Åh nej

Har klockan redan hunnit bli så mycket? Usch då. Jag vill ju fortsätta läsa boken, men måste nog nästan göra mig klar för sängen nu. 

Jag lovar er, fortsätter jag läsa i denna takt kommer den vara utläst tills imorgon. Jag önskar jag kunde hitta en bok jag fastar lika mycket för som jag kan läsa medan jag väntar på bok nummer 4.

Jaja, skola imorgon = måste sova nu. *snyft* Får bara tvinga mig själv att lägga undan boken.
God natt lovers!

Som knark för en narkoman

Ja min "bakfylla" (vätskebrist) är nästan borta nu, tack vara några liter vatten, och jag har äntligen ork för att börja läsa min bok! Var ju tänkt att jag skulle läsa den i söndags, men jag bara hann inte. Så jag får passa på nu. Och jag har redan börjat lite, har läst 128 sidor utan paus och kan nog göra 128 sidor till, lätt! Denna bok kommer vara utläst innan denna veckan är över.

 

Men när jag har läst ut denna blir det lite sorgligt, för det innebär att det bara är en bok kvar. En enda, sedan är allt över. (Måste bara köpa den först.) Jag hatar när saker och ting tar slut! Jag hatar avsked! Livet blir så tomt, tycker inte ni?

 

Men det är något jag får hantera då. Nu ska jag fortsätta läsa!


Det är fan inte rättvist

Att känna sig bakis när man inte har druckit på evigheter! Vad finns rättvisan liksom?
Ne suck åt dehär. Sömn är vad jag behöver.
God natt!


Och självklart skulle batteriet på kameran dö efter 1 bild.
Tur att jag blev såå snygg på bilden då, hahaha.

Känns lite bimob/fjortis pose, men äsch, ibland får man bjuda på sig själv.

Zooda, synonym med Klant

Eller man kanske säger "Zooda, synonym Klant"? Skit sak samma.

Buhu, vad tråkigt när jag alltid ska lyckas klanta till mig. Speciellt med tanke på att jag bara för några timmar sedan dammsög golvet! Men jag börjar bli van, jag har trots allt levt i hela 18 år.

 

Jaja, ska försöka somna nu. Måndag i morgon. *suck*


Minikanin

Min lille Chip blir så mini, mini efter ett bad. Det är verkligen bara päls på lillen och det ser man när han blir blöt.

 

Jaja, nu syns det inte sådär jätte bra på bilden, men liten det blev han.

Anledningen till bad idag var helt enkelt den att han var smuttsig. Han är ju väldigt vit vilket har lett till att hans tassar började bli lite gula från kissfläckar och sedan så ser man lättare vart tovorna är och vart skinnet börjar (så ska man klippa bort tovor är detta ett skitbra sätt ifall man är rädd för att klippa stackarn).

 

Men jag brukar inte bada honom så ofta, tycker ändå att han sköter ett fint jobb med att hålla sig själv ren + jag tycker att han ska få vara "naturlig". Inte hålla på med massa schampoo och grejer (även om jag använder milt djurschampo).


Vad jag kommer göra inatt:


Läsa Ljudet av ditt hjärta!
Äntligen! Boken har verkligen legat i "bokhyllan" och retat mig i flera månader. Men nu, nu äntligen är det dags.

Clara, och jag är helt slut i morgon och somnar på lektionerna så vet du varför. Twilightböckerna är riktigt svåra att lägga ifrån sig.

Fel sätt att spendera söndagen på:

Detta är inte roligt nånstans!


Nu blir det dålig uppdatering

För jag pluggar, riktigt råpluggar nu till de sista veckorna i skolan. Mycket tråkigt, men behövs.

See you later!



Update:
Jag är ganska jätte säker på nu att min lärare är sadist. Varför skulle han annars gör denna uppgift jag håller på med?!

I told you so!

Jag börjar kunna det här.

1: När Anna vann så sa jag att det inte var en chans att hon skulle komma vidare från semifinalen. -Jag hade rätt.
2: När jag hörde tysklands låt så sa jag att de skulle vinna hela alltiden. -Jag hade rätt.

Lyssna på mig i framtiden, jag vet vad jag pratar om. Tydligen i alla fall.

Bild

Nu blir det sängen, trots att en av mina älsklingsfilmer är på tvn just nu. Nämligen Hot Fuzz, men jag är helt slut och det är morsdag i morgon = stiga upp tidigt för frukost på sängen imorgon.



