Förlåt för vilseledningen

Alltså jag har inte ändrat håret sååå mycket. Jag var lite lite ironisk i texten, men jag upptäckte själv att det inte märktes så väl.

Jag har bara klippt topparna, färgat utväxten och klippt luggen (som blev otroligt kort!).

Men jag ska försöka hitta kameran i morgon så ni får en bild på det lilla jag gjort på huvudet. Men nu, sömn.
God natt!

Dagens I-landsproblem

Kameran är borta och mobilsladden är väck. Hur sjutton ska jag då kunna visa hur snyggt mitt hår blev?

Här snackar vi problem asså.

Jag är så glad jag inte har hund i vanliga fall

Usch, jag är ledig idag och jag fick stiga upp tidigt. Usch, usch, usch!
Anledning?
Jag ska klippa mig och innan dess ska jag hinna gå ut med hunden (som vi är hundvakt åt). Vafan, kan inte hunden lära sig gå på lådan eller? Det skulle förenkla livet såå mycket.


Systra mi & den där hunden som inte går på lådan.
*suck*

Åh nej!

Jag kom precis på en sak, jag ska klippa mig och bleka bort min utväxt (äntligen!). Ingen fara eftersom jag har studiedag i morgon, men det är klockan 10 i morgon.

Usch, jag orkar inte. Jag ville ju sova till 12.

Jag har aldrig fattat politik

Alltså valvakan gör mig helt yr. Siffror hit och dit, folk som pratar, folk som diskuterar och jag fattar självklart ingenting.

Nej jag röstade idag och gjorde mitt, sen kan de ju berätta för mig i morgon vem som vann.
Det är nog det enda jag förstår mig på.

Det tickar på...


Jag gråter stora floder

Okej, kanske inte stora floder precis, men jag kunde ha gjort det. För idag fick jag hemskt dåliga nyheter.

Resident Evil gick bara denna helgen i 3D i Eksjö och den kommer inte ens gå i Vetlanda = jag får sitta här, arg, ledsen och besviken och vänta på att den kommer ut på dvd.

Det må bara vara en film, men jag hade faktiskt sett fram emot denna filmen i ett år, hela 365 dagar!

*snyft snyft*

 

Nu är min dag förstörd.


Off

Ni får ursäkta att jag är så tråkig. Jag varken läser bloggar eller skriver i min egna. Sorry, men jag kan inte just nu.
Men jag kommer snart tillbaka.

Förklara för mig

Anonym om Valet 2010:
"En blank röst gynnar dom små partierna , ex. FI ,SD eller PP."

Den som skickade detta till mig (eller någon annan som vet) får gärna förklara för mig. Jag har ju som sagt var inte röstat innan, så den som skrev eller någon annan får gärna förklara för mig HUR en blank röst gynnar de små partierna.

Valet 2010

Usch vad jag inte gillar detta (eller gillar och gillar, jag tycker det är skitbra att vi får rösta, jag bara gillar inte att man måste bestämt sig snart för vad man ska rösta på), jag läser om partier och lyssnar på debatter men det hjälper mig inte något. Vilket parti jag tycker känns rätt i början känns helt fel när jag ser alla nackdelar de har.

För vilket parti man än väljer så kommer en massa nakdelar och dåliga saker jag inte vill ha.

Jag funderar helt enkelt på att rösta blankt, bara för att visa politikerna att jag inte gillar någon av dem. Lite "visa dem fingret och önskar att de ska skärpa sig" röstning, typ.

Jag menar det är viktigt och rösta, även om man röstar blankt. Om det är många som röstar blankt får ju faktiskt partierna en tankeställare.

T ex.
"Hur ska vi göra för att varva dessa som röstade blankt till nästa val?"
"Kanske gillar inte Sverige just detta vi vill införa/ta bort? Kanske vi ska ändra våran politik?"


Även en blank röst är viktigt, så mycket viktigare än att sitta hemma i sin soffa och tänkta "äsch, jag hinner rösta om 4 år igen, vem bryr sig?".


Bild: Länk

1 dag kvar!

Åååh, jag vill bara ställa mig upp och göra ett gäng med glädjeskutt, för i morgon kommer ÄNTLIGEN Resident Evil: Afterlife. Och i 3D också! Det stora problemet är bara att jag är pank, verkligen jätte pank. Så det blir inget biobesök för mig på den närmsta tiden. (Buhuhuhuhuhuhu!)

