Body Bag

Usch vilket dåligt humör jag är på.
Blir fly förbannad för det minsta lilla och jag har rykt ihop med familjen ett antal gånger idag kan jag lova.

Allt blir bara fel,
alla gör fel,
jag gör fel
och inget blir rätt!

Vet inte vad som är fel, men jag vet vad jag ska trösta mig med.
Film!
Var inne i stan idag efter gymmet (som förövrigt ligger i vetlanda) och då passade jag på att köpa några filmer jag ville ha som jag tidigare sätt funnits.
En hel samling med skräckfilmer.

Body Bag
12 filmer för 200 kr tycker jag är ett ganska skapligt pris i alla fall. Fanns 12 Kalla Kårar 1-2 också, men det verkade inte vara lika bra filmer i dom.

Filmer i Body Bag:
Reeker
Silent Scream
The Toolbox Murders
The Nun
Evil Aliens
House of Blood
Wilderness
Day of the Dead
Hypnos
Eternal
Are You Scared
Recycle

Någon som ni har sätt tidigare?
Jag har nog inte gjort det i alla fall så jag bara hoppas att dom är bra (för nu är jag pank!).

Jurassic Park 4!Just nu pågår för-produktionen av JP4. Sam Neill har bekräftat sitt involverande för tredje gången som Dr. Alan Grant. Hans karaktär överlevde ju dinosaurerna i både Jurassic Park och Jurassic Park 3. Steven Spielberg har utvecklat en manusidé innan han gick tillbaks till originalförfattaren av första filmen Michael Crichton. Scener som ströks ur den första filmen men som fanns i boken har nu förbretts för det nya äventyret. Enligt Spielberg har JP4 den bästa storyn sen första äventyret som såg dagens ljus för 10 år sedan.
(...)
Den trefaldigt Oscarsbelönade Stan Winston finns naturligtvis med på plats för fjärde gången när det gäller denna serie. Stan Winston har tidigare jobbat med puppet, specialeffekter, design och makeup i lite varierande filmer som: Terminator, Terminator 2, Terminator 3, Aliens, A.I, Pearl Harbor, Edward Scissorhands, The Thing, Congo och Predator 2.

Nu är jag glad kan jag lova!
:D
Och ännu gladare blir man ju när man vet att gubbarna från de andra filmerna fortfarande hänger med.

(Informationen är tagen härifrån)

Nyklippt hår


Ännu en gång så har jag lärt mig att jag är inte snygg på bild (eller i verkligheten häller för den delen).
*suck*
Men inte gav jag upp för det.
Nej då, istället lekte jag med kameran och lekte allmänt blåst.
Haha, skrattar för mig själv när jag ser bilderna. Men sorry världen, ni kommer inte få se dom. Nej tyvärr, så mycket vill jag inte skämma ut mig. Där emot kan jag visa några bilder av dom (och tänkt på, om dom bilderna ser helt udda ut, tänk hur illa dom bilderna jag inte visar måste se ut då ;)).

Nå hur ser mitt nyklippa hår ut då? Det ni nu ser.


QuarantineEn nyhetsreporter och hennes kameraman följer arbetet på en brandstation - men de hade inte räknat med att den första utryckningen kan komma att bli deras sista! Nu är de fångar i ett hus som satts i karantän på grund av ett dödligt virus och de enda bevisen för vad som hänt är materialet de själva spelat in.

Om du frågar mig så låter det som alla andra försök till skräckfilmer som sedan misslyckas totalt. Har precis börjat titta på den och i början är den väldigt seg kan jag berätta, men det jag har sätt hitills har faktiskt varit ganska bra (när den väl började). Den lyckas nästan skrämma mig lite då det är en "helt-plötsligt-hoppar-det-upp-en-gubbe-i-ruta-utan-förvaning"-film. Sånna filmer tycker jag om. Filmer ska överraska och skrämma tycker jag. Då är de som bäst!

