[sms-blogg]

bild2213 (MMS)

Beroende? Nej nej, jag kan sluta när jag vill.


Tröstfilm

Eftersom jag fortfarande har fruktansvärt ont i halsen och örat + en ständigt rinnande näsa tänker jag titta på film och äta onyttigheter ikväll. Kom dock precis på att jag lånade filmer men glömde onyttigheterna. Fan.

-Schindler's - List Män Som Hatar Kvinnor - Flickan Som Lekte Med Elden -

Och är det repor på dessa filmer (precis som alla andra filmer från vetlanda bibliotek) så går jag i taket! Man kan väl för guds skull ta hand om filmer som inte är sina egna?!


"Homofober är äckliga"

När kan folk bara ge upp och låta folk vara lyckliga?

Som många kanske vet så har Peter Jöback (ja han jag inte visste var bög) gift sig med sin pojkvänn, och nu när jag går in på posh24.se blir jag så ledsen. Ledsen och äcklad. Posh24 brukar i vanliga fall inte ha överdrivet många kommentarer, men när de skriver om att två killar gifter sig då fasen kan folk tycka till.

Kommentarer som ":S äckligt", "Det ser så fel ut, det är så fel, min personliga åsikt är att det är väldigt onaturligt och äckligt :(", "Har typ svårt för de här........de e helt fel........" och "så sjukt... man är gjord för kvinna och kvinna för man inte man och man... det är sjukt:S" har jag väldigt svårt för.

Okej, alla ska få ha en åsikt och bla bla bla.

Men detta är min åsik;
Homofober är äckliga för att de inte kan låta två människor vara lyckliga!

All lycka till er killar!
Bilder från Posh24

Till artikeln

Thank you, Mr. Immunförsvar

God morgon, god morgon! Nu har även jag vaknat och fått i mig lite frukost, dock har jag god lust att gå och sova igen. Denna denna ("!#¤%£@$$£€) förkyldning har bestämt sig för att köra in på ett nytt spår. Nästäppan har försvunnit till viss del (TACK!), men då kommer något annat. Kliande hals som får mig att hosta och tryck över höger öra som gör ont.

Tack, tack, tack kära immunförsvar. Jag har ju inte bara varit sjuk hela vintern, det räkte ju inte för en hel livstid precis.

Eclipse

Filmen var helt awesome! Okej, jag är lite Twilightnörd, så det är väl kanske självklart att jag säger det? Men måste påpeka att filmen var helt klart bättre än de andra två föregångarna. Och, tack gode gud för det, de har tagit emot kritiken och fixat till vargarna en hel del. Det syns fortfarande väldigt väl att de är datagjorda, men det är en stor skillnad från New Moon.

Sen var det lite små saker jag reagerade på att de inte tog med som fanns i boken och några de ändrade på från boken. Men i det stora hela så var den bra.

Tack Lollo och Madde för en rolig kväll & natt!

Och lite mindre tack till mitt smink och hår som inte ville sammarbeta som ledde till att jag såg ut att vara stylad av en blind som tagit smakråd från en prostituerad.

 

Nu ska jag bota min irriterande förkyldning med sömn.

God natt!


Premiär i kväll!

Okej, en film har premiär i kväll, eller inatt för att vara exakt. Något jag faktiskt ska gå på. Vilken?
Borde inte vara så svårt att gissa.

Rätt svar här

Nu ska jag hoppa små glädjeskutt innan det är dags att göra sig i ordning för kvällen och natten.

R.I.P?

Ja jag måste vara ärlig och säga att jag funderat mycket på att lägga ned bloggen ett tag nu. Kankse märks på inläggen? Jag har inte haft något att skriva och inte känt mig särskilt sugen att göra det heller, men varje dag tänker jag "men i morgon kanske det kommer tillbaka". Något det aldrig gör.

Men om jag skulle lägga ned bloggen tror jag att jag skulle känna mig fruktansvärt naken. Vad gör man utan blogg liksom? Så nje, den får nog vara kvar. Men kanske ska fundera på "bloggpaus"?

Hemma

Huvudvärk
Halsont
Sliten
Täpt näsa
Sår på benet
Ont i magen
Trött
Behov av dusch

Ja listan kan göras lång just nu, men det var så värt det. Underbart väder (även att man vaknade genomblöt av svett varje morgon), roligt folk och massa onyttigheter. Ja det har varit den roligaste midsommar jag kan komma på.

Midsommar 2010 är värt att minnas med andra ord.

Nu ska jag nog sova, god natt!

Du vet att du har festat

När du hittar sår på kroppen som du inte har den blekaste aning om hur sjutton du fick dem.

Ignorera knottrigt ben.


Feel-good-movie

Inte en sådan typ av film jag brukar falla för, men måste säga att den verkar ha sin charm. Så det kanske kan bli en hit hos mig?

Ja det verkar vara en riktig "feel good movie" i alla fall, och det är ju inte alltid helt fel.