Rude Boy

Love it! Trodde knappast att Rihannas låt Rude Boy kunde bli så bra som en klassisk låt.

 

Orginalet:

 

Nu: Träning till film, kollar på expressen eller aftonbladet imorgon vem som vann melodifestivalen (Känns dock ganska säkert att tysklan vinner, men man vet aldrig. Får se imorgon hur det har gått.).

 


Filmkväll?

Erkänn, när ni ser att jag lånat dessa filmer så tror ni att jag ska ha filmkväll va?

 

Nepp! Det ska jag icke ha, detta är "tränings-videos" faktiskt. Alltså det är filmer, men jag ska ha dem till träningen. För jag har upptäckt att om man tränar samtidigt som man tittar på film går tiden sjukt snabbt så 30 minuter känns som bara några få minuter. Skitbra för mig eftersom jag aldrig hinner så på film (något jag verkligen gillar) och träna (något jag verkligen behöver), men nu hinner jag ju med då jag slår ihop det. Smart va?


No Country For Old Men: 1 timme 57 minuter

Chapter 27: 1 timme 27 minuter

Parfymen, Berättelsen Om En Mördare: 2 timmar 22 minuter

 

Filmen Parfymen finns det inte en chans i världen att jag orkar hela! 2 timmar och 22 minuter är väldigt lång tid när man står på en crosstrainer, så den får jag nog dela upp i två delar. Annars om jag skulle köra hela filmen så är det stor chans att jag behöver rullstol i några dagar.


Luktar inte hallon precis

Jag: Men är du klar snart eller?
Lillebror (från toan): Du, du kanske skulle tända en tändsticka innan du går in här? Eller kanske ett doftljus?
Jag: Jag behöver inte gå på toa längre.

Värsta mardrömmen genom tiderna!

Varning för lång text.

Okej, jag måste bara dela med mig med denna hemska mardröm. Jag plågas ju fortfarandes av den, trots att jag vaknade för flera timmar sedan!


Den började så att allt fler människor började försvinna från jorden, bara spårlöst sådär och ingen visste vart de tog vägen. Så jag började rota i det där, vart tog alla vägen? Tillsist hittade jag typ världens största byggnad och gick in i den och gissa vem som satt där, Gud. Han var lång som tre höghus på varandra (jag kanske ska tillägga här att jag inte är troende?) och han var riktigt arg. Jag vet inte vad han var arg över, han bara var det. Senar i drömmen fick jag även reda på att han inte var god som det sägs att han är utan elak. Han var väl mer djävulen antar jag.

 

I alla fall, eftersom jag hade hittat honom så berättade han att det var han som fick alla att försvinna, spårlöst. Han dödade dem helt enkelt. Anledningen: Han hade lust. Japp, han tog död på halva världens befolkning för han kände för det. Sen så berättade han att det var min tur att försvinna, att dö. Jag hade 3 dagar på mig att säga farväl till min familj.


Helt plötsligt var jag hemma, vet inte hur jag kom hem men ni vet hur det är i drömmar. Ena stunden är man på ett ställe och nästa på ett nytt. Jaja i alla fall så skulle jag säga farväl och det hade gått nästan 3 dagar men jag kunde endast hitta min lillasyster, så jag fick aldrig chans att säga farväl till hela min familj. Så jag kramade min lillasyster och sa till henne att vara stark och att vi skulle ses snart igen. Jag försökte verkligen vara stark för hennes skull när hon grät och var jätte ledsen, men san brast det för mig. Jag ville bara bli 5 igen och bli tröstad av mamma och jag kände en riktig rädlsa. Jag ville inte dö och jag var skiträdd!

Precis när jag skulle dö så väckte min lillebror mig. Tack!


Jag har fortfarande den där rädslan i kroppen, den sitter fast. Det var nog den absolut värsta drömmen i hela mitt liv, jag har aldrig känt en sådan rädsla innan. Fy fasen.

Kan någon komma och trösta mig nu?

Koffein gör en pigg & gla'!

Måste bara säga att på sådant här glatt och spralligt humör har jag inte varit på länge.
Anledningen?

Jo, idag har det varit en massa spex i stan (läs: jobbigt folk som springer ivägen för mig och är allmänt jobbiga och tjuriga) och då har affärerna fått för sig att ha smakprov lite här och där. Detta innebar att jag fick i mig 1 liten kopp kaffe, 1 espresso och 1 energidryck på mindre än en timme.

Jag brukar egentligen aldrig dricka energidrycker och har aldrig köpt en energidryck i hela mitt liv. Varför idag utav alla dagar? Jag vet inte, jag var trött och behövde något.

