Ja jag lever

Men jag är inte på humör för att blogga.
På dålig humör, vilket man blir när skit händer.

Vi hörs nån annan gång!

Ja det är väl god natt som gäller då?

Jag fryser så jag skakar.
Mitt rum ser ut som en bomb har landat där.
Jag är så trött att jag kan somna ståendes.
Madde har kommit hem.

Nu ska jag sova!

God natt!

Vilka kommer vara bakis i morgon?


Update - än lever jag

Snabb uppdatering här.
Ikväll blir det en riktig fredagsmys-kväll! Det blir lite kinamat, Madde, alkohol (låtsas om som om ni inte såg det) och film.
Trevligt, trevligt!

Nu blir det att damsuga rummet lite snabbt så det ser lite frächt ut när Madde kommer och sen får man nog allt fixa till sig lite. Visst det är bara Madde som kommer och hon har nog sätt mig både duchad och oduschad vid det här laget men det kan ju ändå kännas lite trevligt.

Ha det bra! (och sup inte skallen i bitar i helgen ;))

Jasså nu vill ni allt prata!

Hela höstlovet har jag gått och beklagat mig över att ingen vill prata med mig och att jag knappt har fått några sms. Nu har jag varit ifrån mobilen några få timmar och vad händer? Jag får 14 sms.
Varför lyckas alltid allt folk skicka sms och ringa mig så fort jag lagt undan mobilen?

Ni har konstig timning ni människor där ute!

Skräckis natt - Bättre sent än aldrig kanske?


Någon som tycker det verkar vara bra filmer i natt eller?

Halvdöd!

Idag känner man sig lite bakom. Huvudvärk, ont i kroppen och feber kan verkligen få en att känna sig på topp! Eller inte.
*suck*

Det var ju tänkt att jag skulle till nässjö och ha filmkväll med Anna och Clara, men det verkar ju inte bli av nu direkt. Åååh! Sjukdommar lyckas alltid komma väldigt lägligt för mig. Har redan varit sängliggandes den första halvan på dagen, så det lär väll bli så den andra också kan jag tänka mig. Jippie vad kul!

Ne usch nu är jag arg på min kropp! Vad sägs som att bli sjuk när jag vill det?

Jaja, nu ska jag ta och käka några huvudvärkstabletter och sedan försöka sova bort febern lite.
Ha det bra!

5 saker...

som jag stör mig på!

1.
Att luggen blivit så lång. Måste jag verkligen beställa klipptid och lägga ut pengar på det bara för att få luggen en aning kortare? (jag tänker ju inte be Jennie om hjälp när det gäller klippning i alla fall)

2. Min frisyr! Varför klippte jag mig för? Jag brukar ju alltid tänka "Det växer ut igen", men denna gång funkar det inte. Jag är inte nöjd alls hur det ser ut nu!

3. Mörka ringar under ögonen. Är det inte tänkt att man ska bli utvilad under loven? För det blir inte jag. Jag sover sämre och är trött hela tiden pga det, och vad får man av dålig sömn? Så vackra mörka ringar under ögonen! Hur attraktivt är inte det på en skala mellan 1-10?

4. Min hårfärg. Nån morotsfärgad variant är det nästan med ganska mycket utväxt. Jag vill ju fixa håret och så, men jag vet inte riktigt hur eller hur sjutton jag ska ha råd just nu. Så det är bara att se glad ut och leva med både frisyren och färgen.

5. Att jag ännu inte jobbat med uppgiften (eller lagt berättelsen till datorn!). I morgon måste jag ta tag i uppgiften! Annars kommer den aldrig bli gjord.


Hej bloggen!

Hej störiga-lugg-som-börjar-bli-för-allt-för-långt!
Hej röda-ögon!
Hej huvudvärk!
Hej ont-i-kroppen!


Jag mår skitbra!
Ha en bra dag!

 


Skräckis natt - De lär sig!


Både The Texas chainsaw masssacre och The hills have eyes! Oj oj oj då! Jag tror Tv400 lär sig minnsan. Nu är ju problemet att True blood går samtidigt som texas chainsaw, men om jag inte minns helt fel så kanske har vi den hemma. Hoppas! Ja True blood ska jag se i alla fall!

Hur ser eran tv-kväll ut idag då?
Eller ska ni hitta på något lite mer vettigt att göra tro? ;)

Romantik vs. Skräck - Alla kanske inte tycker samma?

Okej nu är jag faktiskt lite smått tjurig.
Varför ska folk klaga på skräck filmer egentligen? Alltså så fort man tycker något är lite läskigt så får man höra "Ja men det är ju på grund av att du tittar på så läskiga filmer hela tiden" eller "Ja så går det ju när man tittar på en massa skräck". Var man än kommer så är det "fel" att tycka skräckfilmer och blodfilmer är bättre än t ex romantiska filmer. För alla måste tycka om de romantiska, eller hur?

För visst är det så? Folk klagar på att man bara skrämmer upp sig själv när man tittar på skräckfilmer och det är så onödigt. Men låt oss skrämma upp oss själva då! Vi tittar väll ändå på filmerna för att vi tycker dom är bra, eller hur? Hur många människor sitter och tittar på en film de tycker är jätte tråkig eller obehaglig bara för att man måste bli rädd. Man tittar väl ändå på den för att man har ett visst intresse av den filmen eller tycker om just den genren.

Varför kan man inte börja klaga på de andra filmerna då. T ex Romantiska filmer (haha, här kör vi Romantik vs. Skräck, det gillar vi!) varför inte börja klaga på dem? T ex din bästa kompis gör slut med sin kille/tjej. Varför inte säga till henne då "Ja men det är ju för du tittar på så många kärleksfilmer, du tror att kärleken ska vara på ett visst sätt men så är det inte. Sluta titta på dem så blir det bättre".
Ja jag slängde precis in världens sämsta exempel, men ni kanske fattar vad jag menar. Eller?