MEN! Jag gav min lillebror (och min lillasyster) ett presentkort där jag betalar ett biobesök och resturangbesök på valfritt ställe och valfri film och han funderar faktiskt på att gå och se Resident Evil, och i 3D också. Det kan innebära att jag får se den snart.

Iiih! Förhoppningarna är stora.

Klicka för större bild

Se trailern HÄR!

Coca-Cola Vanilla

Jag hade fakiskt tänkt spara den till helgen, men den skrek verkligen "DRIIIIIIIIICK MIG!" så jag gav med mig.Det smakade inte helt fel.
Nam nam nam.

Begravning

Jag fick just gå på en liten begravning, en väldigt liten en. Lilla, lilla, Nala gick tyvärr bort inatt.Trots att hon var väldigt(!) liten så kommer det bli väldigt tomt efter henne.

Uppdatering från en sjukling

Det var ju skönt att man fick vara frisk ett litet tag i alla fall, men när både Clara och min pappa var riktigt förkylda så hade jag odsen helt emot mig.

Efter tre dagars magont valde jag att vara hemma idag, och tur vad det för jag har mått fruktansvärt illa idag, haft huvudvärk och känner mig helt utmattad och febrig.

Well well, vad finns det att göra? Tyvärr finns det inte någon magisk medicin mot förkyldning (eller vad det nu kan vara), det är bara att lida igenom. Dock undrar jag över vad sjutton denna ständiga magonten kan vara för något?

Happy day

Gud så skönt att få komma hem tidigt efter denna skitdag. Det var väldigt behövligt.

Och vad ska jag göra nu?
Försöka installera lite saker som försvann när datorn krachade och senare lite matteläxa. Så roligt ska jag ha det.

Måndag?

Tydligen hade jag en för bra måndag igår så måndagen bestämde sig för att jävlas med mig på en tisdag i stället, för idag har inget gått rätt.

Först vaknar jag hela 30 minuter försent (tack snälla alarmklocka!) och hela dagen blev upp och ned. Sen kommer jag på att jag har skolfoto idag och jag hinner knappt fixa till mig och självklart är detta en jätte bra dag att ha riktigt ostyrigt hår.

Sen tar hårsprayet slut och min deo och även min maskara sjunger på sista refrengen nu. Gaaah!

Och inte nog med det, min magont (som jag inte nämnde igår på bloggen) från igår finns kvar idag och känns yttligare lite värre.

Just nu skulle jag bara vilja åka hem till min säng och tröstäta choklad.

Nej men visst ja, det kan jag ju inte göra för jag är ju LAKTOSINTOLERANT.
ÅÅÅH!

Nysnaggad & redo för sängen

Usch, i morgon är det dags för skolfoto. Vilken idiot kom på denna idé? Väldigt roligt att jag har Smålands längsta utväxtnad också (självklart har jag klipptid nästa måndag).

Jaja, det är bara en bild. En bild som varar för all framtid. Kul.

Oh well, jag har nysnaggat hår i alla fall. Det är ju bättre än ingenting.


God natt!

"Med tiden lär man sig"

Mina handleder är ett mysterium (speciellt höger). De gör ont väldigt ofta (och det har blivit värre nu när jag sitter så mycket vid datorn i skolan) och det enda som, hjälper när det gör ont är tryck. Det är jätte sjukt, så fort det gör ont behöver jag bara "hålla om" handleden så försvinner smärtan. Men om jag slutar hålla om den så kommer smärtan tillbaka snabbare än en speedad kanin.

Och jag har varit hos läkare och kollat. Jag har tagit blodprov för de flesta olika ledsjukdommar och liknande, rönktast och gått till sjukgymnast och ingen har en aning om vad det kan vara. Alla tester visar OK. Det enda de lyckats lösa är smärtan antagligen har något att göra med att mina handleder knakar. När jag vrider dem så knäpper det eller knakar, ganska högt. (Kan vara väldigt roligt att skrämma folk som aldrig hört mina knäckande handleder innan.)

Men med tiden lär man sig. Nu har jag äntligen tagit tummen ur röven och börjat linda in handen när det gör som indast (och ibland när jag sitter vid datorn). Nu ska jag bara lära mig att göra detta i skolan också.