Flipped

Världspremiär: 2010-08-06


För mycket festande

Uscha uscha. Midsommar på öland i ett nötskal. Känner mig inte särskilt partysugen längre. Har bara lust att dö en aning. Om jag inte visste innan vad bakfylla var så vet jag det nu om man säger så. Och ont i låren har jag med tack vare min kjol. Jag är inte skapt för att gå i kjol i flera timmar.

Somliga straffar gud på direkten.

Nackdel med husvagn

Man sover inget!
Eller jo det kanske man gör, men man vaknar ju så irriterande tidigt. Jag har trott i flera timmar att klockan snart är fyra, men den är fortfarande bara snart två! Jaja, första knäckt. Finns inget mer att göra åt det.

Äntligen internet!

Det är segare än en bakfull snigel, men det är internet i alla fall. Internet = Civilisation
Okej jag erkänner, jag är med i internet- och datorberoendegenerationen. Fy skam, men dagens sanning.


Just nu ser jag ut så här.
Nyduschad, nykter och fräch.
Har dock en kännsla att detta kommer förändras ganska drastiskt och snabbt.


[sms-blogg] Äntligen bär det av! Jag sakna...

[sms-blogg] Äntligen bär det av! Jag saknar redan mitt rum.


Hej hej husvagn

Jag ursäktar dålig uppdatering fruktansvärt mycket, men jag stressar igenom både idag och gjorde det igår. *suck* Är det inte meningen att man ska få semester för att slippa stressen?! Nej, inte om man ska åka husvagn, då stressar vi lite till.

Nu hoppas jag öland erbjuder fint väder och en jäkla massa roligt folk! Annars stannar jag i husvagnen under hela helgen.

Ps. Jag föresten inte hur det blir med uppdatering under midsommarhelgen nu, det beror på ifall de har internet där. Annars blir det ett gäng med smsbloggningar.

Jag kommer ha kul idag

* Handla
* Klippa med grästrimmern (läs: få mina händer, armar och axlar mördad av en maskin från helvetet)
* Städa rummet
* Städa kaninburen
* Tvätta
* Packa
* Baka

I love my life liksom.

Så här ser jag nästan ut idag.
Det är ju jobbigt att fota, koppla in sladd och föra in bilder ju!

Snyft snyft

I kväll (okej, natt) är en sådan där riktig "jag-känner-mig-nere-och-ingen-vill-prata-med-mig"-kväll. Tror bestämt jag är lite övertrött så det är egentligen ingen fara (jag vet ju att det kommer vara över tills i morgon), men det är skitjobbigt när man väl är där. Vad ska man göra liksom?

Tror jag ska krypa ned i sängen med The Nightmare Before Christmas, eller någon annan mysig Tim Burton rulle.



Oh no!

Jag har blivit tråkig, jag tappar bloglovin läsare.


Äsch!
Man kan faktiskt inte glädja alla här i livet.

4 säsonger av True Blood!

Ja tydligen ska det komma en säsong 4 av True Blood, så än blir vi inte av med serien. Mycket lycka!
Själv hoppas jag på 7 säsonger, det är ju trots allt 7 böcker så det är ju inte mer än rätt liksom.

Så nu har jag inte bara säsong 3 att vänta på (USA är på avsnitt 2 och vi har inte börjat sända säsongen ännu!) utan även en fjärde nu med.
Och jag som hatar att vänta!

Facebook:


Twitter:

"Jag lider med dig"

Det var ju, som kanske många vet, Eclipse Fan Event igår kväll (natt?) och Kristen Stewart och Taylor Lautner var här i lilla Sverige. Men det enda jag reagerar på när jag ser bilderna är Kristens skor.

Jag tycker de är snygga (så tro mig inte fel) men de ser ut att göra skitont! De bara ser så fruktansvärt stela och hårda ut. Som ett par riktiga mördarskor.


Men som man säger "Vill man vara fin får man lida pin" antar jag.

Dock undrar jag vart Kristens lite personliga och egna stil försvann.

Hollywood verkligen dödar.

 

Bilder från Thetwilightsaga.se



No more stökigt rum

Jag kan inte dra ut på det längre, jag måste städa rummet. Buhu!
Någon som vill agera städhjälp kanske?

Jag vågar inte somna

Enda sedan sommarlovet började så har jag haft problem med sömnen, eller inte sömnen egentligen utan drömmarna!

När skolan fortfarande var så sov jag antningen väldigt hårt för jag var så utpumpad på energi, sov i stort sätt inget alls och var övertrött dagen efter eller så fick jag ta sömnpiller för att kunna somna och då sov jag så hårt och djupt att inte ens en atombom kunde väcka mig.

Men nu får jag "naturlig" sömn och sover egentligen så mycket bättre utan stressen och pressen, men då får jag en massa drömmar! Inget fel på drömmar egentligen, men efter att knappt ha drömt några drömmar under en hel termin till att drömma varje natt är lite skrämmande faktikst.