För hur många gånger har inte folk himlat med ögonen eller skakat på huvudet när man ska se på ännu en skräckis. Hade det varit en drama, action eller någon annan genre så hade det kanske inte spelat så stor roll. Men en skräckis. Ojoj! Sånna filmer kan man ju bara se när man är med ett kompis gäng och har filmkväll eller liknande. Man kan ju inte får för sig helt plöttsligt att man bara vill se en sådan film alldeles själv, det är ju inte riktigt normalt. Eller?

Ne vet ni vad. Titta på vad ni vill så skiter jag i vilket. Jag kommer ändå fortsätta hata romantik och dramafilmer och hålla mig till skräck och komedi.

Ha det bra!

Hjärtattack!

Eller ja, det var nära att jag fick det innan.
Jag fick för mig att True Blood var igår, men jag hade fel. Blev lite rädd där för ett tag. Tänk om jag faktiskt hade missat det!

Jag, beroende?
Herregud! Vad får er att tro det?


Hur sorgligt är inte det här?

5 dagar efter bröllopet. Sorgligt :(
http://rebeccaste.blogg.se/2009/october/cry.html?_tmp=e679833b61ab3ad52b91f531a14fbae9c0b15508

Zzzz

Åååh jag är så trött!
Jag tror jag kan somna ståendes ifall jag så skulle vilja.

Jag tror jag skulle behöva ett antal elchocker för att vakna. Eller ja, kaffe kanske funkar det med?
Världens huvudvärk har man med och så är det hur varmt som hälst i rummet!
Uscha

Jag och Frazze man säger

god natt!
Sov gott!

Det är jobbigt...

när man upptäcker att man har = 0 kondis kvar :(


Syns om någon timme!

Nu ska jag komma tillbaka till gamla rutiner igen!
Känner mig så sämst att jag bröt dem så nu blir det att ta tag i det igen.

Haha, lycka till att gissa vad jag ska göra nu ;)

Bye bye!


Vad gör Lina när hon blir depp?

Nej hon slår inte på "depp-låtar" med artister som sjunger om att de just blivit dumpade eller att världen är grymt orättvist. Vad är meningen med det? Först är man jätte depp och sen lyssnar man på sånna låtar, vad hjälper det? Inte ett skit! Man blir bara mer depp! Och vad händer då? Allt blir bara skit och så kan det gå fel.

Sen finns det ju dom som istället gör helt tvärt om. Stänger på värsta happy-musik och sjunger med. Visst det kan ju hjälpa om man riktigt tvingar sig själv att sjunga med och tvingar sig själv att bli glad. Kan hjälpa, helt klart, de har det gjort för mig så. Men oftast så känner man sig bara löjlig, eller som i mitt fall. Man blir asförbannad på dom jävlarna som har det så bra i låttexterna!

Men hur gör då lilla jag?
Jo först av allt så låser jag in mig på ett rum där jag kan spela hög musik. Eller rättare sagt, jag skiter i allt och alla i huset och spelar på högsta volym bäst jag själv vill. Sen stänger jag på musik med lite mera tempo.
T ex
Bullet for my valentine 
System of a down        
Sick of it all                 
osv

Skulle det inte hjälpa så fortsätter man med musiken och städar till den, sen blir man skitslut och somnar. Sen är det en ny dag!
Så enkelt var det!

Skräckis natt

Eller besvikelse natt.


Jag fattar inte att de kör Scary Movie-filmerna. Skräck tema skulle det väl ändå vara?
Sen så har jag ju nästan alla filmer hemma som ska köras i natt, Jag vet vad du gjorde förra sommaren och Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren känns allt för mesiga för ett skräcktema och Night watch verkar vara riktigt dålig. Nu känner jag mig ju ganska besviken. Varför inte ta några läskiga filmer för?

(om ni ska titta på någon av filmerna titta på 28 dagar senare! inte läskig för fem öre, men grymt bra faktiskt)


Sitter och räknar på min ekonomi...

och jag får inte ihop det. Inte alls. Jag behöver ett jobb!
Ett kväll-, lov- och helgjobb (ja jag kan ju knappast jobba under skoltimmarna). Och jag räknar ju inte med mycket pengar heller. Jag menar bara några hundra lappar extra i månaden skulle göra skillnad.

Men då finns det ett problem. Eller nej, två. Eller till och med tre faktiskt.

1. Det finns knappast jobb till de som gått ut skolan och söker jobb, hur ska någon som bara vill jobba lite strötider få jobb? Visst dom kan ta mindre betalt för mig osv, men det är faktiskt svårt att få jobb nu.
2. Jag ska orka med! Tänk er att först gå en hel dag i skolan och sedan ställa sig på ett jobb. Så en vanlig dag kanske skulle innebära att stiga upp vid 05:30, gå i skolan till 15:30, åka till jobbet och sedan jobba till 18-20 tiden. Sen ska ju inte skolarbetet hamna allt för mycket efter. Men samtidigt är det ju bara att bita ihop, vad finns det mer att göra liksom?
3. VART?!

Nehe, fram med penna och papper! Här blir det att skriva något CV liknande och sedan vandra runt i vetlanda och leta!


Ge mig?


Tisdag



Möttes av det här igår natt. Jag höll på att fixa lite med bloggen när jag helt plöttsligt loggades ut, lite lagom störigt. Vet inte vad dom gjorde för jag tycker inget är någon skillnad, fast bloggen är ju inte så seg så kanske, kanske har de lyckats göra något rätt för en gångs skull. Pluspoäng till blogg.se!

