Bye bye bloggen!

Nej jag tänker inte lägga ned bloggen (kommer nog aldrig att ske) men jag tänker lägga den på is ett tag. De senaste månaderna har jag verkligen kämpat för att skriva, förut kom det naturligt och det var roligt att blogga. Men nu har all lust försvunnit och hur mycket jag än försöker så funkar de inte, jag får verkligen trycka ur mig blogginläggen och de kommer inte alls sådär lätt och naturligt som de brukade förr.

Jag tycker inte ens det är kul att läsa bloggar längre! Och jag som brukade läsa så många bloggar förr.

Jag tror det är bättre ifall jag bara låter bloggen vara ett tag och sedan kommer tillbaka när jag tycker det är roligt igen. För vad tjänar det till om jag ska sitta och tvinga mig själv att både läsa bloggar och skriva i min egna ifall jag inte tycker det är roligt längre?

Nej, det blir skolan, vännerna och familjen som får topp prioritering från och med nu och sedan kommer jag tillbaka när suget efter bloggen kommer tillbaka. Vilket jag hoppas är snart, för innerst inne vet jag att jag tycker om att skriva och blogga.

I will be back!

Hemma igen!

Nu behöver ni inte vara oroliga att jag somnat i ett dike, blivit bortförd av aliens eller att jag däckat i ett gatuhörn längre. Jag är som sagt var hemma igen.

Bra va?

Nu ska jag sova (och jag kommer att göra som jag gör alla gånger jag druckit, somna utan minsta ansträngning) och hoppas på det bästa. Alltså att jag slipper bli bakis i morgon. God natt!

[sms-blogg] Eftersom bilden inte gick att ...

[sms-blogg] Eftersom bilden inte gick att skicka som det skulle så skriver jag sms istället. Det är fredag, stanna inte uppe och vänta. Alltså det blev inte bra utan bilden.


"Det är inte okej"

Att det är vinterkyla i augusti (det var 5 grader när jag steg upp idag!) är inte okej!

Ursäkta, men vad hände med den varma sommaren? Får vi betala nu för att vi hade en sådan varm sommar? Hösten och vintern ska ju inte komma än, kan vi inte få liiiite sommar till? Snälla?

Schemat styr humöret

Och jag kommer nog vara på dåligt humör idag. Jag missar tåget pga jag hinner inte ner till stationen i tid = jag får vänta på nästa buss, som kommer 1½ timme senare.


Hur du vet att du är trött

Du sitter och skrattar ihjäl dig till denna bild:


Hittad hos Toby's


Ibland är det okej att vara onyttig

Efter en hel dag med nästan bara en massa tröttsamt väntande så har mitt humör (som för övrigt varit på botten enda sedan skolan började) krachat totalt. Och vädret gör det inte bättre precis.

Jag tycker det är okej för en deppig Zooda att tröst-äta kladdkaka nu. Faktiskt.

Nu får du ta och bestämma dig

Ska det vara regn eller solsken?
Sluta lek med mitt humör dumma moder jord.

Att pendla är pest

* Uppstigning -check!
* Frukost -check!
* Kläderna på -check!

Nu ska jag bara försöka vakna också. Det kan bli tufft.Ja jag vet, jag har svårt att vara seriös på kort.

Ursäkta mig...

Men jag har inte lust att vara inne på internet. Ja ni läste rätt, jag vill inte vara inne på internet. Jag känner inte för det. Inte för att uppdatera twitter, inte för att kolla facebook, inte för att läsa bloggar och inte för att uppdatera bloggen.

Jag vet, jag har hamnat i en internetkris här.
-Jobbigt värre.

[sms-blogg] Jaha, då sitter man på bussen ...

[sms-blogg] Jaha, då sitter man på bussen igen. Fyfan vad träligt rent ut sagt. Fast hellre detta än arbetslöshet antar jag.


Back to normal

Jag ursäktar min lilla bloggkris här som varit under sommaren, men men. Jag är tillbaka nu. Tillbaka till verkligheten är jag rädd för.

I morgon är det uppstigning vid 5:15 som vanligt igen. *suck*
Någon som vill byta?

Officiellt handikappad

Nu ska ni tycka synd om mig!

1. Jag bet mig själv i tungan, hårt. Så nu har jag ett gäng med blåsor och ett sår på tungan.
Aj!

2. Jag fick en muskel i axeln att gå av (eller det känns som det i alla fall) när jag skulle lyfta in Sveriges kanske tyngsta kasse genom tiderna.