Och varför måste 75% av alla drömmar vara mardrömmar? Jag vaknar ju för guds skull varje morgon i lite sådär halvpanik. Uscha.

Någon som kan komma med tips, eller kanske lida med mig?


Nej usch, jag vill verkligen inte somna. Trots att jag är jätte trött! Men jag vet ju att jag kommer drömma en massa jobbigt ifall jag somnar.

I'm in love

Spelar ingen roll vad någon säger, poplåtar blir alltid (okej, nästan alltid) bättre med lite elgitarr, bas och trummor.


Måste genast kolla in alla andra remixer han gjort.

Nu är världen bra elak

Jared Leto (30 Seconds To Mars) och Zandro och Marcus (Dead By April) på ett och samma ställe.

 

Okej, världen, du kan sluta jävlas nu.

Bara för att jag inte haft pengar att åka någonstans i år.


Vad hände?

Jag var inte upp särskillt länge i natt, trots uppesittarnatten. Somnade redan vid 2-3 tiden (hittade ingen bra film och boken var tråkig, haha) och då borde jag vaknat runt 10-11 tiden som vanligt. Men inte idag. 12:35 stod klockan på när jag öppnade ögonen idag!

Vad sjutton hände här?

Och sen att man vaknade till spöregn och huvudvärk gör ju inte saken mycket bättre.


Och jag ensam fick jag vakna med, lillasyster hade svikit mig. Hon hade stuckit till en kompis. = Ingen som kan tycka synd om mig och min huvudvärk.


Uppesittarnatt

Tänkte köra skräckfilm + te (tog till och med upp tekokarn för att inte väcka mamma och pappa) och sedan bok på slutet av natten.

Jag menar vad ska man annars ha sommarlovet till om inte stanna uppe hela natten?


Har dock inte bestämt vilken/vilka filmer ännu.

Förslag?

Så god natt alla med normal dygnsrytm!



Sverige äger

Asså ibland lyckas vi Svenskar charma utlännningarna ganska bra ändå:


yelyahwilliams = Hayley Williams (Paramore)
jaredleto = Jared Leto (30 Seconds To Mars)

För er som inte ser vad det står:
yelyahwilliams: Holy Sweden!!! Favorite show of this run so far. I can't wait to come back here. Thx for a great show! Also was good seeing Kadawatha :)
jaredleto:
COOL KIDZ IN SWEDEN!!! THANKS FOR A GREAT SHOW

Och ja, jag har SNART tjurat klart för att jag varken fått se Rammstein eller får se 30 Seconds To Mars och Paramore nu när det äntligen är i Sverige.

Vilken besvikelse


Guy Ritchie kunde ha gjort filmen så mycket bättre, sicken besvikelse.
Ännu en gång har jag lärt mig att inte ha så höga förväntningar.

Jag hoppas på en stor förbättring till film nummer 2!

Musikminnen

 

Hur många gånger tittade jag på denna musikvideon (tycker fortfarande Pete Wentz är riktigt het som vampyr, haha) och lyssnade till deras låtar förr? Mer gånger än jag kan räkna. Jag var helt galen i dem!

 

Det är ju nästan så jag saknar det lite, haha.

 

Men visst kan musiken föra tillbaka minnen? Det gör den för mig i alla fall.


Jobb, jobb, jobb

Nope, inget sommarjobb i år som ni kanske vet men jobb med bloggen. Lite små fixande som behövs fixas och kanske ny header. Måste ju uppdatera med tanke på ny frisyr och hårfärg ju.

Dock har jag problem med att hitta bra bilder, men det kommer?

Så nu har ni lite förvarning ifall t ex hela bloggen blir vit eller så.

Vampyrmys


Äntligen ska jag få dämpa min vampyrabstinens en aning med första avsnittet från säsong tre av True Blood. Som jag har väntat!

Till detta ska päron (efter 10 kilo socker och mat idag så behövs det något nyttigt att väga upp skiten med förstår ni), te och några små popcorn förtäras. Mumma!


Föresten, innan jag glömmer: Någon som har lust att visa en matlagningskurs "Hur man gör popcorn utan att bränna dem var eviga gång man ska göra dem"-lektion? Skulle vara mycket uppskattat i så fall. Jobbigt att försöka pilla ut alla icke bräna popcorn varje gång man ska äta det.

Sweden sucks

Sverige är ett sådant sjukt tråkigt land.

På nationaldagen går folk mest omkring och segar, i andra länder firar de som aldrig förr. Och nu, nu har vi fått en gift prinsessa och en ny prins, vad händer? Folk klagar. Ja det firas en massa också, men det är så otroligt mycket klagande.

Skulle detta vara något annat land så skulle hela landet stanna upp, det skulle vara sång och dans och folk skulle fira som om detta var det bästa som hänt!

