar i 10 inlägg). Klicka här för att komma dit.

Ångest

Min frånvaro skjuter i höjden och jag mår inte bättre. Usch vilken ångest jag har. Jag vet att man faktiskt inte kan rå för när man blir sjuk och när man är frisk, men det här är fan inte bra. Snart ryker mit studiebidrag.

Ångest, ångest, ångest.

Krach i pannkakan

Ja men jag orkade inte vara seriös med rubriken kanske.

Okej, vad har hänt?

Kille? Tjej? -Minitävling-

Mycket simpel tävling. Den som har alla/flest rätt vinner (är det flera som har alla rätt så lottar jag).
Vinst: En länkning i 10 inlägg framöver.

Okej, jag har fyra låtar och min fråga är; Är det en kille eller tjej som sjunger? Rösterna kan förvilla kan jag lova. Lycka till!

1. Kille/Tjej?

 

2. Kille/Tjej?

 

3. Kille/Tjej?

 

4. Kille/Tjej?

 


Dag nummer 2

Okej nu går jag snart till läkaren och kollar upp min mage. Såhär ont kan man i alla fall inte ha "bara sådär". Nej, det är nog någonting jag inte tål i frukosten. Eller så tål min mage inte mat längre helt enkelt. *suck*

Det här blir ju kul, ska man hitta på idag då? Ligga och glo på en vägg från sängen? Känns som om det är de nöjet jag har för tillfället. Jippie.

Ni får jätte gärna tycka synd om mig. Eller nej föresten, jag begär det. Tyck synd om mig.

Vart är nattugglan Zooda?

Ja det undrar jag med, för just nu är klockan 21:30 (i alla fall när jag skriver detta) och jag är redo att gå och sova. Jag vet vad ni tänker, nu?! Ja nu. Fattar ni hur slut jag är eller? Och då har jag bara varit hemma och segat hela dagen.

Jag vet inte vad det är med min kropp, alltid trött och hänging och varit förkyld sedan december. Det låter som att jag skulle behöva kolla upp mig själv hos läkaren snart. Både för att se vad som står på med min kropp och för att ni bloggläsare ska slippa läsa en massa gnäll om min kropp.

Jag ska bara gnälla en sista gång i inlägget, hoppas för guds skull att jag slipper hosta sönder hela natten! Påminn mig att köpa hostmedicin sen med är ni gulliga.

Ignorera gärna att bilderna är så mörka. Min mobil älskar att få spelet ibland.

Egopics är så inte min grej.

God natt!


Igen?!

 

Kommer ni ihåg denna lilla trevliga prick/sår/irriterande-röda-fläck?

Ja nu är den på vägs tillbaka och jag hoppar nu glädjeskutt här hemma. Eller inte.

Varför, varför, varför?

Ja denna vinter har verkligen haft alla möjliga sjukdommar och liknande att erbjuda. Fyfasen!


Så gick det med den skoldagen

Jaha, då sitter man här, hemma. Ja jag kom inte iväg till skolan. Eller jag kom med första bussen, men sen åkte jag hem igen. Min mage mår inte alls bra, jag har ont i den och så mår jag illa. Fattar inte riktigt vad som är fel på min mage. Har haft ont och mått illa ganska ofta nu.

Hoppas att denna GI mat kanske kan vända denna jobbiga trend?

God morgon!


Det är -9.9 grader ute, mörkt och halva sverige sover ännu. Då går jag upp! Inte alltid så roligt kanske. Men men, nu är jag uppe i alla fall (och har varit i 20 minuter) och ska göra mig i ordning för skolan. Ska försöka att inte missa bussen idag också.


Nej jag är inte död

Men nästan. Är så sjukt trött (känns som om jag inte sovit på tre dygn minst). Dels därför jag inte uppdaterat idag, och dels det att jag faktiskt varit lite upptagen (ja fy mig som inte ens gjorde en mobilbloggning). Jag har både varit på gym med lillebror och lekt hemmafru. Och gjort så mina fingrar både luktar vitlök och rödlök, hur får man bort det?!

Nu ska jag i alla fall se till att försöka somna lite tidigare än vanligt så jag går och lägger mig nu.
Zooda, sova tidigt?!
Japp, ni hörde rätt. Nattuglan i mig ska få sova den med.


Så god natt!


Glad och pigg!
Eller kanske tvärt om?

Veckans ros -Vecka 11-


Veckans ros går till Jennie! Och hon blev nominerad av Lotta.
Jennie för att hon kan få alla att skratta :)

Känner du någon som är värd en Veckans Ros? Eller kanske har du gjort något speciellt så du tycker du är värd den? Nominera någon eller dig själv till Veckans Ros HÄR!

Måndagar tycker inte om mig

Så är det bara helt enkelt.

Allting var bra denna morgon, jag försov mig inte, kännde mig något sådär pigg, hann äta frukost osv osv. Ja allt var bra. Tills jag skulle hoppa på bussen vill säga. Bussen bestämde sig för att vara bara liiite för tidig idag, vilket gjorde att jag missade den.

Så det var pappa som fick, i ljudetshastighet ungfär, köra in mig till bussen i stan idag. Som jag nästan missade också.

Men det var ju inte så farligt faktiskt. Jag hann ju med och allt. Så nu undrar jag, vad kommer här näst? Hitills har det varit lugnt, med det är bara lugnet före stormen. Jag lovar. Snart kommer det något. Men vad?

