9 -Filmrecension

Helt klockren, så fruktansvärt underbar! Den här filmen kunde nog varit tre timmar, det hade inte gjort någonting. Faktiskt, den var nästan för kort. Man satt och önskade att den inte skulle ta slut. Detta måste vara Tim Burtons bäste film någonsin (eller ja, jag har en känsla av att Alice i Underlandet kommer ta den platsen efter jag sett den). Den är så välgjord och detaljerna är helt underbara.

Efter filmen så fick man en liten sådan där "Vad sjutton gör vi med våran jord?" och "Vilka teknik-freak vi börjar bli" känsla, så Tim lyckades verkligen.

Men en sak jag reagerade på hur olik alla andra Tim Burton filmer den var. Den hade inte den där samma parodi-känsla vissa av hans filmer kan ha eller den där starka kontrasten mellan ljus och mörker. Inte för att det var något negativt med det för jag saknade det inte något under filmens gång. Men efter jag sett klart den så hade jag önskat det varit något som verkligen skrek Tim Burton om filmen.

Jag ska genast leta rätt på denna film och handla hem den (hyrde den nämligen), den måste till min samling för enligt mig var det perfektion i filmformat.


5 utav 5 Z:an utan att tveka. Gå och se den!

Orginaltitel: 9
År: 2009 (det roliga är att de lyckades få den släppt den 9/9-09)
Regi: Shane Acker (han stod för regi och Tim Burton var producent, vad är skillnaden?)
Gengre: Animation, Äventyr, Drama, Fantasy, Sci-Fi
Skådespelare: Elijah Wood (röst), Jennifer Connelly (röst), Crispin Glover (röst), John C. Reilly (röst) mfl.

När den lilla trasdockan 9 kommer till liv, vaknar han upp i en post-apokalyptisk värld. Han lyckas hitta sina gelikar, som gömmer sig från fruktansvärda maskiner som hotar dem. 9 övertalar till slut de övriga om att de för att överleva måste ta reda på varför maskinerna vill förgöra dem, istället för att fortsätta att leva undangömda och i rädsla.

Se trailen HÄR.


28/2


Måste säga att jag väntat lite mer rocker sång av honom, men fastnade för videon direkt. Jag menar hallå?! Titta på honom! Hur jäkla het är han inte? Det är så ens hjärta smälter lite.

Adam Lambert - Whataya Want From Me


Mardrömmar

Jag håller på att bli galen! Jag hade en dröm jag drömde om och om igen för några år sedan som var skitjobbig men sen bara försvann den. Tänkte att den aldrig mer skulle komma tillbaka, men vad händer? Jo jag drömmer den inatt igen!

Den är alltid lite anorlunda, men endå väldigt lik varje gång. Jag är i stort sett alltid några år yngre än vad jag är nu, typ 10-13 år. Av någon anledning så går jag från skolan (lilla vägen), alltså ni som känner till korsberga så går jag badhusvägen. Idag så stannade jag och plockade några blommor vid skolan eftersom det blivit vår och det var fullt med vitsippor. Inget konstigt och jag går vidare. Sen när jag kommer ner nästan till den där svängen av vägen så kommer en katt fram.

En grå ilsken katt som är skitstor, typ storleken av en liten hund. Och en katt, vad kan den göra liksom? Så jag fortsätter framåt och försöker att undvika att titta på katten när den helt plötsligt blir rosenrasande på mig och bestämmer att attackera mig. Så den springer fram och försöker bitas och klösas. Jag flyr tillbaka upp för backen i panik (tänk på att katten är inte direkt liten) och då stannar katten där nere. Men så fort jag försöker närma mig kröken så blir han totalt galen igen! I drömmen så går det inte att gå den stora vägen hem (vet inte varför, den kanske inte existerar i drömmen?) så jag måste verkligen förbi katten men kan inte.

Så jag står där, fightas med ett gäng med blommor och en plastpåse med något innehåll (vet inte varför, men jag håller nästan alltid i en plastpåse med något litet och tungt inuti) mot katten. Katten vägrar ge sig så tillslut står jag uppe i backen. Jag är totalt livrädd för katten och är skitledsen för allt jag bara vill är hem. Så det slutar med att jag står och gråter i backen för att jag inte lyckas komma hem och katten står där nere och hånler åt mig med lysande gula ögon.

Sen när jag vaknar är räddslan kvar i kroppen och jag känner mig jätte ledsen, precis som om jag stått där i backen och bara ville hem på riktigt.

Jag fattar ingenting, men den måste ju nästan betyda något då jag drömt den innan. Men vad?

Påminnelse

Rösta gärna på min blogg på Madickens blogg Conler (LÄNK). Än så länge har jag 0 röster.
Följ mig gärna med bloglovin (LÄNK).
Välj vilken hårfärg jag ska ha (LÄNK).

Ja det var väl det.

Världen är visst full utav idioter. Hoppas du får tillbaka dina saker och att du får pengar för att laga din kamera! Och att du hittar den skyldiga.

Gårdagen i bilder

Ja för bilderna är faktiskt tagna tidigt på morgonen i lördags (är ju faktiskt söndag nu) så det blir Gårdagen i bilder.


Eftersom jag varit så trött under hela dagen så gick jag och la mig redan vid 20-21 tiden och somnade direkt. Därför var jag sjukt arg när jag väcktes av ett sms från Lollo. Men illskan gick snabbt över kan jag lova.


Trevligt hade vi (fast att jag var ganska trött) och klockan gick läskigt snabbt.Helt plötsligt var den 4, sådär helt plötsligt!


Lillasyster kom in ett antal gånger och Madde och hon blev tydligen väldigt bra kompisar?


Jag fick för mig att klä ut mig, till en katt. Varför? Ja vem vet? Men jag gav snabbt upp, jag hade ju inga öron!


Jag leker filmare och Madde fotograf. Går nog inget vidare för någon av oss.


Ja jag blev ju faktikt väckt, då måste man ju få ta lite powernap någon gång då och då, eller hur?


Jag kände mig så fin med en halv kattmålning, verkligen.


Sjunger med en flaska, helt normalt. Tydligen så somnade jag fem minuter efter bilden och pratade i sömnen. Och vad pratade jag då om? Jo om gravstenar, what?! Jag hade inte ens en aning om att jag somnade och var lite förvirrad när Madde sa att jag somnat och pratat på. Varför har jag börjat prata så mycket om nätterna tro?

Ja och sen vid halv fem tiden så tyckte vi att kvällen var gjord och det var dags att sova. Jag hängde med Lollo och Madde en bit på vägen och vi passade på att åka lite pulka innan vi skulle sova. Helt normalt det med.

 

UPDATE: Hittade ett videoklipp på mobilen som bevisar varför man inte ska filma på fyllan. Man tänker inte på hur man filmar, över huvud taget! Jag menar hallå?! 1. Man håller inte på linsen när man filmar. 2. Man kan gärna filma det man ska filma. 3. Vad sägs som att tända lampan i ett mörkt rum. (Och svär jag alltid så mycket på fyllan?)


28/2


Yes, ny kategori och den beskriver ganska väl sig själv. En låt jag lyssnat mest på under dagen och/eller en låt som jag tycker behöver lite extra rampljus helt enkelt. Kanske finns det någon som får en ny favoritlåt tack vare min blogg. Vem vet?


Porcelain and the Tramps - The Neighbor

Hi, I'm your new neighbor get me high
If you need sugar just swing by
Late at night you know where to find me
I'll be a servant in your dreams
Cutting some paper into shapes

And if you need a friend, knock again
I really hope I
Can be the one you lean on
Don't be shy

I will try to behave
To be quite perfect
In every way, every way
Honestly, honestly

If you hear my mental fix
Don't bang the wall
Try and make me quit
I am not god's angel
Late at night I melt my dolls
Hang them up by nooses
You're not living next door to an angel

Yeah, I really thought you were aware
That I could be your worst nightmare
Say a prayer, you don't wanna hate me

And if you need a friend, knock again
I really hope I
Can be the one you lean on
Don't be shy

I will try to behave
To be quite perfect
In every way, every way
Honestly, honestly

If you hear my mental fix
Don't bang the wall
Try and make me quit
I am not god's angel
Late at night I melt my dolls
Hang them up by nooses
You're not living next door to an angel

If you hear my mental fix
Don't bang the wall
Try and make me quit
I am not god's angel
Late at night I melt my dolls
Hang them up by nooses
You're not living next door to an angel

If you hear my mental fix
Don't bang the wall
Try and make me quit
I am not god's angel
Late at night I melt my dolls
Hang them up by nooses
You're not living next door to an angelLär känna Zooda

Okej jag erkänner, jag har JÄTTE tråkigt.