Sverige är ett sådant grått land, inget är bra och allt ska klagas på. Och är det något som faktiskt är bra för en gångs skull, ja då är det egentligen inte bra, utan det är "lagom".

Men suck! Jag kanske inte heller tycker det här med kungar, drottningar och prinsessor är särskillt modernt och är inte direkt för det. Men jag blir så trött.

Jag bara undrar, vad behövs det i Sverige för att vi överhuvudtaget ska orkar bry oss lite grann?

Jag lovar, vi skulle kunna släppa en atombomb mitt i Sverige. Allt som skulle hända var lite små klagomål från några tanter och övriga sverige skulle rycka på axlarna. Det är väl inget att bry sig om liksom?


Sorry att säga det, men sveriges befolkning behöver lära sig att festa loss.


Beroende på G?


Välkommen till Sveriges tråkigaste blogg

Jag fattar inte riktigt, jag har såååååå mycket tid nu tack vara sommarlovet men ägnar ingen tid varken till städning av mitt rum eller till bloggning. Vad är det som händer?! Jag tror jag håller på att bli helt förslöad.

Jag måste få något att göra med andra ord! Förslag?

Konstiga drömmar

Alltså i natt var jag verkligen fullt upptagen. Först ska jag gifta mig med min kompis Lelle, sedan byts hon ut mot någon annan tjej jag aldrig träffat och kommer inte ihåg hennes namn. Hon var någon blond konstig tjej i alla fall. Vi hade samma klänning när vi skull gifta oss också så vi bråkade om det (var vi inte och handlade tillsammans när vi bestämde kläder?!), sen gifte vi oss i datorrumet vid fotot i skolan. Det var mycket trångt och jobbigt kan jag lova. Och min lärare (Erika) var präst.

Efter det satt jag i Korsberga skola, på en bänk, med Twilight-gänget och åt äppelkaka som någon bakat och helt plötsligt hade jag bulimi så jag sprang och spydde en massa.

Sen vaknade jag. Tack för det!


Antningen har jag jävligt livlig fantasi, eller så behöver jag lite psykisk hjälp. Vet inte vad problemet är riktigt.

Sommarlovstecken

Du glömmer bort att du måste sova ibland.

Ja jag känner mig jätte smart. "Skulle bara göra det och det, seeeen ska jag sova". Ha! Klockan var ju nyss 23, och nu snart 4! Shiet!

Dags för sängen tror jag.

Som liten var jag konstig

Till och med konstigare än nu.

Min lillasyster gjorde precis mockarutor, eller kärleksmums som så många kallar dem. Men för oss här hemma heter de mockarutor. Skit sak samma, när jag var liten fattade inte jag att de kallades mockarutor pga kaffet i glasyren utan vet ni varför jag trodde de hade ordet mocka i sig?

Jo jag är ju uppvuxen på en bondgård och ni vet ju att man brukar kalla kossans bajs för ko-mockor, eller bara mockor? Som liten trodde alltså jag att det kallades mocka-rutor pga av att kakorna var bruna som bajs. Och jag tyckte alla vuxna var helt korkade för de kallade dem mockarutor, jag menar varför vill man döpa något efter bajs, speciellt något så gott?!

Inte så lätt att veta allt här i världen kanske? Haha.

 

Bajskakor?

Inte min bild


Ursäkta?

Är det bara jag som ser dubbla inlägg på min blogg?!

God morgon!

Eller God Middag kanske? Skit sak samma, idag är det en bra dag.
Solen skiner, bakfyllan är borta och mensvärken är bortmedicinerad (för tillfället). Känns ganska skönt fakiskt.

Fast sen känns det inte som en så bra dag när jag tänker på allt som egentligen måste göras, städa rummet, slipa vägg, måla rummet, måla hylla, plasta in rum, slänga färgbomber på väggen, skriva text osv osv osv... Nope, känns inte roligt någonstans.

Såhär ser jag inte ut idag.


God morgon!

Eller God Middag kanske? Skit sak samma, idag är det en bra dag.
Solen skiner, bakfyllan är borta och mensvärken är bortmedicinerad (för tillfället). Känns ganska skönt fakiskt.

Fast sen känns det inte som en så bra dag när jag tänker på allt som egentligen måste göras, städa rummet, slipa vägg, måla rummet, måla hylla, plasta in rum, slänga färgbomber på väggen, skriva text osv osv osv... Nope, känns inte roligt någonstans.

Såhär ser jag inte ut idag.


Vart är rättvisan?!

Bakfylla + mensvärk?

Alltså det kan inte finnas någon rättvisa här i världen.

Duschen gör en till människa

Ååååh så skönt med en dusch! Man känner sig ju så mycket frächare, och nästan som en normal människa. Mitt bakis-tips #1; duscha! Så länge man står i duschen går det bra i alla fall, men sen när man kommer ut känner man sig ganska bakis igen, men fortfarande fräschare.