At ha en kamera kan vara kul

Tycker i alla fall jag, lillasyster och Frazze-Man.

 

Nu: Tvätta håret

Sen: Sova!

 

God natt!


Musiktips?

 


Glöm inte bort veckans ros!

 


Aldrig mer PC!

Lite skillnad kanske?


Nej jag spränger snart min dator! Att det ska vara så mycket problem med en och samma dator är ju helt otroligt. Ja så nåsta gång (om sådär 10 år kanske) jag köper en dator ska det inte vara en PC, då blir det mac. För de kan inte vara sämre än pc i alla fall. Inget kan nog vara värre än det.

Och det verkar inte som jag är den enda som tänker skaffa mac nästa gång.

I alla fall om man söker på google.Då var vi här igen

Söndag, söndag, söndag, söndag.

Då var vi här igen, på denna tråkiga dag. Usch. Måndag i morgon. Usch! Nej söndagar är inte min favoritdag på veckan. Fast måndagar är faktiskt värst.

Söndagar är den dagen då veckan slutar och man måste göra sig redo på en ny vecka. En ny vecka då hela karusellen startar om. Nya läxor, måste till gymmet på nytt, kommer försova mig minst en gång igen,  måste städa rummet på nytt osv...

Jag bara hoppas att veckorna till nästa lov går snabbt, riktigt snabbt. Jag är sjukt trött (speciellt på skolan) och vill ingrt hellre än ha lov. Så snälla, snälla, snäll, ge mig lov snabbt!Och glöm inte inte bort att nominera någon/ dig själv till veckans ros! Sista dagen idag!
Klicka HÄR.


Jackass nummer 3!

Yes, det kommer en nummer 3. I alla fall om man ska tro IMDB, vilket man borde. De brukar ha rätt.

Den håller just nu på att filmas (och alla från jackass nummer 1 och 2 är med) och har release datumet den 15 oktober 2010 (i USA, ännu oklart när den kommer till Sverige) och den kommer hete Jackass 3-D. Jag tror dock inte att den kommer att vara i 3D bara för att den heter 3-D, fast det hade ju varit en rolig tanke.

Jag som älskar skadeglädje ser ju fram emot detta i alla fall! Man har ju sett alla andra filmer och alla avsnitt när den gick på tv, så ska bli kul att se den tredje. Och detta lär ju vara den sista, fast det sa de ju om Jackass 2. Så vem vet? Kanske kommer det fler?


Dagens fråga

Ja det kan man ju fråga sig. Men nu är jag här i alla fall! Livs levande!

Jag har bara råkat åka till Rusta och handlat i Vetlanda. Så ja, ibland är det så att bloggen hamnar lite i kläm.

 

 

Öhm, ja, mycket mycket onödigt inlägg. Men man vill väl visa att man lever.


Zooda klipper lugg

Har man inget annat att göra så har man inte.
Bild kommer på det sen. Jag glömde att ta bild och nu är jag för trött. Haha, klantigt!

Kom på ungefär samtidigt som jag gjorde första klippet att jag inte passar i lugg.

Haha, tur att man kan sätta upp luggen eller ha snelugg. Och sen så
växer det ju faktikst ut igen.


Nu ska jag gå och snatta choklad från mamma och titta på A&E Intervention innan jag går och lägger mig för natten.

God natt på er där ute!

Glöm inte bort veckans ros!

Öh, va?!

Klockan är inte ens 23, det är fredag och alla sover här hemma! Va?!

Jag har någ råkat flytta in med ett gäng tanter och gubbar tror jag. Hmm, ja jag får väl följa strömmen och ta och sova då kanske?

Sverige premiär av 'Remember Me' idag (12/3)

Hoppas den kommer ut på DVD snart! Då blir det att springa och hyra den direkt.


Veckans Ros

Nu är det inte långt kvar tills nästa Veckans ros ska delas ut, men vem ska få den vecka 11?

Känner du någon du vill nominera eller kanske vill du nominera dig själv? Klicka då HÄR! Just nu har jag ingen som är nominerad till vecka 11, så kommer det inte in något tills vecka 11 kommer veckans ros inte finnas den veckan. Det kommer väl vara synd?


Nya twilight trailern: Eclipse


När jag ser denna så är det nästan att jag låser in mig på mitt rum och vägrar att komma ut förens jag läst ut den tredje Twilight boken. Men jag har lovat mig själv att inte läsa den förens precis innan premiären, och det är faktiskt ett tag till.

Så jag får helt enkelt vänta (och möjligtvis gömma undan boken tills dess).

Nej, jag tänker INTE se 'Lets Dance'!

Om man försöker gå in på tv4.se så kommer man inte in på sidan. Nej, istället får man se denna bild:

 

Ska jag ta detta som någon pik? För att jag står emot 95% av Sveriges befolkning och totalt hatar Lets dance?

Nej lilla tv4, jag tänker inte ge mig. Jag tänker inte se Lets dance. Skit ner er.


Ska men behöva bli rädd?

Tittar på 'Sveriges värsta bilförare' och jag vet inte ifall jag ska skratta så jag gråter eller ifall jag ska bli rädd. Roligt är det, men hur sjutton fick de körkort?

Det lär för alltid vara en gåta.


Jag hoppas bara att jag ska vara en något bättre när jag

fått mitt körkort.


Söndagsångest på en torsdag

Ja men visst är det underbart? Usch, kunde vi inte fått ha haft klämdag i morgon nu när vi varit ledia idag?