3. Jag har varit klantig och glömt p-pillren i några dagar nu = min ägglossning gör ont.

Alltså jag är fan värd en godispåse nu.

[sms-blogg] Jag är på vägs till stan osmin...

[sms-blogg] Jag är på vägs till stan osminkad, med halvt morgonruffs och tydligen en skitig tröja (upptäckte det nu). Är jag stark, eller bara sliskig?


Behöver jag bli nervös

När jag möts av detta på morgonen?Lindshammar ligger väldigt nära Korsberga nämligen. Och jag brukade faktiskt åka igenom Norrhult när jag åkte hem från Gamleby.
(Och både Lindshammar och Norrhult är några av Sveriges minsta samhällen)

Ibland är det svårt det där med rubriker, då är det bättre att strunta i dem

Och jag som gnällde på att det var dött i bloggvärlden tidigare idag, jag är ju inte mycket bättre själv. Illa, jag ber om ursäkt.

Men nu tänkte jag faktiskt sova lite. Försöker ju trots allt vända tillbaka dygnet igen, fast det går inte så bra. Jag menar jag är ju uppe nu när jag egentligen måste sova. Men jag har ju faktiskt 4 dagar kvar till skolan så jag hinner nog vända tillbaka dygnet tills dess. Eller är det 3? Hmmm....

Jaja, skit sak samma. Nu ska jag stänga på The Nightmare Before Christmas och somna till den. En film jag nästan alltid tittar på innan jag somnar. Den eller Corpse Bride.
Tim Burton gör helt enkelt mysiga filmer som man kan sova sött till.God natt!

Dött i bloggvärlden

Vart har alla tagit vägen?

Jag har knappt inga läsare idag, inga kommentarer och ingen, verkligen ingen svarar på kommentarer. Har jag missat något? Eller kör alla en ufrysning av mig?

Tell me!
Skräckfilmssug

Asså nu var det fan länge sedan sist man såg något vettigt på tvn, nu måste jag ta och leta rätt på någon bra skräckis och se på!

Jag får ju abstinens. Och kanske, om jag fjäskar lite för mamma, så kanske hon går med på att skänka lite pengar till att hyra film. (I know, det är inte lätt att vara studerande & pank.)Det är frågan...

Ska jag orka fixa ihop våffelsmet och göra våfflor, eller ska jag bara ta den lätta vägen ut och bara göra lite nudlar?
Hmm...

Höst i augusti?

Är inte denna månad en sommarmånad? Jo jag tänkte väl det. Men varför kommer det då regn som aldrig förr och varför har värmen slutat existera?

Jag tror vädret har förvirrat sig lite.

KALLT! Säger jag idag.


[sms-blogg] Nu har vi lämnat lillebror oc...

[sms-blogg] Nu har vi lämnat lillebror och oj så jobbigt det känns. Han var helt lugn men jag känner mig som ett vrak. Jag vet, jag är fruktansvärt beskyddande, han kommer klara detta galant.


[mms-blogg] Hoppsan, det blev middag i dan...

bild2403 (MMS)

[mms-blogg] Hoppsan, det blev middag i danmark.


Liten blir stor

Nu bär det av, hela vägen till Helsingborg för att lämna av Martin på hans nya skola.

 

Jag kan inte fattad det. Gymnasiet. Hur har han blivit så stor?!

 

Och varför fanns det inte någon aspergers skola närmare oss?! Eller det kanske det fanns, fast han ville gå just i Helsingborg? Äsch jag vet inte, jag lät han välja vad han ville. För det viktigaste är ju trots allt att han gillar vad han gör.

 

Så nu vet ni varför jag kanske inte kommer vara helt aktiv idag. Jag är låååångt borta från min dator.

 

Lillebror vid niornas skolavslutning i somras.

Och Lillasyster runt halsen på honom.


Blivit med fadderbarn

Säg grattis förfasen!

Och ja, jag är nyduschad (Hur kunde du gissa det?).

 

Det blev en liten 9 årig funktionshindrad kille från Lettland vid namn Matiss.


Inte min dag

1. Så fort vi kommer in till vetlanda så börjar det regna (som sedan slutar i totalt spöregn!).

2. Vi får sitta och vänta i 40 minuter på banken för att sedan få reda på att det pappret vi var ute efter fick de inte lämna ut bara sådär.