Fakta

Vem är du? En 17 årig tjej som bor i ett litet samhälle vid namn Korsberga.

Familj? Mamma, pappa, lillebror och lillasyster.

Bor? Korsberga.

Hårfärg? Nån blandning mellan konstig blond, råttfärgat och någon röd-brun nyans.

Längd? Runt 167 cm.

Dricker du? Ja men det är ju klart! Man överlever faktiskt inte annars. Fast här kanske det syftas på alkohol, ja, trots det är olagligt.

Testat knark? Om jag svarar ja här, vad skulle ni säga då? Men ni kan vara lugna, jag har aldrig testat och har inte tänkt göra heller.

Snusar/Röker? Nej och nej. Inget av det. Oj vad chockade ni blev, en 17 åring som inte röker, ett mirakel måste ha skett!

Vart befinner du dig helst? I sängen faktiskt. Där gör jag allt. Tittar på film, tittar på serier, läser, pluggar, lyssnar på musik, sover, pratar i telefon, målar, skriver osv.

Något du ångrar? Ehm, hmm, jag vet inte. Det finns det ju säkert, men inget jag kommer på just nu.

Något du skulle vilja göra igen? Hmm, nej vet nog inget här heller. Finns väl säkert en miljon saker jag skulle vilja göra igen, men vad? Kan inte komma på något för tillfället.

 

5 snabba

Coca Cola eller Fanta – Jag går emot normen och väljer Fanta. Tycker Cola är sjukt överskattat.

Hemma kväll eller Fest – Både och. Båda har sina för och nackdelar och tycker om båda lika mycket faktiskt.

Fredag eller Lördag – Men fredag så klart! Då har man ju en hel helg framför sig?

Blind eller Döv – Gud så svårt! Men blir nog blind, om jag är döv kan jag ju inte lyssna på musik! Men är man blind så kan man ju alltid höra filmen i alla fall.

Kaffe eller Te – Hmm, svårt att leva utan kaffe, det som får mig att vakna på morgonen. Men svårt att leva utan te också, det brukar jag alltid dricka om kvällarna då sötsuget är som värst. Men om jag måste välja, ja då blir det nog teet som vinner.

 


Paramores nya musikvideo

Tycker det är riktigt coolt att alla brev som Hayley ligger på är faktiskt riktiga alla hjärtansdags kort som en massa fans skickat in.

Paramore - The Only Exception


Ännu en gång har Paramore lyckats.

Nästa Tsunami

Möttes precis av detta på twitter ( klicka på bilderna för större bild):


Klickade genast in på expressen och möttes då av det här:


Det känns som om all skit aldrig kommer sluta, för är det bara jag som tycker det har varit extremt mycket den sista tiden?

16 and pregnant


Tittar på ett avsnitt av 16 and pregnant och det är nog något av det sorligaste jag någonsin sett. Ett par på 16-17 bestämmer sig för att adoptera bort sitt barn då de lever ett svårt liv med svåra (och inte särskilt stöttande) föräldrar.

Jag kan inte ens tänka mig hur svårt det måste varit och det var svårt att inte börja gråta när man såg hur de grät.

Usch så sorligt.Oaktiv

Ja jag vet, inte särksillt mycket skrivet på bloggen idag, men jag hinner inte (hjälpte inte att man vaknade vid 2). Jag vet även att statestiken sjunker snabbare än någonsin när jag inte skriver något. Men jag får helt enkelt ta tag i bloggen lite senare ikväll (natt?) eller i morgon.

Just so you know.


Dags att vakna nu

Känns som om det skulle vara bra och vakna nu. Klockan är ju trots allt över 2! Ja så går det när man är uppe till tidigt på morgonen.

Nu ska jag gå ned och vakna till lite till.

Senare idag på bloggen kommer några videoklipp och kanske en ressencion av filmen Upp.

I vanliga fall stiger jag upp om ca 1 timme

Eller ja, lite mindre än en timme. Men nu går jag och lägger mig. God natt!

Panikstädning

Fick precis sms (när jag somnat) av Lollo och Madde och gissa vad. De är påvägs hit nu! Här snackar vi panikstädning, eller städning och städning. Allt slängdes in i gaderoben.

Jaja, hörs i morgon!

Sverige premiär av I Love You Phillip Morris idag (26/2)

Det firar vi med en liten trailer tycker jag. Och nej jag är inte bitter för jag inte får se den på bio. Inte alls. *suck*


Funkade inte alls

Att åka från taket. Nu är jag skit trött.
God natt....

Nu ska jag åka pulka från ett tak

Jag ska försöka att få bort min höjdrädsla på samma gång. Video kommer upp senare. Hörs! Om jag inte går och bryter något vill säga. Hemska tanke.

Inte min dag

Okej nu väntar jag bara på att skolan ska börja brinna eller utsätts för bombhot. Det är snart bara det som fattas. Det som verkade vara en bra dag har gjort en total omvändning och går mot det sämre.

Det började på bussen. När vi skulle svänga in vid björkeby (eller vad sjutton det heter) så kom en bil och stoppade oss pga något problem med vägen så vi fick ta bakvägen in. Självklart var det ingen som skulle hoppa på eller av just där i dag så det var bara att vända på vägen och köra tillbaka.

Sen resten utav vägen var sjukt hal så mitt i en liten liten backe där någon skulle hoppa på fastnar bussen. Alltså det var så halt så hjulen spinner och spinner men bussen rör sig inte en centimeter. Efter mycket problem så lyckas bussen tillslut backa och vi kunde sedan sakta ta oss framåt.

När vi väl kommer fram till nässjö så har bommen vid tågrälsen fastnat havvägs, men vi testar att åka under ändå! Vad händer då? Jo vi fastnar! Som tur var kom vi loss väldigt lätt, men sen var det bara att gasa på och köra mot trafiken på fel sida. Aldrig bra att göra små barn.

Äntligen framme vid stationen, bara åka till skolan eller hur? Nej nej, då ska tydligen inte bussen köra dit upp idag så jag får hoppa på en annan buss. Det var ju visserligen inte så jobbigt, men ändå.

Sen hoppades man ju på att allt skulle vara lungt i skolan, men nej nej. Då ska Illustrater (ett program vi använder i skolan) hata mig oh bestämma sig för att inte funka, hela klassen får en utskällning av våran klassföreståndare och i maten hade de tydligen tappat ett saltkar för det gick knappt att äta.

Det här är så inte min dag idag!

Kände mig ego, därav de vädligt vackra bilderna.

God natt söta läsare

Nu ska jag ta några sömntabletter och sedan lägga mig i sängen med Black Snake Moan på datorn. Finns knappast inget som är så mysigt som att somna till en film. Det känns så rogivande och bekvämt på något vis.

Vad tycker ni? Somnar ni gärna med till en film, med en bok, med musik i bakgrunden eller något annat?Black Snake Moan trailer:Film Shopping

Idag har jag passat på att handla filmer (och hyra några med). Alltid lika trevligt måste jag säga.1. Sophie Scholl
2. Life Without Dick
3. Black Snake Moan (köpte tillsammans med lillasyster)
4. The Happening
5. District 9 -HYRD-
6. Upp -HYRD-

Sen så hittade jag några filmer i hyllan som jag inte ens öppnat ännu! Jag kommer inte behöva gå filmlös på ett tag.1. Hypnos
2. Ocean's Eleven
3. Wilderness


Vill ni se galapremiären av Alice i Underlandet?

Sf sänder klockan 19:15 idag (25/2) live från galapremiären av Alice i Underlandet med intervjuer från röda mattan med Johnny Depp , Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mia Wasikowska (Alice), Matt Lucas och filmens regissör Tim Burton.

Länken till Live-sändningen finns HÄR.Rösta på mig?

Jag har blivit nominerad till veckans blogg på conler.blogg.se.
Så, rösta på mig?


Men jag tänker inte bli som alla andra som blir nominerade (nu säger jag inte att de andra som blivit nominerade är så) som skriver en massa irriterande kommentarer som "Hej! Fin blogg! Snälla kan du rösta på min blogg på http://conler.blogg.se/2010/february/finalister-2.html? Snälla?". Det är bara så sjukt irriterande och tänker inte sänka mig till den nivån.