Oj, vilket ansvar jag fick


"Postat av: Faster

Skit också.... Måste ju hinna läsa sista boken i serien innan jag ser den på TV. Har inte sett en enda av filmerna, men ÄLSKAR böckerna. Ser verkligen fram emot att få se detta på TV. Glöm inte påminna oss!!"

 

Okej, jag ska försöka komma ihåg det. Jag ska sätta klockorna på alarm, fixa sirener som tjuter 5 timmar innan det börjar, skriva upp det i varje almanacka och be astronaterna spraymåla månen med texen GLÖM INTE BORT ATT PÅMINNA DEN 22 MARS!

 

 

Eller så fixar jag bara en nedräkning på bloggen.

 


 

UPDATE: Fixat! Och självklart ska jag påminna er också.


7 saker du kanske inte visste om mig

1. Jag tycker inte om kolsyra. Eller inte så mycket. Så när jag köpt en fanta, cola eller något annat så brukar jag skaka dem lite innan jag dricker. Då får de precis lagom mycket kolsyra. En av de många anledningarna jag tycker om bonaqua, de har lagom mängd kolsyra.


2.       Jag tror inte på halstabletter. Jag kan inte komma på en enda gång det hjälpt. Allt som händer är att man luktar mint (eller vad det nu kan vara för smak på dem), det blir starkt i munnen och man blir slemmig i halsen. Men inte får man mindre ont. Snarare tvärt om.

 

3.       Jag nyser utav starka tuggummin. Det har Clara märkt ett antal gånger kan jag lova.

 

4.       Jag tycker duschar är jätte äckliga. Jag har hur svårt som helst att ställa mig i duschen, jag måste alltid skölja golvet noga med varmt vatten innan jag ens vill ställa mig där på. Haha fråga mig inte varför.

 

5.       Jag har jätte svårt att äta nudlar idag. Alltså snabbnudlar (nudlar man köper på kinarestauranger är fortfarande goda) för jag har totalt ”förätit” mig på det. Det var ju det enda man åt i gamleby! Ja så nu vill jag bara spy när jag äter dem. Okej det finns faktiskt en sort jag faktiskt kan äta, men bara den sorten och oftast bara hälften av nudelpaketet.

 

6.       Jag är lite av en tönt/nörd. I alla fall när det gäller film. Älskar t ex Det femte elementet (eng: The Fifth Element) och ”superhjälte-filmer” som X-Men, Spiderman och liknande (dock inte Batman och Stålmannen, det klarar jag inte av).

 

7.       Jag totalt hatade kaffe och hade god lust att förbjuda det i hela Sverige för bara något år sedan. Och nu har jag svårt att förstå hur man kan överleva utan det.

 


Filmer som ska ses

Denna och nästa vecka.

Fick ju aldrig se The Shining när vi hade den hemma förra gången så lånade hem den igen.


Tycker du om 'Män som hatar kvinnor'?

Hoppas du inte missar serien som startar lördagen den 20 mars på SVT1! Det är sex 90-minuters avsnitt som kommer att visas och de kommer visa mer fördjupningar av både historier och karaktärer än de visat på bio och film.

Hur låter inte det?

Avsnitten är uppdelade såhär:
Del 1-2: Män som hatar kvinnor
Del 3-4: Flickan som lekte med elden
Del 5-6: Luftslottet som sprängdes


Inte så långt kvar nu

Inte jätte långt kvar i alla fall (och för er som undrar, den 11/5 fyller jag 18).
"Bara" 61 dagar kvar.


Så typisk

Nu när man har studiedag, nu när man äntligen får sova ut. Vad händer? Man vaknar skittidigt (ja kvart i 8 är skittidigt)!

Men vad fasiken?! Varför?! Jag som äntligen skulle få sova ut! Åh suck!

Dags för vår nu?

Känns lite sorgligt i så fall, har verkligen njutit av denna snö. Ja ni läste rätt, njuuuuuutit! Jag tycker om snön. Dock ska det bli himla skönt med vår med, slippa klä på sig i tio ton lager bara för att gå ut, men kommer sakna snön.

Och när kommer vi få sådan underbar snö nästa gång? 2020?

Ja jag kommer sakna den.

*snyft*


Mysa eller sova?

Hmm... Jag fick en sådan mys-känsla. Alltså jag är sjukt sugen på något gott te (eller kaffe, men lite sent för det kanske?) och en riktigt bra film. Sedan krypa ned i sängen meen bra film på datorn och några doftljus tända i rummet.

Men sen kom jag på, jag är skittrött. Så jag skulle antagligen somna ifrån ljusen, inte hinna se mer än 5 minuter på filmen och hinna dricka endast en klunk av teet.

Nej det blir nog sängen istället. Mycket mindre mysfaktor, men så himla skönt att få sova! Och i morgon är det ju studiedag, sjukt skönt!

Dagens upptäckt

Om man är borta från bloggvärlden i 24 timmar (alltså inte läsa en blogg eller skriva några blogginlägg) så missar man mycket. Jätte, jätte, jätte mycket.

Shit vad folk skriver när jag inte hinner läsa!

Zooda's Önskelista

Om någon skulle betala för er och ni fick köpa vad ni ville, vad skulle det bli?
Detta är vad jag skulle ha skaffat i alla fall:

En aning oaktiv kanske?

Eller vad säger ni?

Ja ni får ursäkta att jag varit så borta från bloggen, men var ganska så jätte slut igår. (Jag orkade inte ens se Cougar Town igår!)