Någon som har en aning om vad detta kan vara, eller har liknande?
I så fall kanske vi kan lida tillsammans?

Tack snälla schemamänniska....

Som skapat mitt schema!
Jag verkligen äääälskar mitt två timmarshål, speciellt när det är sista lektionen det gäller.

Det är ju så kul.


Som tur är har jag lärt mig av mina misstag, man måste nästan ta med sig datorn för att överleva.

Nu får ni snart sluta fylla år!

Alltså jag känner mig helt utanför som fyller år i maj. I september fyller både min lillebror och lillasyster (och med bara en veckas mellanrum!) år, sen fyller min närmaste kusin år, Madde och Clara (om jag inte tittat fel i kalendern). Sen i oktober fyller pappa år, i november mamma och tre släktingar till fyller år mellan september-november, jag kan bara inte komma ihåg när.

Och när alla har fyllt färdigt då kommer jul och nyår. Jag hinner inte (och har inte råd) för såhär mycket på en gång.

Ni vet väl om att det finns fler månader än hösten? Kan ni inte, jag vet inte, sprida ut er liiiiiite?
Snälla?

Allmänt frånvarande

Nu har jag gjort det igen, jag har varit i stort sätt helt frånvarande på bloggen. Mitt liv är för hektiskt helt enkelt, eller inte.

Men idag har jag i alla fall haft gäster, bakat tårta, gjort pizza och övningskört. Så alltså råkade bloggen hamna lite på efterkälken, tyvärr.

Well well, nu gäller sängen för mig. God natt!

Titta vad jag hittade!

Så himla bra, då slipper jag frysa i vinter.


Dagens komplimang:

Lillasyster: Ditt hår ser ut som maskar när du inte har borstat det.

Ehm, tack?


Systra mi & jag i skolavslutningstider.

You just gotta love it!

Mobba inte min engelska.

Alltså jag bara Ä L S K A R människor som kan bjuda på sig själva.
Ibland måste man bara få skratta åt sig själv och åt andra, det är bara så livet funkar.


Gör som jag

Vänta med att tvätta under hela veckan, så du får i stort sätt hela garderoben i tvättkorgen.


Ifall man inte har något att göra i helgen liksom.

God morgon!

Okej, jag vet att man egentligen inte kan säga god morgon klockan 16, men det skiter jag i, jag är ju nyvaken. Dagen har helt enkelt spendarats i sängen, där jag sov inatt (döööh?!), bilen där jag övningskörde i stan och på soffan, där jag "råkade" somna.

Måste bara tillägga att jag känner mig himla snygg i ett rosa linne, början till fett hår och morgonruffs, mörka ringar under ögonen och början till munsår på läppen.

Konstigt att jag är singel tro?Så ja, GOD MORGON!

Vad hittar ni på idag då?
Själv ska jag städa mitt stökiga rum. Det är faktiskt så stökigt att det känns deprimerande. Man vet liksom inte i vilken ände man ska börja städa.

[Mobilbloggning] Min buss luktar rök, allt...

[Mobilbloggning] Min buss luktar rök, alltså sådan där riktig brandrök. Bör jag vara orolig?


[sms-blogg] Kvällspromenad är inte helt fe...

[sms-blogg] Kvällspromenad är inte helt fel. Man upptäcker hur jäkla trött man egentligen är. Detta får jag lägga på schemat.


Vad härligt det är med en faster som påmin...

bild2468 (MMS)

Vad härligt det är med en faster som påminner en om läxorna *suck*


När man pratar om trollen...

Ja jag dissade ju Laila Bagge lite i ett inlägg igår. Kommer ni ihåg? Gissa vem som var i skolan idag.
Just det, ingen mindre än Laila.

Ooops.
Men jag såg henne inte, tack för det.

 

Glöm inte bort att ge mig förslag på bloggar att läsa!

Klicka -HÄR-!


"Spöket i korridoren"

Erkänn, ni älskar den.


Nu MÅSTE jag städa

När jag kom upp till mitt rum idag så kände jag en hemsk lukt men hade inte en aning om vad det var. Först tog jag kaninen som skyldig (han kan prutta ganska illa kan jag lova), men det luktade inte från honom. Så jag letade vidare och tillslut hittade jag vad det var som luktade. Sur mjölk. Euuuuw!