Även kändisar tycker om chatroulette

För full storlek, klicka på bilden.

Ingen skola idag heller *fy Lina!*

Kanske inte så konstigt, är fortfarnade förkyld och inatt fick jag 1 timmes sömn. Ja nu sitter säkert någon nybliven mamma och skrattar åt mig. "En timme?! Ha jag ska vara glad ifall jag lyckas sova 35 minuter under 24 timmar! Lilla vän gå direkt till skolan nu!"

Men nu är det så att efter endast 1 timmes sömn är jag inte mycket till människa (och den fruktansvärda huvudvärken, halsont och täppt i näsan gör inte saken bättre) och bestämde mig för att stanna hemma i alla fall, trots att jag lovat Clara att gå. Förlåt Clara!

I morgon ska jag i alla fall till skolan, LOVAR! Känner mig en aning piggare (trots att jag knappt sovit något mer eftersom jag har en könsmogen katt som tycker om att jucka mot mitt täcke!) idag så med lite alvedon i kroppen och en massa kaffe ska nog även jag kunna bete mig som men människa i morgon.

En deprimerad Zooda tänker till om livet

Jag vet att denna text blottar mig själv väldigt mycket och jag har både familj och vänner som läser den, men jag måste ändå få säga hur det var, hur det är och hur det kan vara. Eller hur?

Vet inte vad det är med mig riktigt.
Vart har den glada och spralliga Lina tagit vägen? Hon som älskar den vita snön, hon som målar och kladdar trotts hon inte är särskillt bra på det, hon som skriver noveller så fingrarna får kramp, hon som är så glad hela tiden. Vart tog hon vägen?

Jag ligger här sömnlös i sängen just nu och känner mig färdig för att börja gråta vilken sekund som helst, men ingenting kommer trots att det kanske vore det bästa att få gråta ut.

Jag borde egentligen inte klaga, för trotts att jag mår ganska dåligt nu så är det ingent i jämförelse mot ett år sedan. Jag mår fruktansvärt bra i jämförelse hur jag mådde då, det ska vi inte ens ta upp hur långt nere på botten jag var. Men ändå kan jag inte sluta bli rädd varje dag jag stiger upp. Blir rädd för att idag kanske är den dagen då allt kommer tillbaka.

I mitt huvud, även om jag mått bra i flera månader i sträck, så finns det alltid en tanke i bakhuvudet. När kommer allt tillbaka? För inom mig så känns det bara som om jag har en "bra dag" och snart kommer allt att kracha igen. För så var det förr, jag kunde klara av några dagar som var bra och jag tänkte "Ja! Äntligen ska jag få må bra igen!" och vips, några timmar senare så sitter jag med rakblad och gråter i natten.

Och alla beteende som påminner det minsta om hur jag betende mig då skrämmer vettet ur mig. Som ikväll t ex, jag kunde inte äta kvällsmat då jag kände mig allt för ledsen och klarade inte av det pga hur jag ser ut. För så var det förr, jag åt inte för jag var för deprimerad och för att jag var tjock. Allt som kom i mig var äckligt och jag spydde oftast upp allt (något jag sotar för idag när det gäller mina tänder). Tänk om jag skulle hamna där igen? Skulle jag verkligen klara av att ta mig upp från det mörkaste mörker som man inte ens trodde kunde finnas igen?

Jag kan aldrig säga att jag inte kommer hamna där igen, men chansen är ändå väldigt liten. Och jag har ju klarat mig upp där en gång tidigare, vad skulle sätta stopp för mig denna gång? Inget. Endast jag själv som kan sätta stopp för det och bestämmer jag mig för att jag inte tänker hamna där igen så får jag helt enkelt se till att inte hamna där igen.


För trots att abstinensen är hög på rakblad och det känns tungt att äta så måste jag tvinga mig själv att fortsätta. För skär jag mig, blir jag mer deprimerad, vilket leder till att jag skär mig mer, vilket leder till att jag blir mer deprimerad osv. Och äter jag inte så blir jag mer deprimerad vilket leder till att jag äter mindre, vilket leder till att jag blir mer deprimerad osv.

Allt är som ett ekorrhjul och man påverkar visst hur man själv mår. Gör man saker för att må bättre och unnar sig själv kommer man må bättre och då kommer man orka göra saker som gör en lyckligare osv. Som sagt, allt är som ett ekorrhjul och låter du dig själv må dåligt kommer du bara förvärra allt.

Så jag tänker fortsätta kämpa, inte ge upp i första taget och gå till skolan så mycket jag bara orkar. För jag behöver inte ligga på MVG+ i alla betyg. Även om det är kul (och bra) att få höga betyg så ska jag inte sätta för höga krav på mig själv. Jag ska göra så mycket jag orkar och klarar av, och det är vad jag mår bra av.

Lång text och väldigt personlig. Jag vet, men vad är meningen med att dölja? Vi svenskar är väldigt bra på att dölja saker och mår man dåligt ska man hålla det hemligt. Varför inte öppna upp oss och kanske till och med hjälpa varandra?

Nu ska jag försöka sova så att jag kanske kan klara av skolan i morgon. Nu har jag faktiskt varit förkyld (på riktigt!) så har inte kännt mig pigg på att gå till skolan. Men i morgon är det ett viktigt prov så måste försöka klara mig upp till skolan.

God Natt kära läsare!


7 åringar dansar som strippor

Hur många är det som såg detta?:


Detta är från G2:
"Är det bara jag eller är det här sjukt?
Att barn som är 7 år gamla ska dansa sådär och få massvis med kommentarer om hur sexigt det är?
Att människor sitter och jublar?
Sjukaste jag sett på ett bra tag!
Klart att de är duktiga, men de kan visa det i en annan dans som är anpassad efter deras ålder!"

Till inlägget (LÄNK).

Själv tycker jag det är väldigt sjukt och jag bara undrar, vart var föräldrarna?!Klart!

Tada! Blev det något snyggt designen då?


Tyvärr kommer det vara små "lådor" bredvid bloggen i någon vecka. Se bilden. Detta kommer dock försvinna, men det måste vara där medan jag väntar på att bli acepterad från en sida. Så hoppas ni orkar ha lite tålamod.

Robert Pattinson, bevis på att han faktiskt kan agera

Okej, han är inte dålig i Twilight, sen är det ju inte lätt att spela en stel vampyr som inte gör en enda min (typ). Men i Remeber Me (som har premiär den 12/3) kan man ju faktiskt se att han är en skådespelare och kan agera.


Hur ofta kan man bli förkyld?

Jag bara undrar eftersom denna vinter har jag varit förkyld nästan hela tiden, det är inte normalt för mig. Jag brukar annars ha ett jäkla imunförsvar som står emot det mesta (och när ja väl blir sjuk är jag inte sjuk särskillt länge). Men inte denna vinter. Då kommer förkyldning efter förkyldning.

Är det jag som fått sämre imunförsvar eller har bacillerna (eller vad det nu är som gör att man blir förkyld) blivit starkare?


Det känns som om jag sovit i en påslagen torktumlare med stenar i

Åååh! Jag kan ju inte säga att det varit en bra natt i natt och jag känner mig inte särskillt pigg (trotts att alla tror att jag skolkar, JAG ÄR INTE PIGG, OKEJ?). Inte nog med att det känns som om jag sovit i en påslagen torktumlare med en massa stenar i så har jag inte kunnat somna, och när jag väl gjorde det var det antingen för varm eller för kallt. Aldrig lagom. Usch.

Ni får säga att jag är gnällig, för det är jag när jag är sjuk. Fruktansvärt gnällig.

Nu är det frukost och alvedon som gäller!

En låt, tre språk

Varför gör man om en låt till tre språk egentligen? Ville sångerskan visa att hon kunde alla tre, eller vad? Hmm..

Apocalyptica Feat. Marta Jandova - How Far/En Vie/Wie Weit

Engelska - How Far


Franska - En Vie


Tyska - Wie weit


Min favorit är tyskan faktiskt.


Zooda blev veckans bloggtips

Kul faktikst, dock är ju bilden de valde lite roligt. Haha, ja mn måste bjuda på sig själv helt enkelt.
Och för att se vilken blogg jag blivit veckans bloggtips på får ni kolla HÄR.

Hur många kommer gå på premiären?

Och hur många kommer se den i 3D?