Och min snälla lillasyster är och köper pizza till mig. Ännu ett bakis tips, käka flöt. Så nu ska jag snart kunna bli fullfjädrad människa, inte bara någon halvt levande, skakande, törstig människa.

Påmin mig föresten att aldrig dricka igen.

Ingen sömn sedan igår

Fortfarande uppe sedan festen, har inte gått och lagt mig ännu. Fast man har ju hunnit bli nyckter i alla fall. Just nu väntar jag på att Madde ska vakna så vi kan städa upp det sista så jag ÄNTLIGEN KAN GÅ HEM OCH SOVA! Åh jag är så trött, känner verkligen hur ögonlocken bara vill stängas för mig, men kan inte.

Måste vara vaken.
Ska städa.
Orkar inte.
Snark.
Svimmar snart.
Hålla mig vaken.
Zzzz...

Pengar vore inte fel

Nope, verkligen inte. För då skulle jag nog köpa denna väska:

195:- hos www.wholesomeconcept.com

100% slitstark ekologisk premiumbomull, lastkapacitet upp till 15kg.

Smart fack på insidan, perfekt för småprylar som iPod, mobil och dylikt. Sydd botten gör bagen stabil och långa remmar så att man kan ha den över axeln.

Varje exemplar numreras och stämplas för hand. Ett träd planteras för varje beställning.

 

Inte helt fel kanske?

Fast sen skulle jag ju vilja ha den här också:

150:- hos www.wholesomeconcept.com också.

Den är även EKO- & Fairtrade-märkt.

Ett träd planteras för varje beställning.

 

Men har jag tur så blir det lite gräsklippning i år = kanske två nya väskor (läs: väska + påse) till hösten?


18 års fest, here I come!

Okej, lokalen är fixad. Alltså har jag städat, plockat bort stolar, flyttat bord, soppat utanför dörren (hur mycket "bös" kan det vara vid en dörr?!), plockat i ordning priser, fixat ljus, letat efter allt möjligt som behövs och lite där till.

Genomsvett är jag nu, men det är säkert värt det. Nu väntar duschen och sedan sängen, om jag lyckas somna i natt. Önska mig lycka till för detta.

Så i morgon kommer jag nog inte vara Sveriges mest aktiva bloggerska, jag måste ju aggera värd på min egen fest förstår ni.


-Old pics

[Sms-blogg] Ibland har man tur, gratis bus...

[Sms-blogg] Ibland har man tur, gratis buss till vetlanda. Det gillar vi!


9:45

Varenda morgon, inte tidigare och inte senare. 9:45 står alltid min klocka på, 9:45.

Jag börjar bli jäkligt irriterad på dessa siffror. Varför kan jag inte vakna tidigare eller senare någon gång? Har jag någon inbyggd väckarklocka i mig eller?

Jaja, idag var det ju bra att jag vaknade som jag gjorde, för nu kan jag gå ned till madde och käka kladdkaka! Mumma!

Sveriges stökigaste rum?

 

Mitt rum känns så hygieniskt.

Verkligen.

 

Måste nog bli av med stryckbrädet också, det var ju bara ca 2 veckor sedan jag strök min skjorta. Höm..


Sommarlovs-syndrom

* Du gör absolut ingenting, då menar jag verkligen ingenting. Spelar ingen roll om du steg ipp vid 8, 10 eller 15:55. Helt plötsligt är klockan 22 och du har ägnat dagen åt att stirra på en vägg.

* Du går i pyjamas (alt mjukisar) heeeeeela dagen.

* Du tappar dagarna. Är det tisdag idag? Söndag? Eller kanske fredag?

* Du vänder på dygnet som aldrig förr.

* Du tänker "Jag ska göra detta, detta och detta innan sommarlovet är slut". När sommarlovet är slut har inte en grej gjorts och du har till och med mer saker på listan än tidigare.


Pyjamas och göra-absolut-ingenting-biten har jag redan lyckats med.


Dagens upptäckt

Om man inte sitter och tittar runt på bloggar i över 24 timmar missar man mycket. Mer än ni någonsin skulle kunna ana.

Paus?

Ursäkta frånvaron som varit på min blogg nu ett tag, men jag har inte haft lust att skriva här. Vet inte riktigt vad som hänt med tanke på att jag brukar få total "blogg-abstinens" ifall jag är borta från bloggen mer än 12 timmar.

Kanske är det sommarlovslunket som slagit till?

Aja, here I am i alla fall. Tillbaka? Ja jag tror det.

(Och vet ni vad? Idag skiner faktiskt solen! Gå ut och njut av den lilla stund vi får sol.)

Halleluja?

Twilight-nörd som man blivit så får man lite Hallelujamoment när man får reda på att den sista boken i serien (Breaking dawn/Så länge vi båda andas) inte blir en film utan två!

Klicka för att komma till blogginlägget.


Detta tackar vi för.