För er som missat så är det tisdag idag. Redan?
Känner att detta höstlov kommer vara över innan man ens hunnit blinka. Jag menar klockan är ju redan 2 (snart)! Usch så sorligt, det finns inget värre än lov som går för snabbt. Känner mig lite pressad att göra klart religionuppsattsen nu med. Så vet ni vad? Jag ska, otroligt nog, sätta mig ner med mamma och plugga som fasen! Trotts att jag läser samma sak om och om igen och fattar ungefär lika mycket som en sten så ska jag faktiskt försöka igen.

Men om jag sätter fart med uppsattsen nu, blir klar med den i morgon, städar rummet idag och i morgon, städar kaninburen idag eller i morgon innebär det att torsdag, fredag, lördag och söndag kan jag göra vad sjutton jag vill. Låter bra, men kommer det hända tro?
Hur väl känner ni mig egentligen? Haha ;)


Läxa = skit!

Varför?

Därför att
1. Man fattar inget
2. Man blir frustrerad
3. Man känner sig helt dum i huvudet
4. Man blir arg
5. Det går ut över familjen
6. Man blir depp
7. Sen är hela kvällen förstörd

Och folk undrar varför jag inte gör läxa i vanliga fall.

Skräckisar!

Hela veckan på tvn!
Jag hoppas verkligen inte att ni missat det nu. Hela denna veckan ska de köra skräckfilmer på tv400. Dom börjar vid 20:00 tiden någon gång och slutar inte förens sent på natten.




Vi var i stora staden vetlanda

Innan öppningstid.


Det var ju lite lagom roligt. Men man ska inte klaga, det kunde varit värre. Det var ju trotts allt ganska varmt ute. Sen blev det att sätta sig i bibblan och skriva lite medans mamma var på intervju (Clara du vet vad det är jag skriver på ;D).

Sen måste jag bara berätta om fisken Bob!
Han bor i en cool liten bil i en djuraffär och var allmänt frän. Jag ville ta hem han med fick inte, elakt!


(ja han lever, han rörde sig faktiskt)
Det är den fisken som sticker ut ur bilen som är Bob. Tyckte det passade han på något sätt. Bob, Bob, Bob.
Han är mitt drömdjur nu i fortsättningen.

Nehe, nu är det läxa som gäller! Annars kommer väl mamma in på rummet igen och undrar vad det är för konstig läxa jag håller på med.

Snäääälla, kom till sverige


Vill se, måste se!
Ska tydligen vara den nya The Blair Witch Project filmen och blir man skrämd av Blair Witch blir man skrämd av denna. Därför måste jag se den! Inga filmer lyckas skrämma mig längre ju, men sånna som är mer "verkliga" tycker jag skrämmer mycket mycket bättre (varför? vet inte). Så därför måste jag se den!

Tack Jossan för tipset!

God morgon, god morgon...

Sen kommer jag inte på mer på låten.

Helt otrolig! Kolla på klockan!
Jag är vaken såhär tidigt!!

Fast inte frivilligt. Familjen väckte mig som vanligt (har dom inte fattat att jag har lov och att det betyder att man ska sova halva dagen?). Det börjar bli lite störigt att bli väckt hela tiden faktiskt. Fast idag blev jag ju väckt för att vi ska till stan och handla och mamma ska på jobbintervju! Hoppas ni håller tummarna för henne nu!

Nehe, jag ska väll kanske gå och klä på mig så jag slipper åka i nattlinne till stora staden vetlanda. Det känns liksom lite kallt.

Ha det!

Just... let me take her to the prom.

Såg en väldigt konstig film för några minuter sedan. Skräck-komedi? Jag vet inte vart man ska sätta den. Jag kan inte ens beskriva den, inte mer än att ni borde se den. Den är ganska frän faktiskt. Jag vet inte ens ifall jag tyckte den var bra, den var bara så, ööh, speciell. Haha

Otis har allt han behöver för studenbalen: blommorna, cabrioleten, en cool babyblå smoking (för att inte nämna den fullt utrustade tortyrkammare han har i sin källare). Han har till och med en flicka - en snygg blondin som han kallar Kim - som skulle kunna ge sitt liv för en dejt med honom. Bokstavligen.

 


Jaha ja, ska vi alla byta namn tro?

Våran nya lilla katt, Fonzie, hade tydligen ett allt för svårt namn för mamma och pappa som inte kunde komma ihåg det. Så gissa vad dom gör, jo dom byter namn på han. FRAZZE!
Hur sjutton tänkte dom där? Jag bara undrar.
*suck*


Jag tror jag går och lägger mig

För den här dagen vill inte funkar för mig.


GOD MORGON VÄRLDEN!

Nu är även lilla Lina vaken. Okej jag har varit vaken i en halvtimme, men hade jag försökt skriva då så hade nog ingen förstått vad jag skrivit. Inte ens jag själv tror jag. Men nu känner jag mig lite piggare och kan skriva på för fullt.

Idag är det söndag och i vanlig ordning har jag en sån där "nej-inte-söndag-igen!"-känsla. Men det behöver jag ju egentligen inte ha, det här ju höstlov nu i en hel vecka! Så jäkla skönt! Det behövs.

Men vad händer idag då? Hmm, bra fråga. Leka med datorn, installera de sist programen och sedan åtminstånde försöka göra religion uppgiften som jag ligger efter med. Någon som faktiskt ska hitta på något kul idag?

Natti natti

Idag fick jag hem Photoshop och några andra program jag använder i skolan, och jag är megaglad för det!
Tack tack farbror!
Jag har bara ett litet problem. Jag fattar ungefär ingenting.
Men trotts det så testar jag mig fram lite, dock med misslyckade resultat men det är bara att fortsätta. (Clara för guds skull hjälp mig!!)

Lovade Clara att lägga upp de få bilder jag lekte med så jag får väll göra det. Jag har bara gjort lite små tester efter vad jag har vetat (har ju inte så väldigt många bilder att använda mig av heller). Det innebär hur man ändrar färg i stort sätt. Haha, ojoj vad jag kan! 