Alice in Wonderland


Själv så önskar jag att jag kunde se den på premiärsdagen, men jag ska gå med Clara och hon råkar vara på en Tokio Hotel konsert just den dagen och det är ganska svårt att vara på två ställen samtidigt. Så jag kommer, tyvärr, inte se den på premiärdagen. Men jag är ganska säker på att den är exakt lika bra några dagar senare.

Och när det gäller 3D så vet jag inte riktigt (Clara har ju endel att säga till där med ju). Jag vill ju gärna se "orginalet" först, men samtidigt så vill jag ju se den i 3D och det är inte alls lika kul att se det hemma. Så jag är väldigt klyven. Fast lite inombords hoppas jag nog på 3D, "orginalet" kan man alltid se hemma.

Design-ångest

Ja jag har det just nu för jag vet inte alls hur jag ska ha min design! Lila ska jag ha kvar, det har jag bestämt, men hur sjutton ska jag göra med resten?! Hmmm..

Någon som har förslag?

Sjukling

Ja det är jag det idag. Ont i halsen och huvudet (hade ont i örat när jag vaknade, men det har gått över som tur är), ont i bihålorna och näsan rinner som ett vattenfall.

Vad underbart va?
Fryser gör jag med. Finns det några fler sjuklingar där ute tro?

En krasslig liten bloggägare.

Nej ni har inte hamnat fel

Men designen valde att spåra ut totalt, och vad gör man då? Jo man startar om från ruta 1. Jobbar för fullt med designen så ta det lugnt, allt kommer nog vara som vanligt inom några timmar!

UPDATE: Jag ger upp för tillfället. Mår inte alls bra faktiskt, börjar bli sjuk tror jag och då orkar jag inte sitta och koncentrera mig på en massa koder. Så ni får överleva en rörig blogg för tillfället.

@&%"+?/&

Åh jag blir så arg! Därav rubriken. Varför funkar allt ena stunden men inte den andra? Menyn har bestämt sig för att inte fungera igen! Vad är det här?! Jaha ja, bara att börja knopa med länkarna igen.

Jag känner mig ego

Och har väldigt tråkigt...

Ja det är tänkt att det ska visa sig flera bilder, men det verkar inte som om den gör det i alla datorer.
Skumt.


UPDATE: Fixat!

Hot till Clara


Insnöad i skolan

Eller ja, typ i alla fall. Jag vet inte riktigt ifall jag måste vänta i 2 timmar på en senare buss eller ifall jag lyckas komma hem tidigt. Och jag som ville stanna hemma idag, varför gjorde inte jag det för?

Så Clara das fikuspalm (internt skämt) är hemma, jag vet inte hur jag kommer hem, halva klassen är hemma, lektioner är försenade och inställda pga att lärarna kan inte komma till skolan och jag vet inte hur jag ska komma hem. Men jag håller humöret uppe! Än så länge.Jaha ja

Dags att sova då? Ja det verkar så. Åååh så deprimerande! Jag har verkligen fått söndagsångest. Inte roligt kan jag lova. Varmt som attan är det på mitt rum med.

God natt!
*snyft*

Jag vet att det är endel att göra

Men det kan inte hjälpas. Jag är verkligen inte på humör så tänker faktiskt försvinna in i datorspelens värld en stund och bara skita i allt.


Skulle ju behövas göras i alla fallMen om det blir av, det är ju en annan sak (eller ja, duschen kommer ju bli av vilket fall som helst). För jag mår faktistk fruktansvärt dåligt. Jag har ont i varenda led (och mensvärken hjälper ju knappast till), trött och så känner jag mig hängig och deppig.

Det är ju så skönt att kroppen lyckats dra på sig något lagom till skolan ska börja igen, yes! *suck*

Ibland är man ju glömsk

Lillsyrran har gått och blivit brunett!

Upptäckte två saker efter färgningen.
1. Hon blev fruktansvärt lik sin storasyster Lina i den färgen. Är ju i prinsip exakt samma färg som jag hade.
2. Hon börjar bli stora flickan nu. Måste genast sluta behandla henne som bebis!

Vad härligt att vakna till detta:


Ja så kan det se ut ifall man måste slita ut allt från garderoben pga att det är början till en liten mini pool där.
Alltså vattenskada för er som inte förstod.

Ja god morgon då!

Anna Anka, synonym med Lyxprostituerad

Ja behövs det sägas mer?
Nej jag tror knappast det.
Är det bara jag som har svårt för denna människa?
Snälla säg att jag inte är ensam.
Från expressen.


Jag trodde inte det var möjligt

Men jag har fått söndagsångest, på en lördag! Har haft det hela dagen och det är sjukt jobbigt. Usch. Kul att ha söndagsångest i morgon då, då har jag haft det i två dagar! Fy fasiken!

Helt otroligt

Jag såg faktiskt melodifestivalen (eller ja, hörde) och har sett alla detta år. Det är faktiskt rekord. Måste säga att jag blev glatt överraskad av Timoteij och Crucified Barbera (dem tyckte jag faktiskt om endel). Och att de lyckats få med Blue Man Group med var lite häftigt faktiskt.

Men vad säger ni? Är ni nöjda med de som gick vidare eller var det fel låtar som fick gå vidare?

Lilja 4-ever -Filmrecension

Tänk dig att vara tonåring (eller ni som är tonåringar som jag kan ju sätta sig i den situationen väldigt lätt). Livet är jobbigt och känslorna svallar över. Men tänk då att du blir lämnad utav din mamma, den enda som du trodde brydde sig om dig, med några få kronor och ingen mat för att leva ett bättre liv i USA. Allt du har kvar är en moster som inte vill veta av dig och tvingar dig att flytta.

Trots lovord av sin mor så kommer inga pengar från USA och Lilja tvingas göra det hon aldrig trodde skulle hända, hon tar betalt för sex. Bara för att överleva.

Den här filmen berör och får en att verkligen att tänka till och förstå hur jäkla bra vi svenskar egentligen har. Jag har länge inte brytt mig om att se denna film, den har inte kännts intressant men idag är jag glad att jag sett den. Det finns inte så mycket mer att säga om denna än se den. Den är faktsikt mycket bättre än vad den låter.


Den får 3½ Z:an av mig.


Orginaltitel: Lilja 4-ever
År:
2002
Regi: Lukas Moodysson
Gengre: Drama
Skådespelare: Oksana Akinshina, Artyom Bogucharsky, Elina Benenson, mfl.

16-åriga Lilja bor i en sliten och fattig förort någonstans i det forna Sovjetunionen. Hennes enda vän är den unge pojken Volodja. Tillsammans drar de runt i området och fantiserar om hur man kunde göra livet lättare att leva. En dag tänds hoppet när Lilja blir förälskad i Andrej. Han ber henne följa med till Sverige och börja ett nytt liv.

Se trailen HÄR.Bevis på att vi har tråkigt

Jag och mamma har alldeles för tråkigt, vi sitter 1 dm ifrån varandra och "chattar" på facebook. Illa.

Svårt att ha mycket tråkigare än vad jag har nu

Vet inte vad jag ska hitta på. Vad finns det att hitta på? Inte mycket. Sitter och äter godis (aja baja lina!) och det är ju inte särskillt underhållande. *suck*

Ska du se melodifestivalen ikväll?

webvoter-omröstning
Tänker ni se melodifestivalen idag?

Ja men självklart!
Nej verkligen inte!
Nja, kanske
Om jag inte har något bättre för mig

Se resultat


Kanske blir så att jag ser på det. Ifall familjen snott tvn och jag inte har något bättre för mig.

Designfix

Ja just nu kanske allt ser lite annorlunda ut på bloggen, och lite konstigt, även alla länkar kanske råkar bli lite rubbade. Men det kommer snart vara inom sin ordning. Jag håller på att förminska bloggen lite och fixa till lite saker som inte funkar.

Men det borde vara normalt inom några timmar igen.

1 år idag

Och vad exakt är det som blir 1 år idag? Jo min egna lilla blogg! Det ni! Dock finns det inte så mycket inlägg från "förr". Dels för att jag skrev inte alls mycket på bloggen (och nu är jag helt beroende istället, haha) utan var mer på bilddagboken och dels för att jag har raderat en massa. Ville inte ha kvar mina extremt deppiga och "jag-orkar-inte-med-livet-längre"-inlägg. Usch jag vill bara lägga det bakom mig (aldrig glömma, men lägga det bakom mig).