Och självklart så har allt försvunnit från huvudet så jag vet inte vad jag ska skriva. Öhmm.. Ja jag återkommer med det senare idag helt enkelt.


Jag och Emelie.

Ja henne har ni nog knappast sett i bloggen tidigare va? Men såhär

ser hon ut i alla fall!


Jag visar mitt rätt jag.

Onormal alltså.

 

Och nu ett medelande till Clara:


Bli frisk nu snart, annars kommer jag och pumpar dig full

på diverse vitaminer, mineraler och kaffe. Bara så du vet!


MOBILBLOGGNING Efter...

0d7b6d918d5a8df992cee57f1c81066e.png

Kolla varifrån!

MOBILBLOGGNING Efter några dagars sjukdom har jonnas lilla massvin albert gått bort. Rip lille vän, hoppas du får det bra där uppe.


MOBILBLOGGNING Jag...

0-56d5665b3aa02fb99cd19d6b4a075584.png

Kolla varifrån!

MOBILBLOGGNING Jag såg chock siffror på vågen igår, så nu blir det skärpning med gymmet! (Jag vet att ni älskar mina miner, därav bilden.)


Bara ville säga

Helt otroligt, jag vaknade av klockan idag. Diplom till mig!

Och det var, öhm, nog allt jag hade att säga.

Hur gör man ifall man inte vaknar?

Alltså jag vaknar inte av mina väckarklockor längre (ja ni läste rätt, klockor) vilket har lett till att mamma har gått upp och stängt av dem och vaknar jag. När hon står där i mitt rum, och jag hatar det!

Jag menar det är ju då jag kommer säga något pinsamt i sömnen (eftersom jag har börjat prata i sömnen som bara den). Typ världens största hemlighet. Eller så kommer jag ha världens sexdröm och ligga och stöna som fasen i sängen, det är ju lite lagom pinsamt det med.

Ser ni vilken jobbig situation jag hamnat i? Men hur gör jag för att vakna? Hmm... Någon smart människa där ute?

Ni vet vilka ni ska rösta på

Jag brukar inte bry mig alls om melodifestivalen i vanliga fall, men i år (av någon anledning) så bryr jag mig. Skumt. I alla fall, till saken. Jag klickade runt lite och hittade Timoteij's låt på youtube och upptäckte att det var många från europa som faktiskt tyckte om låten. Väldigt mycket.

Så ja, ni vet vem ni ska rösta på ifall ni vill ha chans att vinna i det stora sen.


Färgglada kokostoppar och Linas saliga blandning

Alltså jag funderar ju nästan på om jag skulle gå och bli jobba inom mat istället för media. Jag bara menar titta vad duktig jag är, värsta lilla hemmafrun minsann!


En viss platinablond fjortis får mig att se rött

Okej nu blir jag fan tjurig!

Jag mår illa när jag ser det här! =( Att folk kan vara så iskalla och behandla djur såhär.. Ja, ni kan säga tat jag har dubbelmoral som köper en äkta kanin päls, och att jag har en canada goose jacka osv. Men jag tycker fortfarande att det är hemskt hur de kan behandla djur såhär! Fyfan..

När jag skulle kopiera en video från mina videoklipp på youtube så var det någon som hade gjort en video om djur plågeri och sen hette videon "Dessies.se" så jag kollade på videon och såg hur hemskt det här är. Jag har aldrig riktigt sett hur de gör mot djuren, men när jag ser på den här videon så förstår jag verkligen varför folk kämpar mot djurplågeri.

Jag kan säga såhär att jag kan ha dubbelmoral som använder min kanin päls som jag köpte förra veckan, men ändå är emot djurplågeri. Men jag tycker att det är fel hur de behandlar djuren såhär, levande. OK om djjuren hade varit sjuka och så hade de avlidit dem och sedan tagit pälsen till att göra kläder, men att de behandlar djuren såhär illa när de är levande är hemskt! Jag är helt emot sånt här. Men jag känner fortfarande inte att jag precis kan göra någonting åt saken. Jag menar, även ifall kanske 5,000 människor i sverige slutar köpa päls och står och demostrerar mot det här, så spelar det inte så stor roll eftersom att de i te.x Kina som håller på såhär mot djuren har ingen aning om vilka de här små 5,000 människor som klagar, och bryr sig inte och fortästter då göra såhär mot djuren. Det här kommer nog aldrig att stoppas, för alla har inte samma åsikter och tycker synd om djuren.. Tyvärr!

Och därför så kan jag köpa kanske en kanin päls om jag verkligen tycker att den är snygg och värd det, men jag tycker fortfarande att det är hemsk så som det gör mot djuren. Ja, mina åsikter kanske låter helt sjuka, men vad fan ska man göra åt sånt här? =(

Dessie


Ursäkta att jag säger detta, men den här bruden är ju helt pantad i huvudet. Hon tycker det är okej att bära päls, samtidigt som det är fel att behandla djuren såhär.

"Jag kan säga såhär att jag kan ha dubbelmoral som använder min kanin päls som jag köpte förra veckan, men ändå är emot djurplågeri. Men jag tycker att det är fel hur de behandlar djuren såhär, levande. OK om djjuren hade varit sjuka och så hade de avlidit dem och sedan tagit pälsen till att göra kläder, men att de behandlar djuren såhär illa när de är levande är hemskt! Jag är helt emot sånt här. Men jag känner fortfarande inte att jag precis kan göra någonting åt saken."