3. Det börjar regna, om möjligt, ännu mer.

4. Fick reda på att jag inte kunde göra som jag hade tänkt med mitt efternamn så vet inte hur det blir med bytet.

5. Frisören har lunchstängt, bara att gå och vandra i ösregn.

6. När väl frisören är tillbaka har han tagit bort sin drop-in (som alltid har funnits där) och nu bara tar tidsbokningar. Vi får boka tid och gå till ett café och vänta.

7. När vi äntligen kommer in till frisören och han är segare än segas = vi missar bussen med 5 minuter. Nästa buss går inte förens 18-tiden eftersom den andra bussen är skolbuss så den går inte nu.

Och nu sitter jag på ett bibliotek och väntar på att pappa ska sluta så han kan skjutsa hem mig och min lillebror.
Jag är också snart beredd på att dränka mig i närmaste vattenpöl.


[sms-blogg] Hittills har jag suttit i 30 m...

[sms-blogg] Hittills har jag suttit i 30 minuter på banken (och det verkar som om det kan bli mycket mer) bara för att hämta ett litet papper. Jag hatar banker.


Fan

Nu blev jag väldigt arg på mig själv. Jag trodde jag hade några dagar kvar tills filmerna skulle vara tillbaka, självklart trodde jag fel. De ska tillbaka idag och jag har varit för lat för att stänga på dem. *suck*
Jag i ett nötskal.

Dagens I-landsproblem

Hemma igen efter en impulstripp till växjö. Kändes ganska onödigt för min del att hänga med, men jag fick lite mer övningskörning i alla fall. Och jag är fortfarande inte sams med bilen kan jag berätta.

Nu känner jag mig i alla fall väldigt utråkad sammtidigt som jag är jätte trött. Frustrerande. Ska jag läsa bok? Nja, känner inte för det. Spela på datan? Nej, finns inget roligt. Titta på film då? Ne, jag bara somna. Men måla kanske? Nej har ingen lust för det. Gå och sova kanske? Gärna! Men det är för tidigt.
*suck*

Okej, jag erkänner

Jag gick inte in på bloggen med flit igår. Eller jag gick in några gånger och kollade, men jag hade verkligen ingen lust att skriva. Jag var jättedeppig, verkligen.

Så ja, now you know.
Jag vet, jag har humörsvängningar värre än en PMS-tant.

Angående filmen

Som jag skrev om igår, jag såg den inte.

Jag råkade somna innan jag hann sätta i filmen. Ooops.

Höstväder = En fruktansvärt trött Zooda.

Men ska försöka se den idag.
Några andra filmer jag måste se snart (innan lånetiden går ut, vilket är snart):
Spring Lola
Rosmary's Baby (jag lovade mig själv att jag skulle läsa boken först, verkar inte bli så nu)
Schindler's ListFredagen den 13:e

Jag glömde ju nästan, idag är det ju:

Jag älskar denna dag! Haha.

Varför?
För världen är full av skrockfyllda människor. Mycket intressant att se på dem en sådan här dag.
Dock känner jag nog knappt några sådana människor. Synd synd.


Here comes the höst

Skitdag idag.

Det började tidigt tidigt på morgonen (eller natten, inte helt säker, kollade inte på klockan) när det kom en sådan åskknall att jag höll på att trilla ur sängen och funderade sedan på ifall jag skulle springa och ta skydd ifall huset skulle falla ihop. Ja det brakade ganska högt om man säger så. Fast jag stängde dock bara fönstret och somnade om.

Sen när man väl vaknat till ordentligt och stigit upp så möts man av regn, regn, regn och gissa vad? Jo, regn!

Det är bara att inse fakta. Det finns inte så mycket av sommaren kvar och hösten kommer allt närmare.

Översättning, någon?Okej jag vet att det är reklam (jag menar länken går ju direkt till en Ed Hardy onlineshop) men vafan står det?!

Alltså jag kan inte franska. För det är franska va?

Vågar jag?

Funderar på om jag ska se på denna inatt, själv, i mörkret.

Tror ni jag vågar? Pappa har redan sett den och han sa den var läskig, så vem vet?

Se trailern längre ned i inlägget.

 


Visst ja...

Duscha var det. Blev visst inte av. Frächt Zooda.

Sen var det där "gå ut grejen". Kan hända att jag råkade somna istället.

Ooops..

Idag har jag testat....

Att ducha en katt. Inte sådär jätte roligt för varken katten eller mig, men om katten nödvändigt måste bada i olja(!) så har man inte små mycket val.

Så nu är jag halvt duschad med, och luktar olja.