Ne det blir minnsan att öva!
Fast nu ska jag sova en stund ;)
Glöm inte bort att ställa om klockan sen bara, inatt blir det vintertid igen.


Klicka för större bild

     
Och alla fotoproffs där ute, mobbas inte nu.
Jag har bara använt ps 2-3 gånger än.


Red is the color of love



Rise Against - Savior






Tack!


Min syster tyckte att hon var dålig på broderi/att sy så hon skulle öva lite. Hon satt nere hela kvällen igår och en stund i dag och hade sig, sen kom hon upp till mig.
Tack kära syster, den ska upp på på dörren bland allt annat.


2 VIKTIGA SAKER!!

1. Hela nästa vecka har tv 400 skräckmaraton! Jag har inte kollat efter så supernoga i tv-tablån ännu men de kommer visa filmer som t ex Jag vet vad du gjorde förra sommaren, Sleepy Hollow, 28 dagar senare, Jurtjyrkogården 1-2, The Texas chainsaw massacre och mycket mera. Det finns nog något för alla smaker tror jag. Dock så går alla väldigt sent, men det är ju höstlov nu så det löser sig väll. Annars får man väll spela in dom. Någon som ska se?

2. Om endast 2 månader är det jul! Detta året har jag lovat mig själv att jag ska vara "julig" och faktiskt njuta av det. Jag ska få upp julpynt i rummet denna gång! Och jag ska spela julmusik, dricka julmust (blä!), käka pepparkakor och allt annat som hör julen till. Vi får se hur detta går.

(vet ni hur många inlägg jag har skrivit idag egenligen? inte jag heller)


Jag är mobbad



Jag har mig själv på skrivbordet som bakgrund.


Världens bästa citat

"Att jävlas med nån som har mens är som att spela rysk roulette med riktiga kulor i pistolen."
Martin


Kalas

Nu ska jag fira faster som fyller 30!
Syns om en stund.

Party i mitt rum


 


Tydligen så har Nala, dvärghamstern, haft röjparty i sin bur i natt (och hon bjöd inte mig!) för när jag kollade till henne så låg alla broar/stegar i en hög på golvet och hjulet var på ett helt annat ställe än det brukar. Chip, kaninen, såg också lite skylldig ut då allt spån ligger på mitt golv och han har rivit ner sin höhållare.

Sen var Nala jätte tjurig (pms eller bakfylla tro?) och bet mig i tummen och hängde kvar där så jag fick nästan dra av henne för att få min tumma tillbaks. Och nu biter hon på buren så det står härliga till. Vad sjutton hände i natt egentligen? Och hur hårt sover jag ifall jag lyckats sova igenom allt?


Bildbevis på att jag känner mig jättepigg!



Trött?
Sliten?
HAHA! Jag vet inte vad ni pratar om.


Trött

Snälla lilla familj, sluta väck mig hela tiden!

God natt!

7 inlägget idag (ifall jag inte räknade fel nu).
Tänkte bara ta igen det jag inte skrev igår och i förrgår, haha.

Tänkte bara säga god natt egentligen. Känner att jag måste sova ifall jag ska orka vara åtminstånde lite social mot släkten i morgon. Jag ska nämligen på 30 års kalas hos min faster. (önska grattis till henne nu för sjutton! inte varje dag man fyller 30)

Så god natt, ha det bra och syns i morgon!

We all have a little music nerd inside of us

           



Gamleby

Det var världens kortvisit, tyvärr, men nu har jag i alla fall åkt upp dit och visat att jag fortfarande lever. Förhoppningsvis så kommer vi inte ha lov samma vecka nästa gång, då kan jag komma upp lite längre. :)
För denna gång kändes det ju lite dumt. Jag menar jag var ju inte ens där i 24 timmar.
Men det var i alla fall trevligt att komma upp dit och känna sig lite saknad.

När jag åkte upp dit var jag lite rädd för att jag skulle sakna att gå i gamleby och sedan ångra mig att jag nu går i nässjö, men så blev det inte alls. Istället kändes det verkligen som om jag gjorde rätt i att gå i nässjö nu. Visst jag saknar vännerna där och så, det är inte det. Men linjen. Jag hängde med på en djurvårdslektion och det räkte. Jag har verkligen hittat rätt linje nu. Men visst kändes det lite tungt att åka när man inte vet när man kommer upp nästa gång igen.

En till sak som kändes lite tungt var att se alla så splittrade. När jag gick där så umgicks alla 24/7 men nu verkade alla vara mer för sig själva. Visst det kan väll vara skönt det med, men det verkade vara så splittrat och alla bodde på så olika ställen nu med. Innan bodde ju nästan alla i ett och samma hus.



Ja det finns väll inte så mycket att säga egentligen.
Inte mer än att jag hade roligt, nästa gång tänker jag stanna en aning längre och att ni där upp måste skärpa er! Alltså, ingen skolk nu! Annars vet ni att jag kommer och biter er i örat ;)


Ha det bra!

Du vet att du har ett mobilberoende när...

du inte lärt dig din pinkod.

Jag måste lära mig att stänga av mobilen åtminstånde någon gång per dag!

24 timmar gör skillnad

 
Som sagt, 24 timmar gör skillnad. Men nu är det höstlov.
Då ska jag skriva tills fingrarna blöder ska jag lova!
(och vad hände den 22 då? ni lämnade mig redan då)
Jaja, det är bara att skriva på så får man se vad som händer ;)

Claras V-Blogg



Ja jag hade någon fel inställning.
Ja hela klippet blev fail.
Ja det är mega kort.


Du vet att du är trött...

när du somnar medans du skriver sms.