Nej man kanske inte kan göra något idag åt saken, men om man står på sig och får med mer folk så kan man ändå förändra världen. Eller hur? Om vi säger att varje år slutar 2000 svenskar att använda päls, det är ju alltid något. Då har 20 000 personer slutat använda päls inom 10 år, det måste ju märkas något. Eller hur?

Allt kan inte ta 24 timmar, ibland kan saker och ting ta lite tid.

Ja ni får tycka att jag är någon slags bitterfitta (ta inte illa upp Fröken Bitterfitta) och som bara tjatar om dessa pälsdjur. Men jag tycker det är så oehört fel och jag mår illa av de som bär något dött på sig. Jag tycker bara det är sjukt, grymt och oehört ofrächt.


Veckans Ros -Vecka 10-

Denna veckan var ju inte allt för svårt att bestämma någon, jag hade ju bara fått in en nominering. Med det gör inte nomineringen sämre!


Veckans ros går till Clara! Och hon blev nominerad av Sanne.
Clara, för hon är världens underbaraste vän! och hon betyder världen för mig


Känner du någon som är värd en Veckans Ros? Eller kanske har du gjort något speciellt så du tycker du är värd den? Nominera någon eller dig själv till Veckans Ros HÄR!


Jag hatar måndagar!

Det är bara så det är, jag hatar dem!

1. Jag försov mig.
2. Jag hade glömt exakt alla t-shirts i tvätten igår.
3. Glömde ungefär hälften av allt jag skulle ha med mig till skolan idag.
4. Har huvudvärk, ont i magen och täpt i näsan.
5. Clara bestämde sig för att vara sjuk idag.

Och mer lär väl komma på denna jäkla lista.

Djur eller gammal tant?

Om det nu ska vara så inne och hett med päls, varför inte plocka upp ett överkört djur då? Det känns ungefär lika frächt som att ta på sig en pälskappa tycker jag.

Nej jag kan verkligen inte förstå hur man kan tycka något dött vara snyggt och mode desutom?! Då kan man väl lika väl ta på sig en död gammal tant? Eller hur?


Känns ungefär lika snyggt också.


Glöm inte bort att nominera någon till veckans ros! Klicka här.


Fråga till svenska folket

Är det någon, överhuvud taget, som bryr sig ett dugg?

För mig är det två mediekåta personer som gått och gift sig och sedan sett till att det hörts ordentligt om det. Jag bara väntar på skillsmässan.


Glöm inte bort att nominera någon till veckans ros! Klicka här.

Ibland blir jag så trött på tillvaron

* Albert (lillasyrrans marsvin) är sjuk. Han äter inte, han är kletig runt nos och ögon, hans mage har svullnat upp och han är jätte hänging. Detta leder till att lillasyrran är jätte ledsen (självklart!) och jag är jätte nervös. Han är ju inte mitt djur men han är ju en del av familjen. Även han har fastnat i ens hjärta liksom.

* Klockan är allt för mycket! Denna dag har bara rusat iväg.

* Voddler är ur funktion just nu och har inte funkat på ett tag. Fast skönt är att det startar upp i morgon igen.

* Mitt rum är inget och visa upp direkt. Som vanligt. Fyfasen vad jag stökar ner!

* Det är skola i morgon. Det säger väl allt?

Varför deppigt och allmänt onödigt inlägg? Ja vem vet?

Glöm inte bort att nominera någon till veckans ros! Klicka här.
Visste ni att...

Alla vår djur här hemma har 3 namn? Eller ja, förutom våra fiskar. De har inte ens ett första namn (men hur håller man reda på vem som är vem när det gäller fiskar liksom?).

Min lilla bebis Chip har Star och Dexter som andranamn och Alberts fullständiga namn är Albert Maximus Blue.

 

Frazze-mans fullständiga namn är Frazze Curry Fonzie.
Tiger heter Tiger Almond Nisse.
Nala Ronja Lillian har vi döpt våran lilla dvärghamster


Även våran gammelkatta, som idag inte lever, hade ett till namn. Missan Whiskey. Vet inte varför hon inte hade ett tredje namn dock.Om man inte får tag på filmen

Då lånar man boken!

Och jag som sa till mig själv att aldrig någonsin låna en bok igen! Det löftet har jag brutit ett antal gånger nu.

Och sen brukar ju böckerna, i alla fal 9 utav 10 gånger,  vara mycket bättre än filmerna. Dock har jag svårt att se mig själv bli rädd av en bok. Fast tror ju knappast heller att jag lär blir rädd utav filmen. Men det är en sådan "måste ses innan man dör" film. Jag har inte lyckats hitills i alla fall.

Nu ska jag bara försöka hinna läsa ut den med innan det att tiden går ut. Det blir en utmaning!Bye bye röda sak, eller nehe, kanske inte det

Åh nej! Min röda-prick-sak-möjligen-svinkoppor gör ont igen (och det kommer ut "vatten" från den)! Fan! Jag som trodde att det skulle gå över bara sådär, men jag hade fel. Tydligen. Snacka om besvikelse, jag som trodde jag kunde få slippa att springa runt med ett stoppljus i nyllet.

Ja nu skiter jag i den här dagen och hoppas på att pricken magist försvunnit till morgondagen. Lycka till med det. Frågan är bara vad jag ska titta på tills jag somnar.

Stand-up eller Shoot 'em up (fick inte se klart filmen innan)? Hmm..