Inget nytt att rapportera

Ja jag känner mig ganska tråkig nu när det gäller bloggen. Säger inget vettigt här längre. Enda anledningen det är bra att skolan börjar igen, livet blir till "vanligt" igen.

Nu tänkte jag dock ta tag i den där ut-och-gå-biten igen. I mitten av sommarlovet var jag så duktigt. Varje morgon drack jag en kopp kaffe och sen gick jag ut och gick, innan allt annat folk hann vakna. Och nu? Öhm... Jag kommer inte ihåg sist jag var ute och gick om jag ska vara ärlig.

Dags för skärpning med andra ord!

Och efter det blir det dusch. Känns och ser ut som om jag inte varit i duschen på en vecka. Blää.

Och jag är så ofräch idag så jag tänker inte bjuda på en bild,

det blir en gammel bild istället.


Vad tänkte de med...

När de gjorde dessa omslag till True Blood böckerna? Är det tänkt att det ska föreställa Anna Paquin, Stephen Moyer och Alexander Skarsgård?

Visst, det engelska orginalet är ju knappast mycket snyggare men det är ju ändå orginalet.

Orginalet:

 

Den Svenska versionen:

 

Nej jag håller mig till de engelska böckerna. Tydligen ska de vara bättre för de Svenska har blivit dåligt översatta?


Helt plötsligt var dagen förbi

Jag vet inte riktigt vad som hände idag. Jag skulle bara äta frukost och sen skulle jag bara plocka undan disken och sedan skulle jag bara dammsuga och sen, ja ni fattar. Köket blev rent och maten blev gjord, men min dag försvann.

*suck*

Det är fan inte roligt att ha blivit vuxen och ordentlig av sig.

God morgon, god morgon

Just nu funderar jag på varför affären ligger så långt bort (vilket den egentligen inte gör) eftersom jag ska handla mjölk och kattmat. Och ja, det är katterna som ska äta kattmaten. Inte jag.

 

Efter detta blir det frukost och, hör och häpna, så ska jag leta upp alla de olika partierna och läsa om vad de vill införa och vad de står för. Det är ju faktiskt första året jag får rösta och jag vet verkligen inget om politik. Man kan ju säga så att det var precis att jag klarade G i SO kursen om politik i 9:an.

 

Som ni kanske hör så tänker jag ta det lite lugnt idag (efter jag köpt mjölken & kattmaten förstås), jag är fortfarande lite medtagen efter gårdagen.


I-landsproblem

Känner att jag verkligen måste ta och sova nu (trots att jag sovit halva dagen idag så är jag skittrött nu också) men vill titta på någon film också.
- Där har vi I-landsproblem nummer 1. Orkar jag se en hel film ens?

Men sen kan jag inte bestämma mig för vilken film.
- Och där har vi I-landsproblem nummer 2.

Ja ni ser vilka problem jag har va?

I'm still alive

Börjar känna mig en aning bättre. Fast det är ju klart, jag har inte ätit på ett antal timmar så det finns ju inget att må illa om.

Kanske jag skulle ta och våga och testa lite mat? Nja kanske inte. Det är faktiskt inte så jätte mysigt att spy, så jag tar nog det säkra före det osäkra.

Mer sömn istället!Och istället för att visa en "här-ligger-zooda-och-snart-spyr-i-sängen"-bild så valde jag en mycket snygg posad *host* sommarbild.

Någon som känner för magsjuka?

Okej, jag är inte helt 100 på om det faktikst är magsjuka eller ifall jag bara ätit något jag inte borde antingen idag eller igår. Men dåligt mår jag i alla fall, det kan jag lova att jag är 100 på!

Det är sådär lagom mysigt att vara hungrig men samtidigt illamående och så fort man äter något kommer det upp igen.

Jag tror jag ska försöka sova en stund faktiskt. Det kan ju inte skada i alla fall.


Uppdatering

Kollade runt lite på nätet om Magsjuka och hittade detta:

När du blir magsjuk blir du plötsligt illamående och får magont. Andra symtom är kräkningar, diarré, feber och svaghet. Sjukdomen brukar bryta ut snabbt och gå över på någon eller några dagar. De flesta känner sig mer eller mindre medtagna efteråt.


Illamående - check!
Magont - check!
Svaghet - check!
Brutit ut snabbt - check! (ja jag kände ju knappt av något när jag vaknade i morse)

Snälla! Låt det inte vara magsjuka.

Jag känner mig så road

Vad som behövs göras idag:

Suck!

Blod är aldrig bra va?

Alltså, enda sedan jag vaknade idag så har jag haft en blodsmak längst bak i halsen.