Så ja, ehm, grattis till min blogg då?

Något jag upptäckte var att jag använde smileys ganska ofta förr, tur att jag slutat med det i alla fall.

Det absolut första inlägget:

Ny blogg! :)


Nu ska jag vara så extremt jobbig och byta blogg.
Varför jag gör detta är väldigt enkelt,
jag får damp på min gamla!
Jag kände att jag förstog mera på blogg.se än blogger.com helt enkelt.
Sen så kände jag att namnet var kanske lite onödigt svårt på förra bloggen så jag ville ha något enklare.

Och om ni nu undrar varför "zooda" så vet jag inte.
Det första som kom i huvudet.

Utseendet är fortfarande inte klart,
detta är endast tillfälligt tills det att jag lärt mig lite mera om bloggen och paint.net.

God morgon!

Här ser ni, eller nej, här läser ni om en som är uppe med tuppen minsann! Ja jag hade ju inte så mycket val då min gaderob blivit fylld med vatten och allt rivdes ut klockan tidigt idag.

God morgon!

Jag vill aldrig mer se mat i hela mitt liv!

Usch, såhär går det när bara jag och lillebror är hemma. Ska man göra mys, lagar god mat (råkar äta för mycket), fixar kladdkaka (läs: soppa) till efterrätt och äter för mycket där med. Nu kan jag nog nästan rulla fram. Illa mår man ju med. Blä!

Men jag gör som jag alltid gör vid problem med kroppen, sover. Det löser allt! Och kom inte här och föreslå något annat, sömn löser allt. Så det så.

God natt på er söta där ute!

Svårt att inte genast försöka betsälla

Ja det klias verkligen i fingrarna när jag ser detta! Men måste tänka på pengarna, alltså de som inte finns för tillfället.
Snyft...


Allt är från Film & Ting (LÄNK) och för de som vill veta fraktavgiften så är den 39 kronor. Inte så farligt alltså.

Ibland blir jag bara så trött!

Varför funkar saker och sedan bestämer det sig att inte funka?

Nu syftar jag alltså på kategorin-raden jag satt under headern:


När jag satte in den funkade den prima, men inte nu. Varför? Alla länkar står rätt och den borde funka som den ska, men det gör inte det. VARFÖR? Gaaah! Hur kommer det sig att allt hela tiden ska jäklas? Bara undrar.
*suck*

Parodi

Halva svenska befolkningen kanske redan har sett denna, men men, jag är lite seg av mig.


Orginalet:

Vill ni bli av med djurrättsaktivisterna?

Sluta göra kläder av päls då. Hur svårt ska det vara?!

Är era kläder verkligen värt detta?:


Behövs det mer bevis?

Så kan man också göra för att visa vad man tycker

Såg nyss det här på twitter:


Jag tycker inte om Laila Bagge för fem öre så tycker inte synd om henne alls. Och de kanske hade en bra anledning att göra så med?

Haha, jag bara älskar de människor som kedjat sig fast där ute just nu.

Från SR:

För att få en stor blogg

...behöver man:

1. Vara snygg
2. Leva ett spännande liv
3. Ha en massa människor som springer runt och tar en massa bilder på dig 24/7 som du kan lägga ut på bloggen
4. Ha 2355414 olika saker på G, gärna på samma gång också
5. Göra tråkiga vardagssaker till sjuuuukt intressanta
6. Ha ett gäng med videoinlägg på gång där du säger absolut ingenting vettigt och samtidigt var helt seriös
7. Ha en massa pengar
8. Gärna vara lite blåst när du ändå håller på

Inget stämmer in på mig alltså, eller ja 8:an kanske. Ja jag är lite bitter idag, precis som jag varit resten utav veckan. Förlåt.

Jag blir så deprimerad utav min design

Och det är 100% sant. Just nu är den så, "kladdig". Alltså det finns inget sammanhang i själva designen och den känns bara misslyckad. *suck*

Just nu orkar jag bara inte fixa någon ny. För den delen så har jag inga bilder till header och jag har inte ens en aning om hur den ska se ut (förutom att jag ska nog fortsätta ha den lila och fortsätta ha kategorierna under headern).

Blä till min design helt enkelt!

Inglourious Basterds -Filmrecension

Jag var faktiskt väldigt besviken av denna film. Den var egentligen bra (och en väldigt typisk Tarantino film) men efter att man sett trailern så hade man helt fel inställning till filmen.

1.       Man trodde att Brad Pitt skulle ha huvudrollen, eller ja det hade han ju på sätt och vis, men har var med mycket mindre än man trott från början.
2.       Jag hade inte en aning om att det var en Action/Drama. Okej där var ju mitt egna fel att jag inte tittat efter, men efter att tittat på trailern så var jag inställd på en Action/Komedi.
3.       Den var så mycket segare än jag trott från början.
4.       Var exakt börjar det spännande på filmen? Alltså det händer ju inte särskillt mycket, förutom prat, prat, prat och lite mera prat.

Och en sak jag störde mig på var att det handlade om så många personer på en och samma gång att man tillslut inte visste vem som var vem.

Men nu ska jag inte klaga sönder filmen för den var egentligen ganska bra. Den var mycket genomtänkt och ingen av alla de miljoner planer folk kom på gick som det skulle vilket ledde till att man inte hade en aning om varken hur filmen skulle sluta, när den skulle ta slut eller ens vad som skulle hända de nästa fem minuterna.

Satt länge och velade fram och tillbaka hur mycket i betyg jag skulle ge den, men det blir faktiskt inte mer än 2½ z:an. Nej så bra var den inte tycker jag, inte min typ av film helt enkelt. Men jag förstår helt hur och varför folk tycker om den, men som sagt inte min typ av film.Orginaltitel:
Inglourious Basterds
År: 2009
Regi: Quentin Tarantino
Gengre: Action, Drama
Skådespelare: Brad Pitt, Diane Kruger, Mélanie Laurent, mfl.

Under det första året av den tyska ockupationen av Frankrike tvingas Shosanna Dreyfus bevittna avrättningarna av sin familj, ledda av nazistöverste Hans Landa. Shosanna lyckas fly och beger sig till Paris där hon skapar sig en ny identitet som biografägare.

På annat håll i Europa arrangerar löjtnant Aldo Raine, med hjälp av en grupp judiska amerikaner, en serie snabba och chockerande hämndaktioner mot tyskarna. Gruppen, som blir känd hos fienden som ”the basterds”, möter den tyska skådespelerskan tillika spionen Bridget von Hammersmark och de förenas i målsättningen att störta ledarna för det Tredje riket. Fler öden sammanstrålar bakom en biografridå i Paris, där Shosanna skissar på en egen hämndplan ...

Se trailer 1 HÄR och trailer 2 HÄR.
Okej, vem har varit inne på min spotify?!

Jag bara undrar, för det är en massa sökningar jag inte gjort och några låtar på min spellista som jag inte lagt till. Vilken liten skit har hackat sig in på min dator tro?

Fast datorn står ju på 24/7, så kan det vara så att jag råkat göra det i sömnen? Inget förvånar mig längre när det gäller mig.

Skrika-gråta-vara-arg-och-skälla-ut-alla-som-går-förbi-humör

Idag är jag på ett sådant ritkigt skit humör rent ut sagt. Riktigt sådär skrika-gråta-vara-arg-och-skälla-ut-alla-som-går-förbi-humör. Usch jag är inte roligt att umgås med idag kan jag lova. Men jag fattar inte hur jag fått sådant humör? Jag menar jag har ju haft det hela veckan och lite till. När ska det gå över? -Aldrig?

Innan huvudet möter kudden

Vill jag bara säga en sak. Klicka HÄR. En liten rolig sak där bakom faktiskt. Tihi.

Kom igen! Klicka! Det är inte farligt.

Det sorliga är att de menar allvar

Detta är en, 100% äkta (eller ja nu pratar vi ju om expressen så det får man ju tolka som man själv vill), fantombild på en bil från norge (och de undrar varför vi gör norgehistorier).Ehm, ja. Vi ser ju precis vad det är för bil. Det gör ju alla. En, typ ... ööh.. precis.

Dags att skaffa en ny tecknare tro?

Artikeln


Kan man titta sönder en film?

Kan man det? Alltså att man tittar på en film så många gånger att det till slut blir ett litet hack i skivan? Eller är det så att något litet jobbigt monster till småsyskon inte lagt min (för tillfället) favoritfilm i fodralet och den har fått ett hack då?