Mobilfri dag

Min mobil har varit död hela dagen och jag har inte saknat den. Otroligt! Jag som brukar vara fullständigt mobilberoende och känner mig helt naken utan den har klarat mig bra utan den. Wow!

Fast okej, helgerna så brukar jag inte ha den fastklistrad på mig. Du brukar jag vara ganska duktig på att lägga undan den. Men jag har aldrig gått med den en hel dag avstängd. Det är ett rekord!


Besviken

Jag brukar aldrig titta på melodifestivalen men gör det helt otroligt nog det i år. Men jag blir bara besviken. Varför röstar ingen på de låtar jag röstar på? Vad elakt!


Glöm inte bort att nominera någon till veckans ros! Klicka här.


Sitter i benmärgen?

Jag är chockad över hur bra det faktikst gick att köra idag. Sist jag körde var innan all denna djupa snö kom (någon gång i december?) och det var ju ett tag sedan. Men som sagt, helt otroligt nog gick det bra. Ett enda kärringstopp, eller vad man nu kallar det, fick jag.

Klarade ju till och med att köra på sveriges kanske smalaste väg med mötande bil och lite fickpakering. Gud så bra jag är! Är det som de säger, att det är som att cykla, det sitter i benmärgen.

Nu ska jag och min bebis Chip (som för övrigt fyller 1 år om några veckor) titta på Shoot 'em up. En film som jag äntligen lyckats få tag på. Älskar den!


Note to my self

Jag behöver skriva lite vettigare inlägg! Läsarna flyr snabbare än snabbast. Sorgligt. Men först ska jag övningssköra till stora staden Vetlanda. Hörs!

Blir inte alltid som man tänkt

Jag hade tänkt skriva något mer inlägg igår, men det blev inte så.
Varför?
För jag somnade! Vid 20-21 tiden! Det är rekord. Och med kläderna på. Och så vaknade jag nu, eller ja, för 20 minuter sedan rättare sagt.

Jag fattar inte att jag lyckades somna och sova hela natten när jag somnade så tidigt och med kläderna på. Helt otroligt.

Har ni sett hur det lyser där ute föresten? Jag trodde klockan var 12 när jag vaknade!

God Morgon!

Ignorera gärna att jag har kladdigt smink och fokusera istället på att min röda

plutt är nästan borta! Hurra!


Inte en hoppande röd fläck

Vissa har reagerat på att den röda fläcken är på olika ställen på olika bilder. Så som på dessa bilder:


Det är mycket simpelt faktsikt. På macdatorerna, deras cam alltså, gör allt spegelvänt. Så den är inte en hoppande röd fläck.

Mysteriumet löst!

Nu ska...

6fe4ca22feb00d5d154bda29b109a931.png

Kolla varifrån!

Nu ska vi bekämpa infektion, eller vad det nu kan vara.


En fruktansvärd...

0-35ed7d8e724456ff4ef9dc1024403086.png

Kolla varifrån!

En fruktansvärd huvudvärk och mår allmänt piss. Vad händer då? Jo det är dags för naturkunskap! I 1 och en halv timme med. Kul!


En upptäckt

Jag har en jäkligt lång lugg!


Jag menar titta, den täcker ju halva ansiktet.


Dags att gå till en frisör tror jag.


Bara så ni verkligen förstår att det är långt.


Precis!

Vill du ge någon en veckans ros?

Skriv en blogg som du tycker borde få en ros och varför. Eller kanske har du gjort något bra så du känner att du borde belönas med veckans ros?

Alltså för att nominera behöver jag en bloggadress och varför just den eller du ska få veckans ros.Varför finns...

0-54c0d584e5a07599541027b5fa59030a.png

Kolla varifrån!

Varför finns det ens en skolsköterska på skolan? Hon är ju aldrig på sitt rum! Så inte har jag fått reda på vad det är för en röd liten sak i ansiktet. Jaja, sängen nu så jag orkar med dagen i morgon. God natt! (jag skriver på mobilen för att datorn är avstängd)


Vad har hänt med bloggsuget?

Det finns inget direkt jag vill skriva om för tillfället, vilket jag faktiskt tycker är skittråkigt. Kanske har jag hamnat i lite bloggtorka? Hoppas bara jag kommer ur det snart.

Att laga all mat i en kaffekokare

Det är vad DENNA tjej gör och själv tycker jag det är ascoolt. Jag skulle aldrig ha tålamod till det.

I väntan på Clara

Ser ni min röda fläck?

Fast den blev inte så röd med datans blixt.

Men fin är den, haha.

Men ska jag vara ärlig så kunde jag inte bry mig mindre om min lilla
röda fläck.

Märks det att jag har tråkigt?

Känner mig så jätte snygg.

Nu måste Clara ta och komma snart!

Herpes?

Eller kanske svinkoppor? Ja vem vet, inte jag i alla fall. Allt jag vet är att det är en röd fläck under läppen som gör att jag inte kan gapa allt för stort, för då spricker den. Och det, mina vänner, är inte mysigt.

Så jag har satt mina pengar på svinkoppor och mamma på herpes.

På tal om herpes så gjorde jag bort mig lite ikväll när jag pratade med mamma.
Jag: Men är inte herpes en könssjukdom?
Mamma: Jo men det är något man kan få vid munnen ibland också. Det är inte samma sak nämligen, bara samma namn.
Jag: Jaha, och jag som trodde att man fick det vid munnen ifall man sugit av någon som har herpes.