Jag har antagligen ätit flingor någon gång, lämnat mjölk i skålen och sedan har skålen hamnat i glömska. Usch.

Detta är verkligen ett varningstecken på att rummet är stökigt. I helgen måste jag ta tag i städningen.

Och nu ska jag slänga den gamla mjölken och sedan sova.

God natt!


"Jag ger dig en chans till"

Okej, jag ger Bloglovin EN chans till. Nu måste det funka som det ska, annars ger jag upp det för all framtid!

Är det bara jag som har problem med Bloglovin eller?
Och är det någon som har tips på bra bloggar man kan börja följa? Ge mig tips!Ettornas dag

Ja idag fick jag göra det jag verkligen inte ville från början, ta hand om de nya ettorna. Men fasten att jag klagade mer än en gammal kärring så var det helt okej.

Jag måste verkligen lära mig sluta klaga.

Är inte IDOL utdöd?

Ännu en gång är det IDOL, hur många fler idoler kan de egentligen få fram? Borde inte programet dö ut snart?
Fast början är ganska okej, kul att se på roligt folk (fast man skäms en hel del för dem också).

Men snälla IDOL, kan ni inte kicka Laila? Hon är ju bara för dryg. Jag vill bara spy på henne varje gång jag ser henne.


Och när ska hon byta efternamn? Jag menar Bagge är ju inte "hennes" namn och hon är ju till och med gift nu.


Fast ni kan ju kicka Andreas Carlsson också nu när jag tänker efter. Han är ju för jävla sliskig.

[sms-blogg] Haha, jag såg precis en lärare...

[sms-blogg] Haha, jag såg precis en lärare stå och titta förvirrat på en sosse-banan. De är inte bara i vetlanda och delar ut bananer tydligen.


Någon som vill ha en S-banan?

bild2437 (MMS)

[Mobil-blogg] Jag har varit med om många saker det delat ut innan valet, men bananer? Det var något nytt. Allt funkar antar jag.


Ursäkta mig...

Men efter en nästan sömnfri (känns det som i alla fall) natt och en jobbig dag så känner jag mig inte särskillt pigg. Min förklaring till dagens frånvaro. Så nu vet ni att jag inte blivit mördad eller så.

Nu ska jag stänga ned datorn, innan jag somnar. Vilket bör ske om ca 10 sekunder.

Zzzzz...

[sms-blogg] Jag visste det skulle hända fö...

[sms-blogg] Jag visste det skulle hända förr eller senare, och nu har det hänt. Jag har försovit mig. (Nu gäller det bara att inte missa bussen på kuppen)


Jag gör det förbjudna

Jag äter precis innan jag ska sova. Men jag kan inte hjälpa det. Jag hann ju faktiskt knappt inte äta idag tack vare stressandet vid tårtbakningen och sen, ja sen bara glömde jag bara att äta.

Sådan är jag.


Jag är inte något stort havre fras fan, men jag är för lat för att bre mackor eller fixa något annat så då får det duga.

God natt!

Få din egna "sök-sida"

Jag fick en fråga hur man får en egen lista på sökord som jag visade i ett tidigare inlägg och jag tänkte visa hur man gör. Det är faktiskt superlätt.

Börja med att gå in på http://www.google.se/analytics/
Klicka sedan på 'Gå till Analytics'.


Om du inte har ett google-konto så kan du logga in med det kontot du har på youtube (har jag för mig), bara skriv in mejlen du har inskriven på youtube och lösenordet. Om detta inte skulle funka kan du skapa ett nytt konto.


Leta rätt på 'Lägg till webbplatsprofil' och klicka länken.


Nu kommer du till denna sida som visas på bilden under.
Se till att du har i klickat att du vill lägga till en ny domän, skriv i webbadressen och klicka på slutför.


Nu behöver du inte bry dig så mycket vad det står och liknande, bara kopiera koden.


Gå sedan in på din blogg och på 'Kodmallar'.


Klistra in koden innan </head> och klicka på 'Spara kodmall'.


Gör nu detta på de andra sidorna också.


KLART!

Nu borde det se ut ungefär såhär på analystic-sidan:

Det kan vara en trekant framför status i början, men det är bara för att bloggen "undersöks" fortfarande och det försvinner snart. Nu går du bara in på 'Visa rapport' och så kan du hitta en massa olika tabeller och liknande i menyerna som berättar en massa om dina läsare.


