Jag inviger det nya året med en förkylning

Ja det känns verkligen jätte roligt att börja det nya året med en riktigt dunder-förkylnig. Verkligen.
Som om det inte vore nog att jag fick fira min egna 18 årsdag sängliggandes, sjuk och enländig, så kommer jag få göra ungefär det samma denna nyårsafton. S U C K !


Jag tänker inte bjuda på mig själv idag, jag är inte så jäkla snygg som sjuk.
Därför fick min katt hoppa in.

Best of 2010: Mars, April & Maj

Mars var månaden då livet bara flöt på och ingenting speciellt hände. Livet bestod av en massa musik, film, läxor & photo booth-bilder. Det var också månaden jag testade på att ha tävling och att köra "veckans ros" men gav snabbt upp. Och så var det månaden jag fick leva med ett mycket rött (och antagligen ganska inflamerat) sår under läppen.

April var månaden jag skrev mitt tusende inlägg, glädjes av den första riktiga vårsolen som tittade fram och irriterade mig på alla människor som bar päls. Det var även första gången jag gick på 3D-bio (i alla fall den "nya" 3D bion där man inte behöver röda/blåa glasögon), mina ärr var fortfarande väldigt rosa/röda och synliga och jag fick äntligen en ny stor säng.


Maj månad fick jag en liten mördar fisk, en liten Dexter Freddy Jason. Men dock levde han inte så länge, bara någon vecka eller så. Maj innebar också en massa sjuktid och så kom äntligen dagen jag väntat på så länge. Min 18 års dag. Maj var månaden då farmor fick sin operation och jag spenderade en massa tid på att försova mig.

Nästan människa igen

Phju! Nu är nästan The Förkylning from hell snart över. Tack och lov!
Mycket passande då det är nyår imorgon. Inte för jag bryr mig något särskillt, men det vore skönt att inte behöva gå och nysa & snyta sig var femte minut när man är bortbjuden. Faktiskt.

Detta blir en jobbig natt

Mitt högra öga rinner oavbrutet (ja fråga inte, mina förkylningar har en tendensens att fastna i högeröga), jag nyser oavbrutet och jag måste snyta mig var tredje minut eller så.

Inte för att klaga, men det är jävligt synd om mig just nu.

Kast med liten papperstuss

Nu när man är sjuk och näsan rinner värre än än ett vattenfall så får man minsann öva upp sin pricksäkerhet. I alla fall om man har papperskorgen en bit bort.

Det går sådär...


Bortsprungna kommentarer

Jag ber om ursäkt att jag kanske inte har svarat på vissa kommentarer, de har nämligen "försvunnit". Ja ena stunden existerar dem inte och nästa gör de det, så jag har helt enkelt inte sett dem. Mycket lusitgt, vet inte vad blogg.se håller på med.

Statusuppdatering

Just nu ligger jag bara och snörvlar, hostar, nyser och snyter mig en massa. Och så har jag en obotlig huvudvärk som hängt med mig sedan gårdagen. Ja mitt liv är fruktansvärt roligt och intressant just nu.

Välkommen förkylning

Snörvel & nys, det är allt som hörs från mig just nu.
Känner mig inte alls manad för att få en ny förkyldning, men har jag något val?
*suck*

Sovmorgon & dataspel

Hoppsan så snabbt denna dagen flög förbi! Och jag har en känsla av att det kommer vara så de övriga dagarna på jullovet tyvärr. Men ni vet hur det är dagen efter jul, allt man fick i julklapp ska testas och provas på. Ja och sen bidrog min långa sovmorgon till att dagen försvann så fort som den gjorde också.

Kvällen ska i alla fall fortsättas spenderas framför en tv-/ datorskärm (måste ju se de nya filmerna och testa de nya spelen såklart!) och morgondagen bär det av till Vetlanda där min nya mobil ska köpas för mina julklappspengar. Känns surt att bli pank igen, men måste man så måste man.Men nu ska jag vidare till min dvd och fortsätta äta upp mina julklappar.
Ja de ätbara alltså.

ÄNTLIGEN är allt över!

Fattar ni hur jag har längtat efter detta?
Ingen mer stress, press och panik över inlämningar, prov och läxor från skolan. Vi har äntligen lov.
Ingen mer kalabalik och stress över julklappar, julpynt och julgodis. Julen är äntligen över. (Nåja, julafton är över.)

Jag får äntligen ta det lite lugnt!

Morgondagen ska helt enkelt spenderas inomhus, framför en dator- eller tvskärm och jag tänker inte göra några måsten överhuvudtaget!


Hej, hej obortstat hår!