Det kändes ju rimligt, jag menar det är ju trots allt en könssjukdom.

Så förlåt alla människor som jag sett med mun-herpes, men jag hade visst dragit en liten för snabb slutsatts om hur ni lyckats få det. Bevis på att jag egentligen är blond kanske?

Man kan ju faktiskt inte veta allt, eller hur?


Soilwork

Soilwork - Stabbing The Drama


Skit också

True Blood och Sex Rehab with Dr. Drew är samtidigt. Det är ju inte sådär jätte kul kanske.

Men som tur är har jag redan sett SRWDD, men tänkte att jag äntligen skulle få se den med svensk text, men så blev det ju inte.

Jag skippar hellre SRWDD än True Blood, det är en sak som är säker i alla fall!
Kommer på bio

Den 9 juli, 2010 (alltså i år för er som missat det).


3D bio


SF Bio har installerat 3D-projektorer och dukar i totalt tolv salonger i på följande ställen: Stockholm (Filmstaden Heron City, Filmstaden Sergel och Rigoletto), Göteborg (Filmstaden Bergakungen), Malmö (Royal och Filmstaden Entré ), Uppsala (Filmstaden), Helsingborg och Umeå. Nedan ser du en lista på aktuella och kommande 3D-filmer på SF Bio.
3D på SF Bio använder den senaste tekniken och liknar inget du tidigare sett på bio. Det är helt enkelt något som måste upplevas. Lite förenklat kan man säga att där gammal 3D överraskade med att sticka ut, så ger digital 3D filmerna djup. Den nya upplevelsen har fått flera av Hollywoods stora namn att säga att detta är hur filmen kommer att se ut i en snar framtid.

(...)

3D till alla SF Bio-städer i vår!
I vår kommer alla SF Bios städer att ha minst en salong utrustade med 3D.

Idag finns 3D i följande städer:
Filmstaden Bergakungen, Göteborg 
Filmstaden Helsingborg 
Filmstaden Heron City, Filmstaden Sergel och Rigoletto, Stockholm
Royal och Filmstaden entré, Malmö
Filmstaden Umeå
Filmstaden Uppsala

Kommande städer:
Filmstaden Norrköping, 3 Mars.
Filmstaden Västerås, 25 mars.
Filmstaden Örebro, 26 mars.
Filmstaden Jönköping, 26 mars.
Filmstaden Linköping, 26 mars.
Filmstaden Lund, 27 mars.
Filmstaden Luleå, 8 april.
Filmstaden Växjö, 8 april.
Filmstaden Karlstad, 17 april.
Filmstaden Gävle, 17 april.
Filmstaden Sickla, Stockholm, 22 april.

Från sf.se (länk till artikeln)

Hoppas verkligen den nya tekniken är bättre än den förra, den ni vet när man måste ha röda och blåa glasögon. Jag får så ont i huvudet av den. Undrar ifall det är liknande som när man går på 3D-bio i liseberg? Jag menar det är ju inte röda och blåa glasögon där.

Ska bli spännade och gå och testa detta sen i alla fall.

Sverige premiär av Alice i Underlandet idag (3/3)

Man ser verkligen att den är gjord för 3D.


True Blood ikväll!

Bilderna går att klicka på för större storlek.Hur sjutton kunde jag missa detta?! Okej inte så svårt med tanke på att jag faktiskt aldrig tittar på SVT eller är inne på deras hemsida, men endå! Tack tack snälla mamma som påminde mig om detta.

Ställ klockorna, var berädda med tvn och ring familj och vänner, det är TRUE BLOOD ikväll! Gud så jag har längtat, känns som ett år nästan.

Och nu har säkert 75% av er redan sett säsong 2 då den faktiskt redan gått på canal+, men det har inte jag. Så kom inte och säg en massa viktiga saker som händer.

Säsong två startar 22:00 på SVT1 idag (3/3). Någon mer som kommer sitta bänkad framför tvn ikväll?


Jag sa ju att det skulle bli en värdelös dag

Jag sa ju det!

Jag mådde ganska illa, tänkte att det går säkert över och åkte till skolan. Men jag hann åka i 5 minuter tills det att jag kände att det inte gick längre, hoppade av vid vetlanda (höll på att spy rätt ut) och åkte hem igen. Och nu sitter jag här.

Värdelösa dag.

Dags för en nu värdelös dag?

Idag är den absolut jobbigaste dagen på hela veckan. Det är fortfarande långt till helgen och vi har en lång dag av bara en massa lektioner fulla med plugg som man gärna råkar somna lite på. Och självklart har man sovit fruktansvärt dåligt just denna dag och blivit extremt trött just denna dag. Bara för att öka chansen på att man lyckas somna lite lättare på lektionen sen.

Naturkunskap, 1 timme 30 minuter.
Mediekunskap, 1 timme 30 minuter.
Engelska, 1 timme.
Matte, 1 timme 5 minuter.

Ser ni vad jag menar?
Tråkiga och jobbiga lektioner, heeela dagen!


Cougar Town

Får ett fett stort + av mig, underbar serie!

Nu ska jag sova, god natt!

Inte på blogghumör idag, därav inga inlägg.

Äntligen klar!

Fattar ni vad jag har kämpat med denna? Nu tänker ni "Kämpat, med den där?", för ja jag har kämpat med den eftersom jag var tvungen att ha en genomskinlig-sak-inställning som inte ens läraren visste om. Eller ja, en vikarie. Men tack vare en snäll Erika som tillslut kunde visa mig hur himla lätt det var så var allt klart inom några minuter.