Skådespelarna, för mig, är helt okända. Namn som Steve Harris, Jay Harnandez och Johnathon Schaech har jag aldrig hört talas om tidigare. Men det behöver inte alls vara en nackdel i en skräckfilm, nästan tvärt om faktiskt. Men det är faktiskt en person jag känner igen och det är Jennifer Carpenter. Om det är någon mer än mig som sätt tv-serien Dexter (avgudar den serien!) så kommer ni snabbt känna igen henne som Dexters fostersyster Debra Morgan. Det tycker jag verkligen om att hon var med i filmen.

Våfflor

Våfflor med sylt och grädde.
Mums!
Riktig sommar lunch tycker jag.
Dock kunde jag inte äta mer än en våffla för sen blev jag alldeles illamående.
Men fick i mig något i alla fall.

Någon mera som har våfflor som bästa sommarlunchen eller?? :)

Vill se Tim Burtons senaste!

Längtar, längtar, längtar!

Vad längtar jag till?
Jo nästa år!
Inte bara för att jag fyller 18, nej för det kommer en film jag bara måst se!Tim Burton som ressigerar den, enligt mig, lite halvt skruvade filmen Alice in Wonderland. Det kan bara bli succé om du frågar mig. Och denna film är som en uppföljare, alltså Alice är 17 istället för en liten flicka och har redan varit i Wonderland en gång innan men kommer inte ihåg det. Perfekt! Jobbigt om man ska behöva se en tolkning till boken/filmerna utan här är något helt nytt!

Någon mer som känner sig manad att se den?
Om ni vill läsa mer om filmen och se endel bilder så kan ni gå in på denna blogg. Det var där jag upptäckte det först att den skulle komma ut.

Vill se!

Shaun of the Dead.
Vill se, vill se, vill se!

Dels för att det är en skådespelare som jag tycker är lite halv rolig och dels för den verkar vara ganska rolig.
Har viljat se den ett tag nu, men inte fått tag på den.
Surt. :/

Älskar skräck-komedier (i alla fall när det är zombies med ;)) och älskar brittiska komedier så det blir ju dubbelt upp för denna!


En till film jag verkligen skulle vilja se är ju Död snö (eller Død Snø som den egentligen heter, eller Dead snow internationellt). Den verkar vara sådär lite lagom sjuk humor som skulle passa mig. Haha. Synd att man redan fyllt år och att det är så långt till jul (tur det!) annars kunde man ju ha önskat sid filmerna. Det blir väll att hyra dom en regning depp kväll.


Någon mer där ute som vill se filmerna?

Trött

Hungrig och kissinödig just nu.
Men jag orkar inte flytta kroppen en cm.
Är helt slut.
Det ända jag har orkat röra idag är armarna när jag har vart tvungen att svara i telefon och när jag skulle stänga datorn. Men sen tar det stopp.

Förövrigt var det en hemsk natt.
Sista gången jag tittade på klockan var hon tio över tre. Hade så jäkla ont inatt så jag trodde jag aldrig skulle få sova.
Tittade på film, lyssnade på musik, läste bok, ja jag prövade med det mesta för att få sova men det gick inte. Kunde bara inte bli tillräckligt trött för att glömma hur ont det gjorde i huvudet. Sen piggar det ju alltid upp med att läkaren säger:
"Det är lumfkörtlarana, det går över om några veckor"
Några veckor!?
Jag håller på att dö nu, hur ska jag då klara av några veckor till??

Men antingen var han proffs eller så var det en väldigt lätt diagnos för jag behövde ju inte äns åka in och besöka läkaren.
Nej allt sköttes via telefon. Även trotts att det inte ens var jag i andra luren.

Men orka bryr sig egentligen.
Jag menar, det är ju inte första gången läkare beter sig lite korkat.
Och folk undrar varför jag inte litar på läkare!
Pröva själv att gå till en miljon läkare och ingen vill hjälpa dig, då förlorar du nog förtroende du också.

Bloglovin knappen

Jag har kommit på en sak. När jag senast fixade designen så satte jag ju dit en liten knapp över min bild men det kanske inte är alla som vet vad det är?
Om man klickar på den bilden/knappen som ser ut såhär (går att trycka på den knappen i inlägget också):så kommer man automatiskt till Bloglovin som är en sida som hjälper till att hålla reda på ens favoritbloggar.
Det är en länk helt enkelt till att följa min blogg. Är så sjukt dålig på att förklara och beskriva saker.