God natt

I morgon sticker jag till gamleby, men kommer hem på fredag igen. Tro inte att ni blir av med mig så lätt inte!
Har ju inte träffat alla där uppe på ett tag nu så det ska bli kul :) Men nu måste jag sova lite så jag orkar vara social i morgon.

Ha en bra Torsdag och Fredag hörni!
Bye bye
/Lina

Våran låt

(gissa vad, blogg.se är supersegt igen!)

Min och Claras låt! :)
Har inget annat att göra, nej.



The Subways - Rock N Roll Queen

You are the sun
You are the only one
My heart is blue
My heart is blue for you
Be my, be my, be my little rock and roll queen
Be my, be my, be my little rock and roll queen

You are the sun
You are the only one
You are so cool
You are so rock and roll

Be my, be my, be my little rock and roll queen
Be my, be my, be my little rock and roll queen
Be my, be my, be my little rock and roll queen
Be my, be my, be my little rock and roll queen

You are the sun
You are the only one
You are so cool
It's all so rock and roll

Världens svåraste text, verkligen!


Skulle inte skada...

ifall det blev helg nu!

Känsliga tittare varnas!

Bilderna får inte kopieras!

Jag vet att smaken är som baken och vissa tyckte att blodbadsbilderna var lite väl magstarka, vilket jag inte har några problem med. Som sagt, alla kan inte tycka lika. Men därför har jag sätt rubriken och varningsbilden under (+ gjort bilderna i miniatyr) bara så att ifall ni inte tycker om dom och lyckats se dom i alla fall så är det helt erat fel. Så nu behöver inte ens börja klaga och gnälla ;)

Här är bilderna jag lovade i alla fall!



(ja ni får ju naturligtvis klicka på bilderna för att de ska bli större)

        

 

Bilderna är inte redigerade på något sätt då jag varken har kunskap eller program för att göra det. Ni får helt enkelt titta på dem som de är.


Det är fortfarande inte okej att sno bilder utan att fråga!


Ja jag vet, jag är grymt glömsk

Jag vet att jag lovade Blodbads bilderna tills ikväll, men tyvärr så somnade jag och sov bort halva dagen och sen har jag pluggat så jag råkade glömma bort det. Ska verkligen försöka att komma ihåg det i morgon!

Men god natt nu!

Femtielfte inlägget idag

Men det får ni leva med.
Tror ni inte att sista lektionen blev inställd idag eller? Det innebär att jag slutar, nu!
Tur att man hittade en buss som gick lite lagom tidigt i alla fall.
*suck*
Lärarna ville inte säga att den var inställd för att det är så många som skolkar på lektionerna så då valde dom att inte säga något så att fler skulle komma till skolan. Visst jag förstår dom och visst det måste vara jätte skönt om man bor i nässjö, men nu bor jag ju i korsberga. Det innebär endel bussbyten bara för det.
Jaja, vi hörs nog senare ikväll.
Hej hej!

Men vilken lektion då

Rolig lektion detta är då. Det är tänkt att vi ska komma på idéer till en musikvideo vi ska göra, men killarna (som för övrigt bestämde låten) har absolut inga idéer. Dom vill bara ha låten tror jag. Så hitills är det jag och Clara som kommit på typ 2 idéer eller något. 
Men vad gör killarna just nu?
Jo dom sitter på youtube och tittar på väldigt konstiga människor och spel, alltså när folk spelar helt enkelt. 
*suck*
Vi kommer nog inte bli klara till deadline. 

Blodbadet var omtyckt i alla fall

Precis som jag lovat så släpade jag iväg mig till skolan, men jag önskar att jag inte gjort det. 
Varför?
Jag fryser ihjäl + jag är så trött att jag nästan somnar stående. Och så har en viss Clara dissat mig idag och stannat hemma. Lågt, lågt.
Ikväll kommer mer blodbilder efter önskemål och kanske, kanske ska jag börjar videoblogga efter önskemål om det med. Men det får vi se hur det blir med det. Jag menar finns det något värre än att höra sin egna röst eller? 
Nu ska jag i alla fall låtsas arbeta på lektionen, precis som resten av klassen.
Ha det bra!
/Lina

Dagen idag...

har varit såhär:

Sova
Äta
Titta på film/sova
Fixa mat åt familjen
och nu igen, sova!

Är skittrött trotts att jag bara legat i sängen och sovit. Helst hade jag viljat vara sjukanmäld i morgon med, men det kommer nog inte gå så det är nog bara att gå och se glad ut.
Hurra vad kul!

Ne, god natt på er nu.

Trött, trött, trött
Zzz

Men ibland kan det vara så att man inte har någon rubrik

Sjuk idag, och trött.
Ont i huvudet, ont i magen och allmänt seg.
Tredje världskriget här hemma med nu mellan katterna.
Vill sova.
Men det ska jag inte göra nu.
Nu ska jag se på IT (sv. Det).

Hej hej på en stund!

Recept på blod

Vi gjorde fejkblodet för att vi skulle veta hur det blir eftersom vi ska ha det i ett projekt i skolan,
för de som kanske undrade.


1. Blanda 3 delar mörk sirap & 1 del mjölk (knappt det)
2. Häll i röd karamellfärg
3. Rör som en idiot
4. Klart! (om man möjligt vis inte behöver mer karamelfärg då)

Så svårt var det.


Tänk på att sirap är j*kligt kletigt!
Efter ett tag på kroppen så blir det som lim och man fastnar överallt, bara så ni vet.
Och får ni det i håret säger jag bara grattis! Det är bara att ställa sig i duschen då. Jag vet, jag fick göra det tre gånger igår ;) haha.






Så kan det gå med blod i håret.




Men tack för en rolig kväll/natt Clara!


Sen skulle ju jag och Clara testa blodeffekter på film.
Gick inte alls.
Det hela slutade med att filmen bara bestod av "Bloopers"
Haha, ja det var kul att göra den i alla fall!


