Dagens I-landsproblem

Hemma igen efter en impulstripp till växjö. Kändes ganska onödigt för min del att hänga med, men jag fick lite mer övningskörning i alla fall. Och jag är fortfarande inte sams med bilen kan jag berätta.

Nu känner jag mig i alla fall väldigt utråkad sammtidigt som jag är jätte trött. Frustrerande. Ska jag läsa bok? Nja, känner inte för det. Spela på datan? Nej, finns inget roligt. Titta på film då? Ne, jag bara somna. Men måla kanske? Nej har ingen lust för det. Gå och sova kanske? Gärna! Men det är för tidigt.
*suck*

Kommentarer
Postat av: bitterfittan

du får kolla lite film när du har tråkigt ;)

2010-08-15 @ 21:48:31
URL: http://frokenbitterfitta.devote.se
Postat av: The Green Book

jahaa, vad jobbigt. Jag var vegetarian hemma också, det var sjukt irriterande för jag fick laga maten själv, och jag var värdelös.. nu har jag lärt mig hur kosten ska se ut :)

2010-08-15 @ 22:45:19
URL: http://thegreenbook.blogg.se/
Postat av: sara - mamma till wilda

haha Ja, lite väl tidigt att lägga sig kl 6 kanske. Hittade du nåt kul att hitta på då?

2010-08-16 @ 08:45:42
URL: http://saratilling.devote.se
Postat av: Miriam

Hahahaha, det där med bilen lär man sig så småningom!:D

Mjä, tycker de ser helt okej ut. :) De engelska ser ju fruktansvärda ut i mitt tycke.XD Men allt handlar ju om smak så.:P

och LOL på tantporr! Kunde inte se True Blood på kvällarna eftersom det var så mycket naken-Jason-tid i dem och det kryllar av folk här som undrade "vad är det jag ser på egentligen?!", är han lika..eh..'sugen' i böckerna?

Någonting man inte anar är tantporr (omslagsmässigt) är J. M Auels grottmänniskoböcker. Bra böcker, men mycket tantsnusk!o_O (öh..appropå tantporr och ingenting dårå.XD)

2010-08-16 @ 21:28:35
URL: http://ohlookwhaticando.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0