Detta inlägg känns mera som ett reklam-inlägg, men aja.
Man kan behöva det med ibland ;)

*Ha att bra!*
Kram

Ja typ såhär ser det ut när någon har skrivit.

Fira midsommar med ett paket ipren

Inget sjukhus idag i alla fall.
Knölarna är antagligen infektioner i några körtlar så det är inget allvarligt. Det är ju skönt att veta (ja jag dog ju inte under natten så jag trodde ju inte direkt något annat häller ;)) men innebär ju  inte att det gör mindre ont!
Usch, kul midsommar då.
Knapra ipren och vara helt seg.
Så extremt kul.Någon som kommer ha roligare kanske?
Någon som har lust att byta?

Allvarligt?

Gud vad jag stör mig på detta!
Säg vad ni vill, men jag tror hon ljuger!
Det känns så falskt det hon säger.
Hon är rädd för att ta bort stjärnorna med laser för att det kommer göra ondare än att göra tatueringen.
Men hallå!?
Nyss sa hon att det inte kändes något så hon lyckades somna i det hela, då borde ju inte lasern kännas allt för mycket ifall hon inte kände nått från tatueringen, eller?

Jag tycker i alla fall att det låter som om hon ville tatuera in alla stjärnor och sen när pappan kom blev hon rädd och ångrade sig och vågade inte säga saningen utan skyllde på tatueraren. Och ska jag vara ärlig så tror jag att hon kommer vinna i rätten med tanke på hur tatueraren ser ut (alltså jag syftar då på att kostymnissar inte alltid är så väldigt öppensinnade). Och sen så tycker jag att det är synd att hon tar bort dom. Jag menar man måste ju stå ut lite i mängden, eller hur?

Men vad tror ni?
Vem ljuger och vem talar sanning?


Torsdag

Jag har faktiskt inte velat skriva på denna blogg nu.
Jag har gått in flera gången men lika snabbt har jag loggat ut.
Så fort jag skriver ett inlägg här så blir allt fel och alla klagar och jag orkar bara inte med det!
Men nu skriver jag i alla fall.


Idag har det inte varit allt för kul kan jag lova.
Varit arg på allt och alla och det har blivit endel skrik och raseriutbrott från min sida. Vet inte varför jag varit så ilsken av mig idag. Hittade en knöl i huvudet i morse också som bara har blivit ömmare för var timme. Inte särskillt kul för jag kan knappt vrida på huvudet pga det nu. Och tror ni inte att jag har fått en till knöl nu eller? Jo, och den börjar också göra ont nu.

Jippi vad kul!
*suck*
Om de inte försvunnit tills imorrn så blir det sjukhuset för min del.
"Gud vilken klenis du är då!"
Ja kanske det, men om du hade två knölar i huvudet som gör superont så hade du nog häller inte varit så kaxig! För jag kan berätta att ont gör det! Och vad kan det var för knölar som helt plötsligt bara dyker upp i huvudet?

Kalla mig klen eller gnällig, det får ni ;)
Men nu ska jag ta och käka en ipren.
Hoppas att det kan hjälpa lite.
Bye!

Farligt att jobba

Jag har kommit fram till en sak.
Det är farligt att jobba.
Igår så hade jag en hel del sår och blåsor på handen, men tänkte inte så mycket på det för det gjorde inte så jätte ont.
Idag när jag vaknade så gjorde hela handen ont och är svullen. Aj, aj, aj.
Speciellt fingrarna gör ont. De är svulna, gör ont och det är svårt att böja på dem.
Sen så har jag ju fortfarande blåsor och sår på handen och de ömmar och det gör ju inte saken bättre på något sätt.

Hoppas bara att svullnaden går ner under dagen och att det inte gör så ont då.
Nu ska jag ge djuren mat och sen ska jag jobba lite igen.
Bye :)

Sommarjobb i alla fall

Lite sommarjobb blir det allt i alla fall.
Ska jobba hemma litei sommar.
Sätta upp ett nytt staket, måla det, måla om "skjulet" och något mera som pappa har klurat ut att jag kan göra.
Hoppas bara nu att jag får bra betalt!
Vill ha pengar i sommar!