[sms-blogg] Nyss drack jag kaffe, nu blir ...

[sms-blogg] Nyss drack jag kaffe, nu blir det energidryck. Detta måste väl få mig att vakna lite?


Äntligen är det dags!

För sommarlov! Jag har ju för guds skull väntat på sommarlov sedan december. Fast jag måste påpeka att detta år har faktiskt gått snabbt trots allt, och nu är det bara kvar den där jobbiga (nästan outlidliga!) väntan. Alla ska prata, sjunga, hålla tal och tro att de underhåller oss när vi egentligen somnar. Bara ge oss våra betyg så vi kan gå hem!

Och (äntligen?) ska jag få börja tvåan! Det är också dags för det, efter två år av att vara en liten scheten etta.

Men nu ska jag dra vidare och försöka överleva tal, sång och allt annat.


[Sms-blogg] Sitter just nu i en kyrka och ...

[Sms-blogg] Sitter just nu i en kyrka och väntar på att min lillebror ska ha sin skolavslutning. Jag känner mig så road.


I'm back!

Kanske inte så utvilad som jag önskar att jag skulle vara, men tillräckligt för att överleva dagen. Känner mig otrligt lugn idag, skönt. Detta måste nog bero på det faktum att jag inte behövar panikstressa med försenade läxor längre och i morgon blir jag fri! För ett tag i alla fall.

Nu: Köpa frukost på Inas

Hittade en rolig bild från innan mitt ruffs ruffs blev snaggat.

Frånvarande

Jag ursäkta min frånvarodag här på bloggen, men hela dagen har bestått av stress, stess och yttlligare lite stress. = Inget roligt för er att läsa om. Och nu när jag äntligen slipper stressa en massa bara sover jag, kroppen verkar behöva ta igen sig. = Inget roligt för er att läsa.

Jag tror ni förstår mig.

Nu tänker jag i alla fall sova lite till.
God natt!

Time for bed

Katten ligger här bredvid mig på soffan och petar på mig med tassen och tittar på mig med stora ögon. Haha, han är ju för söt. Men jag vet vad han vet vad han vill. Han vill att jag ska gå och lägga mig i min säng så han kan lägga sig bredvid mig och bli klappad.

Och bara för att han är så söt tänker jag skippa läxorna och gå och sova nu.
God natt!

Pet, pet?



Uppdatering om filmen

Scott Pilgrim vs. the World, jag har hittat när den har premiär i Sverige.


Enligt filmtrailer.com så kommer filmen till Sverige den 24/9-10! Kan dock inte lova till 100% att detta är sant. Har inte tidigare varit inne på filmtrailer.com så vet inte hur mycket man vågar lite på dem.
Detta innebär att den har premiär ca 1 vecka efter USA.

Så! Nu vet ni (och jag) det.

Någon som vill se filmen? Jag tänker se den i alla fall! Dock när den kommer ut på DVD, att gå på bio är så jäkla dyrt tyvärr.








Lady Gaga's Alejandro


Nu är den äntligen här! Lady Gaga's musikvideo Alejandro.
Inte lika bra som Bad Romance eller Telephone kanske, men helt klart Lady Gaga galet. Men nästan allt Lady Gaga gör får ju tummen upp av mig så självklart får även denna det!

Dock kanske inte något för den som inte är så vågad?

Men här är den i alla fall!


Nu är jag redo!

* Cola? -Check!

* Smultronte -Check!

* Stooor chokladkaka? -Check!

 

Nu är det bara att börja arbetet med broschyren.
Önska mig lycka till!

Något jag inte förstår

Är kära personer.

1. De kan prata om deras älskade i timmar (och gärna säga om det dom nyss sagt ca 25 gånger) utan att bli det minsta trött på det. Eller upptäcka att den som lyssnar bara låtsas bry sig och egentligen slutade att lyssna för 3 timmar sedan.
2. Det spelar ingen roll hur viktig text människan publicerar på twitter, facbook eller blogg. De lyckas alltid, på ett eller annat sätt, få in "Jag älskar dig ....." eller "Du är min för evigt .....".
3. De lyckas alltid glömma bort sina vänner, mer eller mindre.
4. De kan inte se ett enda fel på sin partner.

Och till sist, när förhållandet spruckit (vilket det alltid gör, i alla fall i min ålder) så har de glömt bort hur underbar sitt ex var. Nu kommer de endast på de negativa sakerna och de klarar sig så mycket bättre utan sitt ex.

Påminn mig att aldrig bli förälskad.

Beacuse I don't understand the love-thing.

Den som är med i leken får leken tåla?

Om vi nu inte bryr oss om tjurarna i detta så kallade "spel" (vilket tydligen ingen gör) så kan vi väl bry oss om människorna?


Det var ju för guds skull bara några veckor sedan någon blev spetsad igenom munnen! Är det inte dags att ge upp denna "sport"? Har vi människor inte mer vett än så?
Spelar ingen roll att han är 12, rätt åt dig lillen. Hugger man och mobbar en tjur får man fan skylla sig själv.