Våran nya familjemedlem

Fonzie
(utalas Fonsi)

Det var inte riktigt planerat eller tänkt, men nu är han här och han verkar stormtrivas.
Välkommen lillknatten.



Han har redan hittat sin favoritplats.
I någons varma famn att spinna & sova i när personen tittar på tv.


Nu ska jag och Fonzie gosa i sängen med en film.

Ha det bra! :)


Blodig natt

Måste säga att kvällen & natten var underbart rolig med Clara.
Mycket blod och kladd dock, men helt klart värt det!
Detta är nog ett sådant minne jag kommer ha kvar ganska länge, haha.

Kvällen = kaffe, kladd, foto, blod, skratt & godis.



FOTO
Clara Spånberger
MODELL
Lina Johansson

Vårat hemliga recept på blod kommer ut lite senare ;)


Blod, blod, och lite mera blod!



Oroväckande?

 


Claras & min humor

Har man inget att göra, så hittar man på något att göra!


God morgon folket!

Jaha nu är man vaken och pigg igen. Dock kommer jag nog vara ganska trött om en stund igen. Mitt rum måste fortfarande städas så det blir att fixa iordning det. Clara kommer ju idag! Inte kul att ha världens bombnedslag då ju. Haha.

Nehe, nu är det kaffe och frukost som gäller.
Ha det bra så hörs vi nog! :)


Claras VBlogg


Ljudet är cp som vanligt.
Men men..


Humör just nu:

FLY FÖRBANNAD!!

Pallar inte att lägga upp klippen nu, gör det senare ikväll när man kanske inte är så arg.

Fredag morgon

Idag var det verkligen allt för svårt att stiga upp.

Varför är det alltid fredagar och måndagar då man har som svårast att stiga upp?

Känner mig verkligen inte särskillt peppad för den här dagen för hela kroppen skriker SÖMN!
Fatta att jag kommer sova på bussen!
Jaja, nu måste jag nog börja stressa lite.

Ha det bra!
God morgon!

Nu är jag redo för morgondagen



Eftersom jag inte bakade något förra fredagen (av olika anledningar) vi skulle ha fika så lovade jag dyrt och heligt att jag skulle baka själv denna fredag. Vilket jag har gjort :)



Måste säga att jag ändå känner mig ganska nöjd. Var ju mitt egna recept så vad kunde gå fel? ;)
Haha,
God natt på er där ute!


Ännu en morgon

Ännu ett god morgon.
God morgon!
Nu sitter jag här vid mac-datorerna och leker igen. Alltid lika trevligt att ha en dator med cam när man har tråkigt. Haha!
Känner att idag är det inte världens roligaste dag. Har så jäkla ont i tanden helt plötsligt. Hmm...
  
Av någon anledning så funkar det inte att byta rad som jag vill på mac-datorerna. Hmm... Konstigt, konstigt.
Fråga:
Skriver jag någonsin något intressant här längre?
Haha

Några saker jag vill göra...

1. Börja med tennis (jag träffar inte bollen då men, vafan!? man får väll träna)
2. Börja köra folkrace
3. Börja på skytte

Skulle vilja ta
1. Körkort
2. Helikopter körkort (vet inte vad det heter, så nu kallar vi det)
3. Ta jaktlicens

Chansen att jag gör något av detta?
0 (förutom bilkörkortet då)

God morgon världen

Idag är jag über trött till max!
En säng just nu vore inte fel.
Eller några liter kaffe.
  
  
Mina ögon klias och stör mig hela tiden med. Behöver mina ögondroppar känner jag, men dom ligger hemma.
*suck*

Där fick du Jennie!

Du som säger att man bli fet av kaffe, haha!

Från blogg Camtaylor:

- Kaffe snabbar på förbränningen av fett

Från Fitness Magazine:

Blir man fet av kaffe?
 
Hur är det egentligen med kaffe? Vi hade för några år sen på mitt jobb en dietist som föreläste om kost. Jag har för mig att hon sa att kaffe triggar igång kortisolproduktionen i kroppen (eller om det var något annat stresshormon?). Om kroppen får ökat kortisolpåslag ökar väl fettinlagringen? Samtidigt som man släpper ut energi från musklerna och ökar blodsockret? Hur blir det då när man äter mat och insulinet vill mata in kolhydraterna i musklerna plus fettet i fettcellerna och kortisolet samtidigt motverkar inlagringen av kolhydrater? Stämmer det då att man bör vara extra noga med hur mycket fett och vilket slags fett man äter i samband med kaffet?
 
Mvh Ulrika
 
Din fråga är mycket relevant och svaret är inte helt enkelt. När man undersöker koffein som ren substans ser vi att det ökar nivåerna både av kortisol och adrenalin, båda är stresshormoner. Dessutom sänker koffeinet insulinkänsligheten ganska drastiskt, och sammantaget borde detta leda till både sämre fettförbränning och hälsa. Men när man läser studier på konsumtion av både kaffe och te är resultaten helt motsatta. Kaffe och te hjälper oss att hålla vikten och ger ett skydd mot diabetes typ 2. Dessutom skyddar de mot vissa cancerformer och enligt många studier även mot hjärt-/kärlsjukdomar. Orsakerna till att koffeinet i dessa drycker inte skadar oss är inte helt klarlagda men de innehåller en mängd intressanta ämnen, exempelvis antioxidanter. Undvik däremot coladrycker och koffeintabletter som sannolikt inte är bra för varken formen eller hälsan. Guarana är troligen en hyfsad källa till koffein eftersom den innehåller antioxidanter. Du behöver inte bekymra dig över vad du äter före eller efter ditt kaffe.
Fredrik
 
Sen behöver man ju inte överdriva och dricka litervis med kaffe varje dag, men man blir inte fet av en kopp kaffe varje dag. ;)

Nålar kanske inte är så farliga i alla fall

Jag överlevde faktiskt idag! Trotts att jag tog spruta. Haha.
Nålen gjorde inte ont, men medlet. AJAJAJ!
Jag trodde ju att själva nålen skulle göra ont, men nej nej.