Jag har alltså fått i mig mer koffein på 1 timme än vad jag får i mig på 3 dygn!

Och bara för att spä på detta så har jag köpt en stor fet godispåse för sockerkick. Ja jag kommer nog kunna somna tills på måndag, det tror jag är mycket möjligt.


Jag kan inte annat än instämma.


Snark?

Alltså jag måste ju vara mästare på att somna framför tvn. Igår kände jag att jag började blir trött och tänkte "Kanske dags att sova", men vad händer 2 minuter senare? Jag somnar på soffan. *suck*

Zooda = TANT!

Skräckfilmen som får folk att spy

Ja jag mår dåligt bara av att se trailern så jag kan nog förstå dem.


Men självklart måste jag se den!
Vad tror ni om mig?

Och som folk kanske förstod så kommer det en 2:a, 2011 redan faktiskt.

True Blood, gay?

Hittade denna bild hos Perez Hilton innan idag:
(Klicka på bilden för att komma till sidan)


Hoppsan hejsan!
Är detta en dröm någon av dem drömmer eller händer detta på riktigt?! Jag känner stort behov av att fortsätta läsa böckerna nu, och att serien ska komma till Sverige snart!

Vore jag inte djurvänn så skulle jag strypa katten



Men suck!
Jag tror jag ska ge upp drömmen om att försöka odla något.

Ursäkta?

Alltså ibland får man konstiga kommentarer av folk. Som denna:

Angående detta inlägg.

Är det någon där ute som överhuvudtaget fattade vad det stod?
Jag må va svensk, men jag tycks inte kunna svenska.


Men hur svårt var detta att räkna ut?



Herregud, jag visste att hon inte skulle komma långt med den låten redan när hon vann. Vem vill rösta på den låten? Skitdålig!

Och sluta vara så bittra, någon gång måste väl vi få testa på att inte få vara med? Rättvist ska vara rättvist.

Uuuuh..

Nu har jag käkat digestive tills jag nästan spytt. Varför? Inte en aning, så gott är det ju inte ens. Tror bara att jag var allvarligt sugen på något och det vad skafferiet erbjöd. Eller så var jag uttråkad. Inte helt 100 på den fronten faktiskt.

Nu känner jag i alla fall att det kan vara dags för sängen. I går natt sov jag fruktansvärt dåligt så kanske behöver lite mer sömn inatt? Eller kanske mer kaffe i morgon?

Jaja, fredag i morgon. Alltid skönt.

Nu ska jag mata ninen och sedan stänga på The Nightmare Before Christmas, precis som alla andra nätter denna vecka (kan snart hela sången i början, inte dåligt för att vara "textdöv").

Natt natt!

5 irriterande människor

* De som vet allt.
Det spelar ingen roll om det så är om hundar, fåglar, flygplan, oväder, bensinpriset eller bebisar. De vet allt! Tror de i alla fall.

* De som aldrig har fel.
Ofta är de sånna som också vet allt och de har aldrig, aldrig någonsin fel. Och skulle man upptäcka att de faktiskt har fel så byter de snabbt samtalsämne, eller tjurar i 14 dagar.

* De som ska skämta när man känner sig arg/ledsen/nere.

De kan verkligen skämta om allt, precis vid fel tillfälle. Har din hund dött? Ja vänta bara någon minut så kommer denna underbart smarta människa på en rolig historia om någon överkörd hund.

* De som låtsas att de är helt blåsta och dumma i huvudet bara för att få uppmärksamhet.
Behövs ens någon förklaring? Sluta spela dum!

Och tillsist:
* Dem det alltid är synd om.
Har du precis brytit båda benen, stukat tummen och spräckt huvudet? Tyck inte synd om dig själv för guds skull! De där "det-är-alltid-synd-om-mig-människorna" har upplevt både det ena och det andra och har alla möjliga problem i kroppen därför är det alltid, jag upprepar, alltid mest synd om dem.

Ja jag känner mig lite bitter idag.

Tycker att jag kan få känna mig liiite bitter med tanke på att jag försov mig, mina jeans var blöta, jag mår illa, har huvudvärk och mitt hår ser alldeles flott ut.

-Ja, jag är nog en "det-är-synd-om-mig-människa".

Som vanligt...

Har jag försovit mig. Men denna gång big time! Jag hoppas jag hinner med bussen. Och så upptäckte jag att mina jeans inte torkat ännu, så det blir mjukisar idag.