Bör jag vara orolig?

Välkommen till Sveriges roligaste blogg...

NOT!

Usch hela dagen blir helt upp och ner när man vaknar så sent som jag gjorde idag. Ni kanske märker att jag inte brukar sova längre än till sådär 11 i vanliga fall va? Hela dagen har jag trott att klockan är max runt 13-14 sådär men i själva verket har klockan gått förbi det för länge sedan. *suck*

Och jag som skulle göra så mycket i dag. Städa, tvätta, baka, titta på Schindler's List, diska, osv osv...

Det verkar som om jag får skjuta upp det mesta tills i morgon. (Och precis när jag tänkte gå ut och gå/jogga så kommer jag på att mamma precis slängde ner mina träningsbyxor i tvätten så det blir inget med det heller. SUCK!)

Trötter...

Jag vet inte ifall det är vädret som spelar kroppen ett spratt eller vad det är frågan om, men jag är helt slut! Jag gick och la mig vid vanlig tid och sov ända fram till 12:50 idag! Nu borde jag ju vara pigg, eller hur? Men nej, jag är så fruktansvärt trött att jag snart somnar ståendes.

Samma sak igår. Hade jag inte haft väckarklockan (som jag glömde ställa igår, därför sov jag så länge idag) så hade jag nog lugnt kunnat sova halva dagen och redan vid 18-tiden igår så höll jag på att somna.

Det gäller att jag dricker kaffe och håller mig igång idag, annars kommer jag att ligga som en degklump på golvet och sova.

Bloglovin suger

Är det bara jag som inte får bloglovin att funka som det ska? För alla bloggar uppdaterar hela tiden medan bloglovin säger att de inte har det. Mycket mycket irriterande.

Jag ger upp bloglovin nu.

"Det blev mörkt"

Jag måste ju säga att jag inte är någon Einstein efter lite alkohol i kroppen.

Haha herregud, ja det är ju tur att man kan skratta åt sig själv i alla fall.

"Jag brukar inte vara mörkrädd, men nu när inte finns något lyse då är jag mörkrädd." -HAHA!


Snart sticker han

Jag kan knappt fatta det. Om bara 10 ynka dagar så flyttar min lillebror. Min lilla lillebror sticker ner ända till Helsingborg! Det är så långt bort. För långt bort!

Jag menar, jag har alltid varit den där som han kan lita på ifall något är fel. Och nu, nu kommer jag att vara långt borta från honom ifall något händer.

Jag gissar på att hans överbeskyddade storasyster kommer att skicka ca 15 sms per dag i början.
Jag vet att han kommer klara sig fint, jag menar det är ju en skola som är just för han så det kommer funka jätte bra.
Men ändå.

Sluta skriv !!!!!

Varför skirver så många människor !!!!!!!!!! efter sina meningar? Hur sjukt störigt är det inte?! Fick de inte lära sig på svenskan att man använder ett utropstecken, ett frågetecken eller ett utropstecken + ett frågetecken?

Jag bara undrar. Hur svårt är det egentligen? Eller kanske jag ska säga, "Hur svårt är det egentligen????????????".

Yes, jag är onykter och lättirriterad.

Stanna inte uppe...

bild2348 (MMS)

Stanna inte uppe...


Önska mig lycka till

Jag ska ut och övningsköra. På småvägar. Någonstans jag inte vet vart. Jag har aldrig varit där. (Vi ska skjutsa lillasyster till någon kompis.) Mitt ute i skogen.

Jag vill inte ha körkort längre...


Äta ägg som vegetarian?

Jag känner mig så himla kluven i denna frågan. På ett sätt känns det fel att äta ägg, jag menar ägget skulle ju kunna bli en kyckling en dag. Men samtidigt har den ju aldrig varit levande, det är ju inte "mord" som när man äter kött. Men jag förhindrade ju samtidigt den att bli ett levande ting, en levande kyckling.

Fattar ni vad jag menar?

Alltså jag vet inte. Rätt, fel?
I don't know.

Hur ställer ni er i denna frågan?
(Både ni vegetarianer och icke-vegetarianer)


Kaffe!

Jag ska nog dricka kaffe idag tills hela kroppen får en sådan koffeinchock att jag låter som en speedad-kanin i slutet utav dagen. Usch jag är så trött. *gäsp*

Anledning?
Jag försöker vända tillbaka på dygnet, men på kvällarna så kommer jag alltid på en massa saker jag "måste" göra innan jag går och lägger mig (plus att det är ganska tråkigt att gå och lägga sig). Så det slutar med att jag går och lägger mig sent (väldigt sent!) men går upp tidigt.
Funkar inte sådär jättebra kanske.