Folk är konstiga

Helt plötsligt kom det fram en gammal brandman och gav oss blommor som han nyss ryckt av från en syrenbuske och gav oss en kram.

Brandman: Grattis till sommarlovet.
Clara & Jag: Öhm, tack?
Och sedan fick vi en kram.

Jah, vi fattade 0, men kul att vi fick blommor i alla fall.


Någon gång ska man få blommor lite sådär random också.
Och även om Clara inte vill erkänna så fick jag faktiskt mest blommor.

Lite halleluja moment kanske?

Eyes Set To Kill's nya skiva (som jag inte ens visste existerade) har kommit till spotify! Precis lagom med tanke på att jag är i akut behov av ny musik.
Klicka här eller på bilden för att komma dit.

Hoppas den är bättre än den förra som var en besvikelse om du frågar mig.

Okej, jag erkänner

Jag börjar nog bli ett Twilight-freak, tönt, älskare osv. (Kärt barn har många namn säger man ju.) Det känns ju som det i alla fall när man har Kirsten Stewart och Robert Pattinson på mobilen.

Någon mer som är hooked så jag slipper känna mig ensam om detta?


Vad hände med "Jag ska ALLTID hata skit-twilight!" ? Jag är inte så duktig med löften tydligen.

 

Men det är ju vampyrer och varulvar i böckerna och filmerna och jag är ju ganska beroende av dessa varelser, vi skyller på det.

 

Och nu ska jag sluta fjanta mig med camen, nu måste jag arbeta med skolarbete! Även om mjag mycket hellre skulle vilja fjanta runt som vanligt.


 

 


Smsbloggning - Jag gjorde precis en språn...

Smsbloggning - Jag gjorde precis en språngmarch, med gympaväska, som idrottsläraren skulle kunna vara stolt över. Dock hjälpte det inte alls, jag missade bussen.


Utvilad...

Och redo för en ny vecka? Ha! Knappast.

Okej, nu ska jag beskriva för er en av mina värsta nätter på mycket länge.

Först kan jag inte somna så jag ligger och vrider mig fram tills 2 tiden, då ÄNTLIGEN lyckas jag somna. Sedan hör jag något oväsen som väcker mig igen. Kaninen har bestämt sig för att nu är det perfekt tillfälle att käka knäckebröd! Klockan är 3. (Och för er som inte vet, det låter endel när kaniner äter knäckebröd, speciellt mitt i natten.) Jag håller på att bli galen och funderar på att strypa kaninen! Klockan är nu halv 4 (självklart orkar jag inte stiga upp och bara ta bort knäckebrödet). Äntligen slutar kaninen äta, jag somnar om. Väckerklockan ringer, klockan är 5:25, klickar på snooze. Tänker att jag sover till 6, då får jag åtminstånde lite sömn, även om jag får stressa järnet. Vid klockan 5:30 bestämmer sig kaninen ännu en gång för att käka knäckebröd (är inte det där jävla knäckebrödet slut snart?!).
Inte lönt att försöka sova, jag stiger upp.

Så nu sitter jag här!


Tänkte precis "Kanske man ska ta och äta lite frukost?", men självklart mår jag illa. Vad annars, det är ju måndag.

= Jag kommer gå fruktansvärt trött och hungrig i skolan.
Låter väl skoj?

Scott Pilgrim Vs The World

Den här filmen verkar vara tillräkligt konstig för att man bara måste älska den. Måste ses med andra ord. Speciellt efter att jag fått reda på att det är samma gubbe som gjort Shaun of the Dead och Hot Fuzz!

Scott Pilgrim vs. the World har premiär den 13/8-10 USA.
Finns ännu inget datum för Sverige, dock har den premiär 1/10-10 i Finland och skulle tro att det kommer bli något liknande i Sverige.

Save me from this...

Såhär ser min säng ut just nu,

en sorglig syn som jag snart gråter blod av.



Usch, det här är vekligen inte roligt. Läxa, läxa, läxa. Allt som finns på hjärnan för tillfället. Men som tur är så är det bara nästa vecka också, sedan är allt över (för tillfället i alla fall).

Tur att det går framåt i alla fall:
¤ Hemuppgift; Radio & TV [1 uppgift kvar]
¤ Labbrapport #1
¤ Labbrapport #2

¤ VG/MVG uppgift; medieproduktion
¤ Medieuppgift; Nyheter i media [inte mycket kvar på]
¤ Sammanfatta 1 kapitel i mediekunskapsboken; Tidskrifternas historia


Okej, bara 5 fjuttiga dagar kvar. Sen lovar jag att ni ska slippa få höra mitt eviga gnäll om skolan.

Zooda, avliden?

Noope! Men man kan ju nästan undra, såhär dålig på att uppdatera har jag inte varit sen jag precis startat bloggen (då skrev jag ju bara några gånger i veckan).