[Mobilbloggning] Nu ska vi fira jul ströml...

[Mobilbloggning] Nu ska vi fira jul strömlöst. Det ska finnas en första gång för allt. God Jul!


Okej, jag erkänner

Jag suger ganska hårt på att blogga just nu.
Riktigt dåligt av mig. I know.
Men vem lider inte av julstressen just nu?

Inte rättvist

Varför har de inte kommit på att göra en laktosfri risgrynsgröt för?
Det suger verkligen att inte kunna äta en av de godaste sakerna på julbordet utan att få ont i magen. Och det suger verkligen när de ska servera det varje år i skolan.

Och nu säger ni säkert "varför kokar du inte egen risgrynsgröt?". Men jag vill väl också kunna ha lyxen att bara gå och köpa en "korv" med risgrynsgröt som alla andra?

Bye bye Paramore

Enligt Perezhilton.com så har två bandmedlemar från Paramore lagt av och försvunnit ur gruppen.
Början på slutet av Paramore?
Jag skulle tro det.

Enda sedan sångerskan Hayley Williams blev 'popis' av MTV och liknande kanaler så verkar hon har förändrats, mot det sämre. Det kan ju bara vara så att media har visat en annan vinkel än innan, jag menar jag känner henne ju inte, eller så har hon bara blivit mindre jordnära på sista tiden. Vad vet jag?

I vilket fall som helst så känns det som om inom några år kommer bandet vara historia och Hayley har gått vidare till att bli någon poppig sångerska på MTV.


Orginalbild

Like candy for my ears

Bildkälla

Royal Republics nya skiva 'We are the royal' får mig att tro på den svenska musikindustrin igen.

Love them!

 

 


Jag ville bara säga att jag är trött idag

Jätte-otroligt-mega-super-extremt-trött.
Jag känner mig också osminkad, slabbig, skitig, flötig i håret, ovårdad och allmänt pösig.

Idag är det nästan okej att tjocka i sig godis och pepparkakor.


Just nu suger det att inte tåla laktos. Choklad innehåller endel av det nämligen.

Och förövrigt tappade jag precis godispåsen rakt på tangentbordet = tangentbortet är nu fullt utav salt.
Det är svårt att klicka på knapparna.

Död, dödare, dödast?


Hmm...

Best of 2010, Januari & februari

Januari var den månaden jag upptäckte hur bra True Blood-böckerna faktiskt är och jag lärde mig att böcker är oftast mycket bättre på engelska.
Det var när min lille katt fortfarande var en liten hårig kattunge och inte en stor pösig hårboll, när jag brände höger handled och fick ett fint ärr som minne. Det var också den månaden jag fick spendera mestadels förkyld och fick gå till sjukhuset titt som tätt för utredningar om mina knakande leder (och tro sjutton att de inte hittade något).

Februari var månaden jag lät alla läsare avgöra mitt öde. Skulle jag bli blond-, grön-, blå-, lila-, rosa-, svart- eller brunhårig? Det var månaden jag fortfarande höll på med gym (och då jag fortfarande gick ned i vikt), då alla mina bilder var i svart-vitt och då jag fortfarande knappt sov något alls om nätterna. Detta var också samma månad som min blogg blev hela ett år och då jag blottade hela mitt liv och berättade hur jag faktiskt mådde och hade mått, det var även början till det nya lyckliga livet.


Skolarbete är inte roligt någonstans

Usch och blä för all skolarbete som måste göras innan jullovet. Det är inte roligt gott folk.
Och inte nog med det för denna tiden på året är ju atomatiskt en stressig tid då man ska hinna med att pynta, baka, pyssla, handla och slå in. Hur ska man då hinna med 24 läxor som har sina deadlines?
Har ni det lika kämpigt med att hinna med allt?

Mission, nästan, Impossible

Att försöka ta bort två allt förstora tovor från en kaninsmage kan tyckas vara mission impossible. För det är det nästan också.Men jag lyckades tillslut!
Även att ni kanske inte ser det så ligger det två vita tovor mot ett vitt påslakan (smart Lina).

Året 2010

Idag är det bara 17 dagar kvar till nyår. 17 dagar!
Helt otroligt!
Bara jag som tycker det känns som om det nyss blev 2010? Detta året har verkligen gått super snabbt fram. Och mycket har hänt. Därför kommer 'Best of 2010' inläggen. Ja jag gjorde ju ingen julkalender som "alla andra" gjorde.

Just wait for it...

Pressbyrån har missuppfattat det hela

Jag är ganska säker på att en bulle ska vara mindre än en kaffe.
Eller?