Jaja, om 2 månader och 6 månader är det dags igen.
Då är jag förberädd ;D

Dagens ris...

TILL ER!

Varför tänker ni nu säker, för ni önskade mig inte lycka till på matteprovet idag!
Så lågt!
Det var endast en liten stackars person i hela Sverige som sa lycka till.

Hallå?!
Vart har era kommentarer tagit vägen tro?

Matteprov

Önska mig lycka till!

Recept...

på en bra söndagskväll!



1.
Ta fram en bra bok (eller 2)
2. Ta fram några bra filmer
3. Fixa en kopp med gott te
4. Bädda ner dig i sängen med en laptop och en av de bra filmerna och teet
5. När filmen är slut läs boken
6. SOV!

God natt!

Notera att klockan bara är 9 och jag går och lägger mig!!

Håller på att städa rummet...



och jag bara undrar varför man behöver så mycket sladdar.


Ont i kroppen

Visst är det roligt när man vaknar upp och känner en sprängande huvudvärk och att man dör lite för man har så ont i halsen.

Rolig söndag detta kommer bli, verkligen, hurra!
Jag ska nog lägga mig i sängen med en bra film och en kopp te.

God natt...

_




Jag vet, ljudet blir helt udda. Men det får ni leva med.


Två små latte-tanter!



Eftersom både Clara och jag är så trötta på att pressbyrån har äckelfika så ska vi vara mobbade och leka tanter i morgon. Vi ska köpa kaffe på pressbyrån och sätta oss i deras café, men, ha eget fika med oss.
Haha!
Jag är sugen på latte, hmm...

Nu ska jag sova, klockan ringen om några timmar.
Sängen kallar!
God natt!


Negativ dag

Jag är ledsen men jag orkar bara inte idag. Hur jag än skriver så blir det bara negativt. Inget är bra idag så det är bättre jag inte skriver alls. Annars blir väll alla deppiga av att läsa vad jag skriver så.

Hörs imorgon!

Något utan rubrik

Alltså vad för fel är det på datorerna idag? Detta är dator 4 eller 5 jag testar nu som äntligen funkar! Vad håller tekninkerna på med idag egentligen?

Nu blir det att sitta med på en datorlektion jag egentligen inte har och plugga Foto. Ja vi hade tydligen prov i det idag. Ojoj!

Hundar kan ju vara ganska intressanta



Inte nog med att jag precis upptäckt att hundar kan snarka så hela huset skakar och att de kan sprutlackera något när de nyser, de pruttar tydligen också.
Alltid lär man sig något nytt när man "bor" (nu säger vi att jag bor där) med en hund.

Nu ska jag och Pelle-man ut och gå så han kan sova och snarka sönder huset.


Det där med handla kläder känns inte som min grej

Men är man tvungen så är man.
Så eftersom jag var i akut behov av en tröja blev det att springa runt på stan och leta. Måste säga att det gick sådär. Det fanns verkligen inget som jag fastnade för och allt såg exakt likadant ju (vad tänker alla dessa designers på i höst egentligen). Valen jag hade att välja emellan var:



       
Ett tält                 En tantkofta            En potatissäck



Efter mycket snack med mig själv blev det potatissäcken. Hmm...
Jaja, se det positivt nu Lina, du slipper gå naken. Alltid ett plus.

Fredagskännslor

på en tisdag. 
Kan det bli mycket jobbigare eller?

Anticimex, ta hand om mina dammråttor!

Det är ju jobbigt att städa!
*suck*

Men delar man rum med 10 000 dammråttor kanske det är dags att göra något åt det?
Vad har anticimex för nummer?

Om jag kunde drömma

Snälla berätta för mig varför jag inte började läsa denna boken tidigare? Den är ju grymt bra, vilket stör mig! Jag har ju varit inställd på att boken skulle vara jättedålig eftersom jag hatar filmen. Jag hoppades ju att alla skulle ha fel när dom sa att den var så bra, jag hoppades att jag skulle gå emot strömmen och säga "Nej den här boken totalt suger!". Men det verkar ju inte bli så. Jag kan inte lägga ifrån mig boken.

Jag vet inte vad det är som gör den så bra, det är inget speciellt med den egentligen. Det är verkligen inget speciellt med den, men ändå så fastnar jag och bara kan inte sluta läsa. Trotts att jag hatar böcker som ens har något med kärlek att göra så kan jag inte slita mig från boken.

Och jag måste säga att filmen har inte en chans emot boken! (Läs boken!)
Jag har sätt filmen 3 gånger och somnat alla gånger så det säger väll endel vad jag tycker om filmen. Men jag måste säga att filmen känns mycket mer intresant nu när man börjat läsa boken så jag ska nog se till att se filmen efter jag läst ut boken, hela filmen med. Och jag ska absolut se den andra filmen, efter jag läst andra boken.

Fast jag hinner nog. Filmen har väll inte ens kommit ut om jag inte har helt fel.

Jaja, nu måste jag plocka undan lite på mitt rum så det är fint till helgen.

/Lina

Mina rekommendationer: Läs boken först, se filmen sen.


Tillökning i familjen!

Nej jag ska inte få ett syskon och jag är inte gravid. Ni kan vara lugna! Detta är bara på skoj. ;)
RÄKNA MED 100% OSERIÖST INLÄGG!


Jag och Clara har blivit inspererade av kändisarna och tänker därför adoptera (vilket vi redan har gjort) som det verkar vara så populärt med. Vi tänker följa trenden till max och döper därför våra ungar till konstiga namn så de verkligen sticker ut.