Nu ska jag försöka vara lite social igen, eller så mycket det nu går med denna hög till läxa framför mig. Det märks att det är sista veckan i skolan nästa vecka. Shit. Varför glömde (läs: ignorerade) jag läxan igår?! Kan berätta att jag ångrar mig ganksa grovt idag. *suck*

Om någon har lust att aggera läxhjälp är ni väldigt välkommna att hjälpa mig!

Nu: Läxa i mitt nytvättade ruffs ruffs hår.

See you later lovers!


Jag vet, jag vet

Jag är skittråkig just nu på bloggen. Berätta inte något jag redan vet. Meeen ibland ska man behöva en lite paus också, eller?

Skärpning!

Jag måste bli bättre på att dricka vatten! Det börjar bli väldigt tröttsamt att känna sig bakis hela tiden.

ÄNTLIGEN!

Fattar ni hur länge jag väntat på att denna ska komma till pocket eller?
Mumma, mumma.
Ska nog klicka på "boka" knappen på en gång.


På en stubbe vill jag sitta

Behöver prata, behöver gråta, behöver bara va! Så nu tvingar jag ut Madde Pradde ut i skogen så vi kan sitta på stubbar och bara prata.

I need this! Uppgifter, läxor och skola får vänta.

Jag lovar, vi ska hälsa ekorrarna att ni sa hej.


Elakt

Det kan vara så att jag inte har matte idag, fattar ni hur onödig min dag är då?!


Detta innebär att jag måste gå på två fjuttiga lektioner, missa tåget och vänta tills 16:35 när bussen går. Som för övrigt tar 50 minuter (och tåget tar bara 20-30 minuter!), alltså är jag i stan runt 17:25 och sedan hemma runt 18 tiden!

Fattar ni nu varför jag tycker schemaläggarna är elaka?

Idag kör vi på chansning, ingen jacka inge...

Idag kör vi på chansning, ingen jacka ingen långarmad. Vädergudarna, snälla var på min sida. Jag har inget varmt på mig idag.


Snaggat och klart!

Jag låter bilderna tala för sig själv.

Jag önskar bara att håret kunde se mer ut som i verkligheten, bilderna blev inte riktigt bra.


 


Sitter just nu hos frisören och ser hur h...

Sitter just nu hos frisören och ser hur håret blir gulare och gulare för varje sekund. Aoch vad ont det gör, men till man vara fin får man lida pin som man säger. (Undra om det gör något om man somnar i stolen föresten?)


Jag hatar onsdagar

Segaste och längsta dagen, usch. Men inte nog med det, jag känner att "bakfyllan" (vätskebristen) är tillbaka, inte roligt kan jag lova. Får helt enkelt ta mig mig en vattenflaska till skolan och tvångsmata mig själv med vatten. *suck*

Och nu ser jag på klockan att jag antagligen kommer missa bussen!


NEEEJ!

Någon jävel (det är MIN blogg = jag FÅR svära, och jag är 18 år så haha på dig mamma!) gick på toa, precis när jag tänkte ta en snabbdusch! Har inte denna människa förstått att jag ska upp vid 05:30 i morgon? Eller ja, *host* det är ju tänkt att jag ska stiga upp då, men jag stiger upp vid 05:50 *host host*.

Ne jag får väl springa ut och ta slangen med kallvatten då eller?

Jag har gett upp

För idag i alla fall. För nu skiter jag i denna ***** ** **** uppgiften (jag är inte irriterad, bara frukansvärt förbannad)!

Jag tror jag ska gå och sparka på en dörr en stund, innan min dator flyger i väggen.

Det här är inte roligt gott folk

Jag är trött så jag knappt orkar stå själv och har huvudvärk och väldigt ont i knäna (don't ask my why) så jag har bara lust att gå och sova. Men vet ni vad? Jag drunknar i läxor, inlämningsuppgifter och slutuppgifter! Fy fasen.

Det enda som får mig att fortsätta kämpa för tillfället är mutor. Just nu är mutan att läsa min bok (som jag förövrigt kommit halvvägs på, det ni), gör jag inte läxor och uppgifterna så blir det inget mer läsande i boken. *suck*

Samtidigt som sommarlovet känns otroligt nära så känns det så långt bort.

Mer sommarlov åt folket!

 

Nu ska jag gräva ner mig i böckerna igen. Får se ifall jag kommer upp igen.


Tänk vad ett betyg kan göra för humöret

Usch, hela dagen känns helt värdelös nu. Nu borde jag få tycka synd om mig själv, eller? Tänker vara onyttig idag och bara vara på pissigt humör.
Så ni där hemma, akta er!

Funderar på att begå mord på min kaffekopp...

Funderar på att begå mord på min kaffekopp som precis gjort några riktigt heta kaffefläckar på mina byxor. Nice.


RSS 2.0