Hmm... Någon som har svar?

Hur svårt ska det vara att hitta en film?

Jag letade som en idiot efter filmen Inglorious Bastards i jag vet inte hur länge. Hur svårt ska det vara att hitta en film egentligen? Men nu har jag äntligen hittat den! Dock hyrd, men ska titta på den ikväll och är den bra kan det bli så att den råkar hamna i min filmhylla. Vem vet?

Och en recension kommer upp antingen ikväll eller i morgon.
Måste ses!

Såg denna trailer (eller ja, den var ju lite annorlunda då detta är engelska versionen) på tvn för fem minuter sedan och kom fram till att jag måste se den!

Den har premiär 26/2.


Ojsan hoppsan

...vad aktiv jag varit idag. Eller inte. Men det är lov, då sitter man på ett ställe och glor och så finns det inte så mycket mer att skriva om. Så nej jag är inte död, trotts att folk kanske trott det.

Frågan är vad man ska skriva nu?

Hmm.. Slut i huvudet.

Lingonveckan på G?

Jag är flyförbannad på jag vet inte vad, allt? Saker flyger här och där, jag gråter som bara den, jag är varm som attan, jag snäser åt folk och jag vill helst bara gå och dö just nu.

Detta kan bara betyda en sak, det är den veckan snart.

Ändring på bloggen

Kan ni se vad det jag har gjort?
Jag har tagit bort något och flyttat på två saker. Hittar ni vilka? (En borde vara superlätt att upptäcka!)

KÄNSLIGA TITTARE VARNAS!

Visste inte om jag skulle spy, gråta eller klicka ned videon när jag såg den. Men det blev det sistnämnda. Jag klickade ner den. Jag klarade inte av det, efter jag sett endast lite vad de gjorde med dem så klarade jag inte mer.

Hoppas verkligen ni som faktiskt bär päls, att ni tittar riktigt noga nu. För detta är vad era fiiiina pälsjackor och mössor är gjorda av. Levande djur som en gång andats och haft en vilja till att leva.

Känsliga tittare varnas, det är mycket, mycket starka och jobbiga bilder.


Vill ni att detta ska upphöra? Klicka in här och skriv under! ---> Pledge to go fur-free at PETA.org.

Alla hjärtans dag -Ett hatobjekt

Ni får ursäkta ifall jag låter negativ och bitter, men finns det någon fjantigare dag än alla hjärtans dag?

Folk blir tjuriga för att deras pojkvänn/flickvänn glömde denna otroligt viktiga dag och folk får ångest och panik för de vet inte vad de ska köpa till deras pojkvänner/flickvänner. Sen ska det tittas på 25 olika kärleksfilmer som bara ger dig ågenst och depressioner eftersom livet inte är sådär vackert på rikitigt och så ska det ätas geléhjärtan och choklad format som hjärtan.

Vad är meningen med detta?

Detta är den mest meningslösa dagen på hela året, inte ens någon dag att fira. Visst, det är jätte bra att man ska tänka lite extra på sin älskade, men kan man inte göra det varje dag istället? Varför behöver man en särskild dag för att visa "Jag älskar dig"? Varför inte ge rosor, chokladhjärtan, geléhjärtan, presenter osv lite spontant under året? Överraska den du älskar?

Och kom inte och säg "När du blir kär kommer du inte tycka likadant", jag har redan fått höra det och tycker det är helt löjligt. Visst kommer jag bli glad ifall min pojkvänn skulle komma med blommor till mig, men det skulle jag bli vilken dag som helst.

Var mer spontata och överraska lite oftare och skit i denna fjantdag säger jag!


Helt otroligt!

Jag vaknade, helt av mig själv, vid halv 8 tiden. Och vad gjorde jag då? Jag steg upp!

Måste vara det tidigaste någonsin jag vaknat på en söndag, wow!

Benjamin Button - Filmrecension

Vilken film! Varför har jag envisats så med att inte försöka se den? Den var så grymt bra, och man fällde minsann en och annan tår när slutet började närma sig. Trotts att jag hatar sorliga filmer så var denna helt okej (nej, men än okej egentligen, underbar!). Det fanns helt enkelt ingen annat sätt än sorgligt den kunde sluta på och redan när man började titta på den så visste man innerst inne hur den skulle sluta. Men den hade mer än ett sorligt slut, det var ett väldigt vackert på sitt egna lilla vis.

Filmen var hela 159 minuter (2 timmar och 39 minuter) men den kändes inte alls så lång. Men jag måste erkänna att när dvd:n stod på 1h40min så började jag känna mig lite less på filmen för just då var det som om den dog ut. Men bara efter några minuter efter det så var den lika intressant som precis när jag startade den.

Men den får faktiskt ett litet minus av mig (förutom det att den dog lite mitt i filmen). Början, kan någon förklara vad sjutton det har med filmen att göra? Jag vet inte ifall det är jag som är trög, eller ifall det helt enkelt är så att början var väldigt obegripligt.

Så ni där ute som faktiskt missat den eller gjort som jag, vägrat att se den, titta på den nu! En underbart välgjord (faktiskt helt otroligt hur bra de gjort det med tanke på att man får se huvudpersonerna från 20 års åldern till 60-70), genomtänkt och vacker film som är en ”bara-måste-ses-innan-man-dör”-film.


Den får 4½ av 5 Z:an, den kunde fått 5 ifall det inte varit för de två små minusen. Början och att den dog lite mitt i. Men den är helt klart sevärd (därför borde ni se den nu!).Svensktitel: Benjamin Buttons Otroliga Liv
Originaltitel: The Curious Case of Benjamin Button
År: 2008
Regi: David Fincher
Gengre: Drama, Fantasy
Skådespelare: Brad Pitt, Cate Blanchett, Jason Flemyng, Taraji P. Henson mfl.

Benjamin Button föds som en svag äldre man och åldras baklänges, det vill säga att hans kropp blir yngre tills han slutar sitt liv som ett spädbarn. Den tragikomiska berättelsen om den välbärgade Button sägs ha inspirerats av Mark Twains kommentar om att det är synd att det bästa i livet kommer först och det sämsta sist.

Se trailern HÄR.


Clara, lite förvirrad kanske?

Jag och Clara hade lite prat på msn igår när hon plöttsligt, ja jag vet inte vad, gick vilse?
Klicka för större bild:


Jag tror människan behöver med sömn!

Filmlov (även kallat sportlov)

Jag kommer ha fullt upp!


En bild säger mer än 1000 ord

Och dessa säger bland annat trött och sliten.

 

Jag är sjukt tacksam för sportlovet som börjar idag!


GLÖM NU INTE!

The Vampire Diaries börjar vid 20:00 på 6:an!


Själv ska jag springa och göra te och göra en massa mys framför tv:n.


1992, ett bra år

Jag föddes! Lika så hunken Taylor Lautner (ni vet från twilight), supersöta Selena Gomez, tvillingarna Dylan och Cole Sprouse, Demi Lovato, Amy Dimond, Nick Jonas och pop-prinsessan Miley Cyrus.

Hallandsåstunneln börjar byggas
Sovjetunionen upplöstes
Bingolotto börjar sändas
Eurovision Song Contest arrangeras i Malmö isstadion
Tjugokronorssedeln införs i Sverige
TV4 sänds för första gången lokalt
Supernitendo släpps till försäljning i Sverige
Lasermannen (John Ausonius) grips efter ett bankrån
Bill Clinton vinner presidentvalet i USA


Det ni!

Clara var med i tidningen idag:

Det ni!


Sevärd?

Känner mig lite smått sugen på att se denna film:
Thirst heter den och den lockar allt lite, men frågan är om den verkligen är sådär sevärd? Och ska man lägga pengarna på bio eller hyra den?

Mj dog av knark

End of story, sluta försök klandra allt på läkaren. Var det inte Mj som bestämde i första hand om han skulle ta knarket eller inte?

Nej USA letar alltid efter syndabockar, jag menar kändisarna kunde ju aldrig ha gjort något fel. Eller hur?

Idioti


Utdrag från artikeln:

En kapten som tillåter "övningsskytte" mot sälkutar och en besättning som beter sig som amatörer. Omdömet är inte nådigt om den säljakt som i våras bedrevs från ett norskt fångstfartyg.
Enligt sälfångstinspektörens rapport begicks det brott mot både djurskyddsregler och fångstföreskrifter när sälfångstskutan Kvitungen deltog i fjolårets jakt vid Vestisen.
När inspektören påpekade för kaptenen att många djur blivit skadskjutna fick hon svaret:
- Han måste ju få skjuta in sig.