Nehe nu ska jag ta och göra klart förslags schemat och sedan så ska jag ta och krypa ner i sängen.
Ska till bup i morgon och ska vara där redan vid 8 så då gäller det ju att stiga upp i tid.

God Natt :)

Snart sommarlov! Snart inget mera gamleby!

Känns lite sorgligt nu faktiskt.
Rummet är helt tomt och allt är nerpackat.
Nu har jag packat och städat för att inte komma tillbaka.
Just nu känns det som jag har varit en jävla idiot som skrivit på pappret om att jag ska sluta skolan.
Men samtidigt känns det väldigt rätt.
Jag vill ju gå media programet, men jag vill ju inte lämna vännerna eller behöva bo hemma igen.
Jag antar att allt kommer lösa sig med tiden.

Och bara för att jag slutar skolan betyder det ju inte att jag kommer förlora kontakten med alla, eller hur?
Det är ju egentligen ingen katastrof om man tänker efter. Bara för att jag flyttar hem igen och byter både skola och linje så tänker jag inte lämna er totalt här borta i gamleby!
Det ska ni veta att så jäkla lätt blir ni inte av med mig! ;)

*Ha att bra*
:)
Kram!

Ibland har man roligt xD

Ibland har man roligt kan jag lova :)
Haha!Skolan

Har kommit fram till gamleby nu. Lite blandade känslor just nu. På ett sätt känns det skönt, snart är det sommarlov och man slipper gå i skolan. Och på ett sätt känns det hemskt, att lämna alla vänner som man har fått under det senaste året och gå vidare till en helt annan skola och linje.
Ännu vet jag inte ifall jag har gjort rätt och det kommer jag nog knappast veta förens om sådär tre år.

*suck*

Men en sak kommer vara superskönt och det är att man slipper åka buss i 5 timmar för att komma hem och 2 timmar bil för att komma hit igen. Fast istället byter jag ju till att pendla varje dag och då gäller det att stiga upp tidigt! Inte särskillt kul för en människa, som mig, som har svårt att somna om nätterna och gärna sover bort hela dagarna. Det kommer nog bara ta tre-fyra veckor innan jag börjar leta efter lägenhet om jag känner mig själv rätt.

Men det är ett problem man få ta senare.
Ha att så bra nu :)
 

Det ända jag kan säga är usch för mig själv!

Ny design, igen ;)

Nu är bloggen fixad.
Blev ju inte alls som jag hade tänkt, men jag är faktiskt väldigt nöjd ändå.
Och bäst av allt, jag har gjort alla bilder själv, även bakgrunden. Så allt är mitt! Det gör ju att man känner sig lite duktigare i alla fall.
Haha

Men vad tycks?
Vad får jag för betyg? ;)

Underbar dag!Jag har varit så jäkla negativ och nere när jag har skrivit på denna blogg. Men nu har ni bildbevis! Jag kan också vara glad och le. (okej jag ser ut som en muppad flodhäst på bilden och leendet är helt konstigt, men jag kanske kan bjuda på den då)

Idag har det varit en av de bästa dagarna på väldigt länge! Visst, morgonen var väll inte allt för rolig. Mensvärk och trött. Men sen efter det så har den varit underbar! Solsken, regn, ja det har varit båda. Men det har inte spelat någon roll. Jag har tyckt det har varit lika vackert!

Inget är svårt idag!
Inget är negativt!
Allt är vackert!

Jag är så glad och lycklig just nu så jag kan inte sluta skratta och le!

Sockerkick ^^

Världens jäkla sockerkick har jag just nu.
Har drukit typ 3 koppar te eller nått och ätit allt får många knäckebröd (ångest, ångest).
Tror jag skulle kunna skratta åt vad som hällst just nu och det känns så himmla skönt.
Mensvärken har försvunnit och jag är hyperaktiv.
Har verkligen ingen lust att sitta still, men vad ska man hitta på då?

Nehe nu ska jag lyfta på röven och göra något.
Tänkte ta hand om mig lite idag fakiskt. :)
Var ett tag sen och kan behövas!

Ha att så bra nu
Kram :)

RSS 2.0