(För att hitta till just "sök-sidan" går du in på 'Trafikkällor' och sedan på 'Sökord'.)


Hoppas ni fattade något sådär halvt av vad jag just försökte förklara.

Välkommen tillbaka

Jag blir så glad när jag ser att alla mina gamla besökare börjar komma tillbaka.
Jag har saknat er.


Jag må han leva....

Idag fyllde min kära lillebror 16(!) år.
Var han inte 13 nyss?!
- Tydligen inte.

Till dagen i ära så bakade jag tårta, eller rättare sagt, stressade halvt ihjäl mig och fick nästan en hjärtattack på köpet. Allt tack vare att han skulle med tåget så det fick bli expressfart på tårtbakandet. (Jag gjorde alltså även botten själv.)

Men vet ni vad?
Stressandet var värt det för god var den!

Det blev en "Tigertårta". Alltså en choklad- och vaniljbotten och choklad- och vaniljfyllning.

Jag körde nästan helt på improvisation, alltså vill jag bli kallad mästare i köket efter detta.

Bara så ni vet.


The Human Centipede

Okej, inte världens bästa film. Dåliga skådespeleskor, världens jobbigaste japan (kunde han inte sytt ihop munnen på han?!) och saker man kan störa sig på (som t ex hur hamnade de äns i den situationen? man går inte in i skogen utan man följer vägen ifall man inte vet vart man är) och jag fattade aldrig varför han fick för sig att sy ihop dem.

Men, det är nog en film man måste ha sett innan man dör. Så man vet vad folk talar om. MEN jag rekomenderar inte att man äter samtidigt som man tittar på filmen. Det kan vara en risk onödig att ta.


Allmän varning

Jag har vaknat på fel sida idag.
Alltså, prata inte med mig idag. För er egen skull.

[sms-blogg] Jag vill också ha en sådan här...

bild2433 (MMS)

[sms-blogg] Jag vill också ha en sådan här liten sak. Vem vill ge mig en liten dvärgtax i julklapp?


Sex-blogg?

Haha, detta är verkligen dagens skratt!:

Detta är alltså en lista på vad folk sökt på google för att sedan hamna hos mig och jag bara undrar, har min blogg blivit en sex-blogg?! Och i såfall när hände detta?

Men jag kom ju på sedan att det är tack vare rubriken på detta inlägg (och kanske också detta) som har gjort att man kan hamna på min blogg när man söker på detta.

Måste bara säga att detta var väldigt kul. Tänk de stackars kåta människorna som hoppats på porr eller liknande och kommer in till dessa bilder:

Tror de blev ganska besvikan, för så jävla porrig är jag inte precis.

HAHA!Elak mobil

Vare gång jag ska skriva 'göra' så stavar den 'hora' åt mig.


Så får ni några "hora-sms" från mig så lovar jag att jag inte menar något illa. Det är min mobil som gör det.

Nyvaken och allmänt vettskrämd

Ingen vet hur man väcker en sovande människa bättre än tv. För vem vaknar inte av när de spränger en hel kyrka i en dålig Steven Seagal film? De sparar inte på krutet där precis.

Ja, det är fredag och jag har somnat på soffan. Som vanligt.

Nu ska jag sova igen.
God natt!

Hej hej bloggen?

Ja jag känner mig jätte duktig på att komma på rubriker när senaste inlägget hette nästan likadant.

Alltså nu kan jag inte hålla mig längre, jag måste skriva något. Inte förens man mister något så upptäcker man hur mycket man saknar den. Jag har känt mig helt naken utan min blogg och mina kära läsare, livet känns så mycket skönare när man kan skriva blogg. Jag kände redan första dagen att jag ville ha tillbaka bloggen, men jag tyckte det var bättre att vänta ett tag. Jag menar om jag bara skriver första dagen efter min "blogg-paus" så kommer jag tröttna för fort. Men det har varit tungt. Lite som att vara en knarkare utan sitt heroin.

Men i alla fall, för er som inte förstod vad jag nyss skrev, jag är tillbaka. Och jag ska försöka fixa ny header denna gång, den gamla är ju till och med felstavad.

Gammel bild från ettan som jag hittade i arkivet.

 

Jag känner att jag antagligen behöver uppdatera mig lite här på bloggfronten. Jag har knappt läst en blogg sen, ja, sist.


RSS 2.0