Hoppet för mänskligheten sjönk just i mina ögon.

Expressen


Du kan inte vara 3 och vara intresserad av mode

Ja för det måste ju vara så vanligt att en 3 åring vägrar ha på sig ett par jeans bara för de inte är morderna längre, eller hur? Det hör man ju varje dag liksom.Vad tänker folk med ibland?

Posh24


ALICE!

Ja! Jag fick ett mejl av sf idag som berättade att biljetterna till Alice i Underlandet släppts! Yes! Köpa biljetter redan nu kanske?Visst ja, jag är pank.

Nu ska jag...

Äta äpple + lite cheesecake (upptäckte att den snart är dålig och ställer gärna upp som kakätare), dricka te från världens kanske största tekopp, göra engelska läxa, plugga matte och titta på något roligt på datorn.

Mycket på samma gång? Hallå?! Jag är kvinna, jag är skapad att göra en massa saker på samma gång!

Mitt smink...

0-7ffd7400fcb24d23a6cdbf0291f6e870.png

Kolla varifrån!

Mitt smink ser ut som om en blind gjort det, jag ser ut som om jag inte sovit på 3 veckor, jag har ont i halsen, är fruktansvärt trött, känner mig helt uppsvullen och nu är det dags för naturkunskap. Hurra! God morgon!


Vi kan vara seriösa

Jag lovar.
Bara inte idag. Ja det är något allvarligt fel på oss.


Pigg?

Inte för fem öre!
Jag önskar mig en säng...

Sömn kanske?

Nytvättat hår - Check!
Bäddad säng - Check!
Mat i magen - Check!
Nyrakade ben - Check!
Pyjamas på - Check!

Vad är det kvar då?
Sömn kanske?

God natt!

Det här funkar inte

Jag måste få mer sömn om nätterna! Det var ju tänkt att jag skulle städa och göra engelska idag, ha! Det gick ju bra det. Sitter i sängen som en degklump och orkar inte röra mig. Kanske blir bättre efter lite sömn inatt, eller vad säger ni?

Nästa Picasso?

Ja men det är väl klart!


En typisk brinellrast

HAHAHA!
Oh ja, vi är verkligen såhär i verkligenheten!


Ljudet verkar vara efter, men det är något allvarligt fel med photobooth!

Lina och...

0-530bb665281cb9c4b113478fff609b61.png

Kolla varifrån!

Lina och Clara chockar världen. Vi fikar, NYTTIGT!


Veckans planering


Vad ska ni göra i veckan?

Jag har...

70aca599d4909e22bbb5d4bf037f6713.png

Kolla varifrån!

Jag har aldrig spillt nagellack, förens i natt. Lyckat! (Säg för guds skull inget till mamma!)


Söndagsångest?

Nej då, inte alls.

Nyduschad därav turban.

Försökte göra lite Evil Eye också, gick sådär.

 

Nu måste jag sova! Tyvärr.


Kaos!


Det är totalt kaos i mitt rum just nu! Jag håller på att städa ur hela min garderob, därför ser det ut som det gör. Sen är jag i stort behov av en dusch och mitt hår är så flötigt att jag bara vill spy. Usch!

Dagens lärdom

Man blir orange av morötter.

Ska ses

Edge Of Darkness.
Punkt slut!
Bara ett måste, jag hade nog en liten crush eller liknande på Mel Gibson när jag var yngre. Fråga mig inte hur eller varför, han var ju inte ens snygg?

Orginaltitel: Edge Of Darkness
År: 2010
Regi:
Martin Campbell
Gengre: Drama, Thriller
Skådespelare: Mel Gibson, Ray Winstone, Danny Huston, Bojana Novakovic, Shawn Roberts, mfl.

När mordutredaren Thomas Craven utreder hans egen aktivist-dotters död upptäcker han inte bara hennes hemliga dubbelliv utan även en mörkläggningsaffär på regeringsnivå. Han snubblar in i en FBI-historia som omfattar hemlighetsmakeri och undanröjande av bevis och händelser.

(filmbeskriving från sf)

Note to my self

Att tappa en laptop på nyckelbenet gör ont.

Och hur jag lyckades få den där, ja det är nog nästan för krångligt för att beskriva. Använd fantasin!

The Vampire Diaries

Jag hoppas verkligen att ni inte har missat att The Vampire Diaries börjar nästa vecka på torsdag (11/2) på TV6! Alla Twilight- och True Blood-fans, missa för guds skull inte! Och även denna, precis som Twilight och True Blood är baserad på böcker. Men säg inte att The Vampire Diaries har härmat Twilight, för TVD har funnits i bokform mycket längre än Twilight. Bara så ni vet.

 

Det är Elenas första dag tillbaka på Mystic Falls High School sedan hennes föräldrars tragiska död. Tillsammans med sin moster Jenna, gör Elena sitt bästa för att ta hand om hennes yngre bror Jeremy.

Hennes första dag i skolan är precis så jobbig som hon förväntat sig, men en positiv överraskning väntar henne, det har börjat en ny kille på skolan som heter Stefan och han är garanterat inte som alla andra. Elena blir rörd av faktumet at Stefan på något mystiskt sätt verkar kunna relatera till det hon gått igenom. Vad Elena inte vet är att Stefan är en vampyr och måste ständigt motstå lusten av hennes blod. Deras förbindelse växer sig starkare men Stefan har en äldre bror som inte är lika barmhärtig och han gör allt för att sätta hinder för deras relation.

Skådespelare:
Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder, mfl.

För att se alla som är med i serien, klicka -HÄR- (youtube-klipp, opening credits).Något som...

0478654e072d78e75d14e4f15d735ae3.png

Kolla varifrån!

Något som lagar alla brustna hjärtan, GODIS! Fast jag vet inte när mitt hjärta blev ett brustet hjärta. Ignorera gärna hur jag ser ut på bilden. Jag vet att jag ser inte riktigt klok ut.


Det är väl klart ni stöttar mig?

Då borde ni gå in på denna blogg och rösta på min andra blogg (Linas träningsdagbok), för jag har blivit nominerad! Skitkul då jag faktiskt aldrig blivit nominerad förut.

Så klick, klick, klick!

LÄNK


Cougar Town

Äntligen är Courteney Cox (känd från Vänner) tillbaka i rutan! Jag kommer lätt sitt bänkad i tv-soffan när hennes nya serie börjar, Cougar Town.

Jules Cobb är en nyskild 40 åring. Hon och hennes tonårsson bor i en liten stad i Florida. Snart omfamnar hon sin nya situation och börjar dejta. För att motbevisa sin manliga granne, också nyskild i fyrtioårsåldern som dejtar unga tjejer, börjar hon dejta lika unga killar. Som vägledning har hon sin bästa tjejkompis och granne som är gift och nyss fått barn samt sin unga arbetskamrat som tar henne ut på långa kvällar på krogen.

Skådespelare: Courteney Cox, Christa Miller, Busy Philipps, Dan Byrd, Josh Hopkins, mfl

Trailern kan du se -HÄR-.

Startar den 22 mars klockan 21:55 (dubbelavsnitt) på kanal 5.
Vem mer tänker se?


Ska ha i vår

Eller i sommar, eller i höst, eller när jag får råd rättare sagt.

agoodtshirt.com
(Kategori Djurens rätt)
250:-
Finns även som tunika

Känns som en skön tshirt att ha lite sådär hemma till vardags. Lite dyrt? Kanske men 60% går direkt till den organisation man väljer att stödja (finns flera att välja på) så jag tycker helt klart att det är värt det!

Note to...

74b2ba8823440aaa7d24dae8a1013f74.png

Kolla varifrån!

Note to my self: Om jag verkligen behöver anteckna något, använd inte en permanent penna.


Blond?

Lite nervös att jag skulle behöva gå med grönt hår i sommar, men det verkar som om jag slipper det. Haha, kanske skulle vara något att se mig med grönt hår?
Jaja, fortsätt gärna och rösta, ni har fram tills den 11 juni!Denna morgon är inte värd att nämnas

Fyfasiken! Mycket mer kan nog inte gå fel idag, jag hoppas verkligen att det går mer fel heller för den delen.