Mega bullen och den lilla kaffen.
Låter ju som en barnbok.

Man lär sig INTE med tiden

Vartenda år runt denna tid händer samma sak, lärarna upptäcker hur lite tid det är kvar tills jul och alla prov, uppgifter och diverse läxor man tidigare inte hunnit med ska plötsligt göras. Detta resulterar till stress, en massa jäkla stress.

Nu undrar jag, varför lär man sig inte med tiden?
Varför lär sig inte lärarna att reagera åtminstone lite tidigare? (För det är faktiskt inte så kul att ha 3 matteprov, 2 engelskauppgifter, 1 stort samhällsuppgift och 1 fotoprov på bara 7 skoldagar.)

Och varför, ja varför är vi elever lika oförberedd varje år? Jag menar lärarna får ju spelet några veckor innan jul och slänger in diverse olika saker här och där, borde vi inte vara förberedda efter så många år i skolan?

Nej jag förstår ingenting.

Goder morgon era lussebullar

Okej, inte världens mest genomtänkta rubrik. Jag ville bara få med lussebulle.

Vet ni vad det är för dag idag?
LUCIA!

Vet ni vad det innebär?
LUSSEBULLSDAGEN!

Världens godaste dag.
Nom nom nom.
Too bad att två matteprov och en tre timmarsvänta i skolan ska förstöra denna dag.


Gissa vem som kommer äta minst tio bullar idag?
Okej, kanske inte då.

Bildkälla

Hemma och ihjälfrusen

Liten statusuppdatering:
- Det är kallt (vi möttes av en termometer som stod på 7 grader när vi kom hem, inomhus!)
- Min mage gör fruktansvärt ont av okänd anlening (den tycks göra det varje vinter)
- Mina fötter är slutkörda
- Kroppen skriker sömn
- Och jag är jätte nöjd

God natt

Till spårvagnarnas stad

God morgon, god morgon, god morgon.
Just i detta nu när ni läser detta så är jag på vägs till göteborg. I lööve tidsinställda inlägg.

Så om ni undrar varför min uppdatering suger (till och med mer än vanligt) så har ni anledningen där. Jag är i Göteborg och försöker undvika att bli överkörd av spårvagnar.

Wish me luck!

Hoppas TV4 satsar på något annat nästa år

Okej, kul.
Någon vann Idol, i år igen! Wow!
Jag är verkligen imponerad.
Det finns visst några icke tondöva människor kvar i detta avlånga land.

I don't care.

Usch, det går inte vara på facebook, inte på twitter, inte på aftonbladet/expressen och inte på bloggar. Vet ni varför?
Jo för varenda människa diskuterar detta fenomen; idol.


Jag tittar hellre på nobellmiddagen om det skulle vara så, för idol suger. Något fruktansvärt.
Jag bara väntar på att någon mer än jag ska förstå det. Det måste ju finnas någon mer som inte har blivit helt hjärntvättade av TV4.

Alla människor förändras

 

 

Jag blir mörkrädd...


Not a good day today

Listan skulle bli lång om jag skulle rabbla upp allt som är fel idag, så jag förkortar det till tre ord.

Jag mår skit!

Så, nu får någon gärna ta mig hem.

Tjock, tjockare, tjockast

Idag har jag inte varit nyttig för en sekund. Den minsta lilla millisekunden ens.
För jag har ätit pizza, fikat 2 gånger (!) och ätit en massa choklad.

Bra där!

Nästa hållplats, sängen!

Okej, sedan jag har stigit upp så har jag (förutom att latat mig och titta på tv):

- Slängt saker
- Dammat
- Dammsugit
- Skrubbat
- Flyttat på saker
- Sorterat
- Torkat av
- Dammsugit igen
- Sprungit uppför en och samma trappa ca 30 gånger (och jag skämtar inte)
- Skruvat ned en hatthylla
- Dammsugit ytterligare lite till
- Hållit koll på katterna så de inte försvinner in i någon garderob medan jag städat upp
- Duschat
- Dammsugit en trappa
- Snaggat håret

Jag är fan värd lite sömn nu!


Bilden har absolut inget att göra med inlägget.
Jag bara tyckte de var lite söta de där små kossorna.

Såhär är det roligt att vakna:

- Svettig
- Med igenkletade ögon så det knappt går att öppna dem
- Igenkorkade näsborrar
- Ont i hela kroppen
- Ont i halsen

Nee, det är ju inte alls roligt att vakna upp såhär när jag tänker efter.