Nu när loggan är klar, är det bara kortet kvar. Blä!


Nu ska jag sova

Och hoppas på en bättre dag i morgon för usch till denna dag. I morgon blir det även att försöka smuggla in lillebror på gymmet och träna bort lite fett.

God Natt kära läsare!

Provet gick åt helvete föresten. När jag väl satt där med provet så försvann allt jag pluggat på, blir glad ifall jag ens får ett G. Vilket inte känns så troligt just nu.


Black Veil Brides

Black Veil Brides - Knives And Pens

Alone at last, we can sit and fight.
And I've lost all faith in this blurring light,
But stay right here we can change our plight.
We're storming through this despite what's right.

One final fight, for this tonight.
Woah...
With knives and pens we made our plight.

Lay your heart down the ends in sight.
Conscience begs for you to do what's right.
Everyday it's still the same dull knife,
Stab it through and justify your pride.

One final fight, for this tonight.
Woah...
With knives and pens we made our plight.
Woah...
And I can't go on without your love, you lost, you never held on.
We tried out best... Turn out the light,
Turn out the light.

One final fight, for this tonight.
Woah...
With knives and pens we made our plight.
Woah...
And I can't go on without your love, you lost, you never held on.
We tried out best... Turn out the light,
Turn out the light.


Placebo

 

Placebo - Fuck U

There's a look on your face I would like to knock out
See the sin in your grin and the shape of your mouth
All I want is to see you in terrible pain
Though we won't ever meet I'll remember your name

Can't believe you were once just like anyone else
Then you grew and became like the devil himself
Pray to God I can think of a kind thing to say
But I don't think I can
So fuck you anyway

You are scum
You are scum
And I hope that you know
That the cracks in your smile are beginning to show
Now the world needs to see that it's time you should go
There's no light in your eyes and your brain is too slow

Can't believe you were once just like anyone else
Then you grew and became like the devil himself
Pray to God I can think of a kind thing to say
But I don't think I can
So fuck you anyway

So fuck you anyway
So fuck you anyway
So fuck you anyway
So fuck you anyway
So fuck you anyway

Bet you sleep like a child with your thumb in your mouth
I could creep up beside, put a gun in your mouth
Makes me sick when I hear all the shit that you say
So much crap coming out, it must take you all day

There's a space kept in hell with your name on the seat
With a spike in the chair just to make it complete
When you look at yourself do you see what I see?
If you do, why the fuck are you looking at me?

Why the fuck are you looking at me?

Why the fuck
Why the fuck are you looking at me?

Why the fuck are you looking at me?

Why the fuck are you looking at me?

Why the fuck are you looking at me?

 

There's a time for us all and I think yours has been
Can you please hurry up, 'cause I find you obscene
I can't wait for the day that you're never around
When that face isn't here and you rot underground

Can't believe you were once just like anyone else
Then you grew and became like the devil himself
Pray to God I can think of a kind thing to say
But I don't think I can
So fuck you anyway

So fuck you anyway
So fuck you anyway
So fuck you anyway
So fuck you anyway.


Dagens ros

Efter många om och men så lyckades även jag komma hem och nu vill jag faktiskt dela ut dagens ros, utan att känna mig som en pensioner.

Till tjejen på pressbyrån i vetlanda. Jag hade fått mitt kort snott (av min lillasyster som tur var) och upptäckte inte det förens jag skulle betala min latte. Som tur var var tjejen så snäll och lät mig betala i morgon.

Tack, tack, tack!

Varför jag hatar måndagar

Ingenting går ju rätt!

1. En lastbil fastnar så bussen står stilla i 30-40 minuter.
2. Vi får hoppa på ett tåg istället, ett tåg som är försenad.
3. Missar hela första lektionen.
4. Clara är hemma idag så jag får vara själv i skolan.
5. Har matte, där jag gör ca 0 matte-tal. Totalt onödig lektion.
6. Har idrott, kan inte gå.
7. Skolan är slut.
8. Måste stanna kvar och sitta och glo i 2 och en halv timme för att vänta på ett prov jag ska göra.
9. Kommer på att jag kan inte provet tillräkligt bra och kommer antaligen få IG.
10. Upptäcker att det kommer bli skitstressigt med bussar, vet inte när jag kommer hem.

Jag har lust att gå och sova i en snödriva just nu.

Nu vet...

0-68a62d3ec7a424a88723a1b751e3166b.png

Kolla varifrån!

Nu vet jag inte hur jag ska komma hem. Väntar på ett väg just nu, men kommer få stämpla för många gånger så vet inte hur jag kommer hem nu. Hoppas jag hinner springa och ta ut pengar efter skolan. Annars blir det jobbigt.


Nu har...

6e069947277d63503c0ab13ad50c20ed.png

Kolla varifrån!

Nu har vi stått här i ca 30 min och vi har rört oss sammanlagt 0cm. Jag går snart och lägger mig i snön.


När ska...

6e069947277d63503c0ab13ad50c20ed.png

Kolla varifrån!

När ska sverige fatta att vi inte bor i medelhavsklimat? Var lite förberäda på att det faktiskt kan snöa här. Anledningen till att jag är så tjurig är för att vi sitter fast och har gjort de senaste 20 minuterna. (Jag spränger snart bort björkeby från kartan)


RSS 2.0