Såhär känner jag mig idag.

Zzzzznark...


***** internet

Ena stunden funkar mitt internet utan problem och allt är frid och fröjd och nästa stängs den av eller bara krånglar den allt den kan. Suck!

Mitt internet har värre PMS än mig.

Kärlek

Asså det är inte lätt att stå emot låten. I'm hooked.
Låten (och bandet?) må vara gammal, men jag hittade den inte förens idag.


Piller-knarkare

Äntligen börjar jag bli lite människa igen. Fortfarande sprängade huvudvärk, men nu kan jag öppna ögonen utan att det känns som om huvudet ska implodera helt. Säg vad ni vill, men piller hjälper och då tar jag dem. Så enkelt är det med det.

You name it, I take it.
Lite så är det, men vafan? De finns ju till för en anledning. För att hjälpa liksom.

Bara att svälja och, eller?

Aj, aj, aj och aj!

Hoppas ni ursäkta mig idag för jag kommer nog inte vara så duktig på bloggfronten. Jag har nämligen en fruktansvärd huvudvärk + träningsvärk i hela kroppen +(!) mensvärk. Usch. Så ni kanske förstår att jag antagligen kommer vara ganska sängliggande idag?

Funderar på om jag ska gå ned och göra lite te och sedan bara ligga i sängen och tycka synd om mig själv idag.

Jag saknar mitt hår!

INNAN

Eller saknar och saknar. Jag gillar min hårfärg som den är nu, men också som det var innan (jag har nog knappast ångrat någon hårfärg och jag har haft de mesta), och jag saknar inte frisyren heller egentligen. Men jag saknar ruffset man kunde få upp. Nu är det ju lite svårt när man har rakat halva sidan.

NU (+en massa utväxt som måste blonderas)


Tips tack!

Om någon har några goda recept på veggo-mat (vegetariskt) att dela med sig till mig skulle jag bli väldigt glad! Jag har nämligen sveriges sämsta fantasi när det gäller mat och jag vet inte alls vad jag kan äta till middag idag.

Jag som kände mig så pigg och kry

Sen steg jag upp...

Jag stannar nog i sängliggande läge idag. Just so you know.

Blind som en fladdermus?

God Morgon!
Alltså jag är ju sååå himla söt som nyvaken.

Idag klassar jag mig själv som blind. Eller i alla fall på höger öga. Jag har något himla klägg i ögat, som inte syns, men som lagt sig som ett lock så allt är himla suddigt. Fruktansvärt störigt!

Kanske försvinner om ett tag? Låt oss åtminstone hoppas det, annars kommer jag att vara fruktansvärt frustrerad idag.


Jag mår bra. Jag tittar på film och äter m...

bild2337 (MMS)

Jag mår bra. Jag tittar på film och äter mig tjock på ballerina. Snart blir det kladdkaka.


Scary snowman

Hade totalt glömt bort att jag vunnit någon liten snöman-nalle när jag var på marknad sist så jag fick en liten överraskning när jag öppnade väskan i morse.

Han kanske inte är sådär himla läskig, men är man inte beredd på att två små ögon ska kolla på en så kan man blir rädd för det med.


Expert på morgonruffs


Alltså jag väntar fortfarande på min medalj för mitt hår. Och nu kanske du säger "Ha! Det där är väll ingenting? Du ska se mig på morgonen." Allt jag har att säga är: Du har inte sett mig när det är som värst.Ja så står det till

Att ha huvudvärk i två hela dagar är inte roligt.

Det är heller inte roligt att ha mensvärk och mensen vägrar komma.

Summan av kardemumman; Jag känner mig ynklig.
En liten fråga bara, varför säger man "Summan av kardemumman" för?! Är inte kardemumma en krydda?
- I don't get it.


Snyft & snörvel

Ä N T L I G E N har jag sett hela The Green Mile! Hela The Green Mile. Det var på tiden. Men varför göra så jobbiga filmer för? Usch, jag är inte skapt för sånna filmer. Snyftigt värre. Fast det var jag ju visserligen beredd på, men ändå. Nu har jag dock förstört slutet för mig själv på de sista "Green mile"-böckerna genom att ha sett filmen, men men.


Fast nu känns det som om det är dags att sova. Det är jobbigt att titta på film förstår ni.
Natt natt lovers!

RSS 2.0