Scary Fergie

Detta är vad jag möttes av när jag loggade in på spotify lite tidigare:Ja jag antar ju det är Fergie från Black Eyes Peas, men det kunde nästan ha varit någon annan för hjälp vad läskig hon blivit. Kolla på hennes osymmetriska ögon, snea näsa, konstiga haka och allmänt förvirrande mun.

Någon som varit hos Mr. Plastic-Surgery på sista tiden tro?

Kroppen säger: Ligg still!

Jag försökte vara lite duktig nu när jag ligger här hemma och mår pyton (jag får så dåligt samvete av att bara ligga i sängen och inte göra något alls). Jag tänkte att jag åtminstone skulle försöka städa mitt rum lite.
Bara plocka bort lite skräp och sortera tvätten.
Bara få det liiiite mysigare än vad det är nu.
Bara försöka bli av med några få, fjuttiga dammråttor.

Ha!
Fick jag för det.
Jag lyckades plocka undan från en liten fläck på rummet och sen var jag slut.


Det går helt enkelt inte städa när man inte är helt kry. Som om jag inte redan visste det.
Besvikelse!


Nu får jag nog göra som katten, sova lite.

Sjuk, sjukare, sjukast

Alltså, det är liiite okej att vara frånvarande när man är sjuk.
Okej?

Är det okej om jag går och lägger mig nu?

Fast att det är lördag och jag inte är gammal tant?
Inte?
Nej jag trodde nästan det.

Höjden av fräschhet

Ja det stavas tydligen så. Jag sökte på google.
Googel har alltid rätt.


Alltså, man känner sig inte jätte super fräsch när man somnat med mascaran från igår och oborstade tänder. Men vet ni vad? Det är lördag, då är det nästan okej att vakna upp såhär.


God morgon!

Inte på humör... för något alls när jag tänker efter

Just nu vill jag bara bli lämnad ifred.
Men tack ändå.

Fest i helgen?

Ja något är nog på G, i alla fall om man ska titta på min statistik.

But hey, I'm not complaining!
Det är bra att någon roar sig i alla fall. Jag är ju lite mer tråkigare av mig och sitter bara hemma.

[Mobilbloggning] Snyggaste sovställningen ...

[Mobilbloggning] Snyggaste sovställningen går till killen som somnat, liggandes på tre stolar, i pressbyråns café. Jag vill också kunna sova sådär utan att trilla ned, det skulle lösa så många tråkiga lektioner.


Statusuppdatering

Läge: I min fasters lägenhet med de två galna katterna.

Humör: Trött! Eller vänta, räknas det som humör? Vi skriver irriterad istället, irriterad på att grannarna inte kan sluta hoppa uupp och ned hela tiden medan jag har en aning huvudvärk. Jag är inte skapt för lägenhet.

Sysselsättning: Försöka läsa vad det står på skärmen, det känns som om den är 15 meter bort. Eller så ser jag inte så bra på långt håll.

Strax: Dax för chokladmjölk och barnfilm!


Och så slänger jag in en sådan smexig 'gammal' bild på mig.
Från innan snön kom, och det var väl länge sedan?


Tecken på sömnbrist á la Zooda:

- När väckarklockan ringer på måndag morgon längtar du såååå till helgen.
- Du har lärt dig stänga av väckarklockan i sömnen, och gör det ofta.
- Spelar ingen roll vilken tid på dygnet det är, du kan somna utan problem. Även om du skulle ha tvn på högsta volym, samtdigt som det dundrar förbi 13 lastbilar utanför huset, samtidigt som de plogar vägen. Du bara snarkar dig igenom allt.
- Du vet inte längre hur det är att vara vaken i en buss/tåg.
- Du ser alltid nyvaken ut.
- Dina ringar under ögonen är gigantiska.
- Du skrattar åt vad som helst.
- Du lyckas somna sittandes i sängen alt. på toa.


Och bilderna från förra inlägget funkar perfekt som exempel!

Har har vi en schleeten tös.

Kanske vuxnare, men fortfarande lika omogen

Jag suger på att blogga nu för tiden, I know. Men jag har liksom inte riktigt samma tid som förr (det kan vi tacka helvetes-schemat för). Och skillnaden mellan då och nu är att nu orkar jag bara inte bry mig allt för mycket om hur många läsare jag har. Okej, mer än tre läsare är väl alltid roligt men ni fattar grejen.

Jag har "växt upp" och förstår inte riktigt meningen med stora bloggar längre. Okej ifall de har något roligt att skriva om, men bara få en stor blogg för sakens skull känns bara fånigt.


Den "vuxna flickan" på bild.
Och ja, jag har inte haft någon bra sömn på länge.
Allt för länge.
Jag är en vandrande zombie.

RSS 2.0