Jag är ganska säker på att min lillasyster just gick i sömnen

Varför skulle hon annars komma in i mitt rum vid denna tiden, nyvaken, förvirrad, "sluddrande" och tjatar om att hon ska låna en fjärkontroll?

Och lika snabbt som hon kom hit försvann hon, jag fattar ingenting.

Song of the day

Tycker helt klart att denna ska bli klassad som Song of the day, jag har suttit och lyssnat sönder den hela dagen så det förtjänar den!


The White Stripes - Seven Nation Army

I'm Gonna fight 'em Off
A Seven Nation Army couldn't hold me back
They're Gonna Rip it off
Taking there Time right behind my back

And I'm Talkin' to myself at night
because I can't forget
Back and forth through my mind
behind a cigarette

And the message coming from my eye
says leave it alone

Don't want to hear about it
Every single one's got a story to tell
Everyone Knows about it
From the Queen of England To the Hounds of Hell

And if I catch ya commin back my way
I'm gonna Sell it to you
And that ain't what you want to hear
but that's what I'll do

And the feelin' commin from my bones
says find a home

I'm goin' to Witchita
Far from this opera for evermore
I'm gonna work the straw
Make the sweat drip out of every pore

And I'm Bleedin, and I'm Bleeding, and I'm Bleedin,
Right before the Lord
All the words are gonna bleed from me
and I will sing no more

And the stings commin from my blood
tell me go back home

Bara så ni vet

Jag är faktiskt seriös när det gäller färgningen. Men jag kommer inte färga det förens på sommarlovet (och zebrarandigt har jag inte bestämt vilka färger det ska vara i).
ALLTSÅ JAG KOMMER FÄRGA HÅRET I DEN FÄRG NI VÄLJER!

Rösta för vilken hårfärg jag ska ha!

Okej sorry för jag var lite oaktiv igår, vet inte riktigt vad som hände men helt plötsligt hade hela dagen gått utan att jag ens märkte det. Hmm.

Jaja, här är jag igen och nu ska vi köra en omröstning! 

Jag ska nämligen färga håret, någon gång i framtiden, men har inte bestämt mig ännu om hur det ska se ut. Funderade på rött, men det färgade sig Sanne sig och man vill ju inte känna sig som en copycat. Sen funderade jag på blont, men det vet jag inte ifall jag vågar eftersom jag har så många skiftningar i håret och då blir det ju lite galet, eller kan bli i alla fall.

Men nu får helt enklet ni rösta om hur det ska se ut! (Tänk på att jag kanske inte är 100% seriösa med alla svarsalternativ.) Röstningen ser ni längst upp i menyn. 

En låt x3

Lite roligt hur de gör om låtarna egentligen. Detta är exakt samma låt, bara att tre olika artister har gjort den.

Först lite 80-tals pop (antar jag det är):

Kate Bush

Sen kör vi lite gothic-hård-rock (enligt google):

Within Temptation

Och sist, den nyaste versionen, en lugn depp version:

Placebo

Jag tycker ändå att alla tre har lyckats med låtarna. De är alla tre bra och de låter knappast som samma låt. Men vilken låt är det då? Ni måste ju nästan ha hört 80-tals versionen, det hade ju till och med jag!

Gissa!

För rätt svar, klicka -HÄR-.

Svar på kommentar

Felicia
gaa, det går inte kommentera om plåsterna(Plåstrerna?) så det får bli här:)
alltså försvinner prickarna för gott? eller hur fort är de tillbaka?
kram på dig!

Angående Hej då svarta prickar! inlägget. (Inlägget funkar ju inte som jag sa och därför kan jag inte göra en länk, så ni får helt enkelt söka efter inlägget ifall ni vill se det, tyvärr)

Först och främst så vill jag bara säga att det är något fruktansvärt fel på blogg.se för tillfället. Vissa inlägg går inte att svara på medan vissa gör det. Och väntar man 5-10 minuter så funkar de som inte funkat innan och de som funkat att kommenterat innan slutar att funkar. Jag vet inte riktigt vad det håller på med på blogg.se, men jag hoppas att det börjar funkar snart i som vanligt igen.

Men till din fråga!
Nej jag tror inte att de svarta prickarna försvinner för gott då det alltid bildas nya lite då och då, dock så verkar de hålla sig borta väldigt länge. Jag använde plåstrerna i fredags (tror jag det var? kan även ha varit i lördags) och än så länge har jag inte sett något tecken över huvudtaget att de är på vägs tillbaka. Fast sen beror det nog på lite hur man behandlar huden efteråt med. Just nu så har jag varit jätte duktig och tagit hand om min hud och tvättat morgon och kväll med ansiktsrengöring så den hålls ju alltid ren. Är man lite mindre nogrann så tror jag att de kommer tillbaka snabbare.

Men jag är ingen expert, så jag vet ju inte till 100%

 

Haha vilket långt svar för en sådan kort fråga. Jag är ju jobbig.


Det kommer inte funka bättre ifall tangentbordet gråter

Något jag stör mig på, människor som tror att datorn kommer gå snabbare ifall man klickar på ALLA tangenter på tangentbordet. Och gärna i en snabb takt med hårda slag.

Det kommer inte funka bättre ifall tangentbordet gråter.

Inlägg nummer 700

Ja men det firar vi med lite fulbilder tycker jag!Och glöm inte bort att säga till ifall någon vill ha Spotify.

Spotify Invites

Jag vet att i stort sätt alla redan har Spotify, men jag har just nu 4 stycken invites så ifall någon är intresserad av det så får ni kommentera här!

Spotifys hemsida.

Hej då svarta prickar!

Köpte här om dagen "plåster" som man sätter på näsan, pannan och hakan som ska hjälpa mot de där svarta pormaskarna. För är det något jag verkligen vill bli av med så är det svarta pormaskar (jag har ju så gott om dem med, usch) så jag blev lite ilurad när jag var på Kicks att köpa dessa plåster. Höll på att dö när jag fick reda på att det kostade 55 kronor för bara några få och fjuttiga plåster.

Nivea Visage, Refining Clear-up Stripes

55:- Kicks


Men sen testade jag dem och oj vad jag ändrade mig! Helt underbart faktiskt för man ser när de försvinner! Jag har testat allt känns det som och jag hade gett upp hoppet totalt, men detta funkade ju faktiskt (nej jag är inte sponsrad, men skulle gärna bli, haha). Man satte plåstren på fuktig hud, det som sitter på plåstret går in i huden tack vare fukten och när sedan det torkat drar man helt enkelt bort det svarta. Otroligt smart och effektivt (kan dock bli en äckelfaktor att titta på plåstret, så gör helst inte det).

Och visst, 55 kronor för vad kan det vara, 3-4 "behandlingar" kan ju kännas som dyrt. Men hittills tycker jag helt klart att det är värt det! Och man ska bara använda det 1-2 gånger i veckan, så det håller ju trots allt i några veckor.

Så det kan jag rekomendera alla som "testat allt".

Såhär fin blir man med plåstren på. Ser lite ut som om man blivit misshandlad, eller hur?

Ignorera gärna att jag fortfarande går i pyjamas.


(Försökte ta...

5bb5c3fd82c6054ec5fbf7660f02c172.png

Kolla varifrån!

(Försökte ta kort på hur mycket det snöade, visade sig vara helt omöjligt) Ville gå ut och gå och blev helt plötsligt cola sugen. Perfekt, då traskar vi till kiosken!


Måndag


Egentligen skulle jag lägga till Börja Fixa Design (vill byta design här), men jag är så fruktansvärt trött på det! Har redan fixat en massa design till andra människor att jag inte ens orkar försöka.

3 timmars sömn

Det är på tok för lite! Jag skulle gärna gå och lägga mig igen. Och kallt är det med vilket gör en varm säng yttligare lite mer lockande.

Men det är bara att bita ihop (trotts att jag vet att jag kommer somna på bussen) och se glad ut.

God morgon!

Haha, ni sökte på vad?

Fråga inte ens varför jag är uppe såhär sent, jag kan bara inte somna helt enkelt.

Tittade precis in på sökord för bloggen. Alltså vad folk ha sökt på google för att sedan komma in på min blogg, och jag vet inte hur det här går ihop, men tydligen har mina läsare sökt på detta och kommit in på denna blogg:Haha, ja jag tycker det är lite roliga sökningar ni har gjort i alla fall. Och jag vet inte hur sjutton ni lyckats komma hit med dessa sökningar.

RSS 2.0