Vårt första barn är en liten pluttfisk som är 1,5 år gammal och vi har döpt han till Sup Akrug Johansson Spånberger (erkänn att Johansson Spånberger låter grymt bra tillsammans!).




Är han inte för söt?
(varför han heter som han gör får ni allt klura ut själva)


Bebis nummer två som vi adopterade idag är en liten 3 årig skruttduva som ville fika med oss på pressbyråns café.
Nisse-Sture Cheesballs Johansson Spånberger. Sött namn eller hur?





Oj oj oj vilka sötnosar! Vi kommer självklart utöka familjen yttligare eftersom vi vill bli precis som våra idoler Angelina Jolie & Brad Pitt.




2 stolta föräldrar



Visst har vi söta barn? Jag tror vi kommer bli en stor lycklig familj, vad tror ni?

Nehe, nu ska jag gå och drogtesta mig och se vad sjutton jag går på (det borde nog du med göra Clara).
Ha det bra!

/Lina


Design igen

Woho! Det är inte bara jag som var lite tönt och la ut festbilder. Haha!
Även sbrage.blogg.se, oliviaklahr.blogg.se och sannehansens.blogg.se har laggt upp en del bilder. Som tur är så är jag knappt inte med på några bilder, för trotts att jag var nykter på bilderna så såg jar inte riktigt klok ut. Men det är sådant man får leva med.

Men inte det jag ville säga (det var bara lite övrigt). Det jag ville säga var att jag har ju glömt att berätta att jag gjort ny design. Eller alltså inte till mig då utan till Jennies och Jossans syster Lotta.

Måste säga att jag är riktigt nöjd faktiskt. Känns som om jag fatkiskt börjar förstå vad det står i koderna nu.
Övning ger färdighet!
Så säg till ifall det är någon mer som skulle vilja ha lite hjälp. Jag är kanske inte så duktig än, men jag behöver träning och erfarenheten. Så säg till! :D


Fest (& så lite bilder)

Helt klart en lyckad fest!
Var ju lite seg i början för alla satt i grupper, men sen så släpte allt tillslut och alla (vad jag vet) hade skitkul. Jag hade det i alla fall. Haha.

Men tack för kul fest Sanne! (och tack för att jag fick komma)








Födelsedagsbarnet själv







Och så har jag sådär 100 bilder till, men det blir för mycket för att lägga ut på en blogg. Så ni får allt nöja er med dessa.

Idag känner man inte sig lika pepp. Men det hör till.

Ha en bra och lugn söndag!

 


Ha en bra lördag!

Det sista är inhandlat.
Ska springa in i duschen.
Ska äta lite snart.

Sen bär det av!



Jag säger bara såhär:
Stanna inte uppe och vänta ;)


Rosa bandet block

Jag vet att jag inte borde köpa mycket mera nu när min budget är riktigt, riktigt tajt. Men jag kunde inte hjälpa det! Jag har letat efter något block som jag kan ha i bussen och skriva i, något snyggt block. Jag har verkligen letat och inte hittat något jag viljat ha, sen hittade jag den här.



Jag fick värdlens finaste block och hjälpte rosa bandet!
Riktigt bra tycker jag!

Nu är jag nöjd.
:)

Äntligen! Här har ni den nya vampyrserien!

Lovade Clara att jag skulle ge henne länken till den nya vampyrserien (som jag inte hunnit se ännu) som ännu inte börjat sända i sverige. Visst sa jag och tänkte att det är ju bara att lägga ut den på bloggen, men man ska ju komma ihåg vilken sida det är på med!

Så här är den!

Så jag har suttit här nu halva kvällen och letat och letat och äntligen fick jag fram det! Den heter The Vampire Diaries.
Även denna serie är baserad på böcker, precis som True blood. Jag har suttit och sökt runt om denna seria och ska jag vara ärligt så vet inte riktigt vad den handlar om. Jag får ingen klarhet i det hela. Jaja, det är en vampyrserie i alla fall. Och bra verkar den vara!


Har man ingen egen blogg så lånar man!

Clara ville testa att videoblogga och självklart lånade jag ut min mobil och min blogg så hon skulle få testa på lite.
;)
Haha!


Till Clara

Eller ja, till vem som helst men det var Clara som frågade så. Haha.
Här är sidorna man kan titta på (lämna även en kommentar om vilken du använde):
http://free-tvshows.com/ 
http://ch131.com/
Jag skriver den andra siden med den andra vampyrserien när jag hittar den igen ;)

Det finns dagar då man inte ser normal ut på bild..

...alla mina dagar är så.

FREEEEEEEEEEDAG!!
FREDAG FREDAG FREDAG!!
LYCKA!!
Och fest på lördag! :D

Saker jag verkligen behöver nu:

1. En riktigt, riktigt sorlig film så man kan sitta och stortjuta som ett litet barn.
2. En rolig film så man kan sitta och skratta sen igen.
3. Mycket, mycket, mycket musik! På hög volym! Gärna Otep, Slipknot, Hollywood Undead, AFI, Korn och liknande.
4. En säng.
5. Sömn.

Ge mig!

Pengar är ett helvete

Ååååh så trött jag blir!
Varför ska pengar vara till ett så stort problem för?
*suck*

Jag fick 1 000 kronor igår. 200 tog jag ut direkt så man har lite i plånboken + jag gick på pizzeria med Malin. då har jag 800kr kvar. Sen så handlade jag böcker. Vad kunde dom ha gått på? Typ 300 kanske? Vi säger 300. Då har jag 500 kr kvar på kortet. 200 ska gå till nya hörlurar, då har jag 300 kvar. Men sen ska ett halsband köpas för 150 på glitter. Då har jag 150 kronor kvar.

Men hurra!

RSS 2.0