Känner på mig att denna dag kanske inte blir den bästa.

Det går framåt?



Har endel ångest över denna dag faktiskt. Känns som om jag kunde ha gjort så mycket mer men inte gjorde det. *suck*
Men jag får tänka positivt, garderoben är ren (relativt i alla fall), tvätten är borta från golvet, den rena tvätten är där den ska vara, jag har nästan alla foton tagna och man kan gå på mitt golv igen! Alltid något, eller hur?
-Man ska vara stolt för det lilla.

Vad hände

Med min lista?



Hitills kan jag ju inte bocka av något! Illa Zooda, mycket illa. Jag har dock plockat upp lite från golvet, tvättat liite och försökt fota Jonna (gissa vad, det gick åt h*lvete, som vanligt).

Jag känner mig så lat just nu, ingen rolig känsla. Varför är internet så himla intressant när det inte borde vara det?

Studiedag!

Så skönt, äntligen har man fått sova ut lite. Det behövdes. Fråga mig inte vaför jag inte gör det på helgerna, jag vet inte själv.

Men trots att det är studiedag innebär det inte att jag kan ligga i sängen hela dagen och slappa.


Det är bara att sätta igång antar jag?

1 timme och 47 minuter

Så länge har jag stått på crosstrainern ikväll = jag är död.

Tjejen utan konditon har tränat. Tummen upp för det!

Nu: DUSCH!



Nu sitter jag här, i min röda turban (även kallad handduk) och känner hur ont jag kommer ha i kroppen i morgon. Det är något jag verkligen är dålig på, strecha. Jag har i stort sätt alltid ont i kroppen efter träning. Det spelar ingen roll hur mycket eller hur jag strechar, ont har jag i vilket fall som helst.

Och hungrig är jag också, som attan. Tror ni man kan smyga ner i köket och äta något? Jag lär knappst somna såhär hungrig alla fall.

Bild = Error.
Cp-dator.

True blood till sverige?

Någon som vet när säsong 3 av True Blood kommer till Sverige? Jag får ju spasmer av längtan efter att ha sett ännu en trailer till säsong 3!


STOPPA PRESSARNA!

Paul Dedrick Gray död?! Va?
När?
Hur?
Varför?

Jag som är helt bakom flötet och inte direkt brytt mig om nyheter osv de senaste dagarna har helt missat detta.
Han, är, död?

Alltså jag ska nog ta och prata med USA nu och be dem sluta ha ihjäl alla kändisar där borta! Herregud, sluta dö nu va?!

Nej jag ska nog gråta en skvätt nu. -Allvarligt, jag känner mig lite nere nu. Jag menar det var verkligen ett band som jag lyssnade på mycket och lyssnar på mycket. När jag var som mest nere lyssnade jag på detta band och mådde genast bättre. Må låta konstigt, men det är sant.

RIP Paul.

För er som inte vet vem denna människa var så ska jag berätta för er att han var basisten i bandet Slipknot.

Tack så mycket, idiotkatt

Trevligt uppvaknande jag fick. En blomma nästan mitt i huvudet. Mycket snällt Frazze, verkligen. Och självklart rev han ned just den som jag haft jätte svårt att lyckas få upp, kunde han inte riva ned den som inte ens har kommit?

Det verkar som om jag får damsuga sängen när jag kommer hem igen.


Nu ska jag testa på något nytt!

Nämligen att gå och lägga mig i tid, för en gångs skull. Jag bryr mig inte om ifall jag inte lyckas somna förens 4:35, bara jag ligger i sängen tidigare än jag gjort de senaste 3 veckorna så blir jag glad.

Och så avslutar jag med detta; Titta vad jag hittade i mitt arkiv!

Aaaw, min lilla Chip som bebis! Sådan söt liten sak, eller hur?
Okej, han är fortfarande söt men långt ifrån såhär söt. Sorry Chippen.

Natt!

Ut och vandra

Känner att jag varit lite duktig nu när jag faktiskt gjort lite läxa. Okej, inte alls mycket, men bättre än inget. Eller hur? Men nu orkar hjärnan snart inte mer. Trött och schleten känner jag att jag börjar bli. Så tänkte tvinga ut lillasyrran på promenad i kvällssolen. Eller ja vad man nu ska kalla det.

See U later!



Föresten, vad hände med det gröna och solen?
Jag vill ha tillbaka det som på dessa bilder:

Nu bara regnar det ju igen!


Något stämmer inte

Först dör Brittany Murphy en väldigt konstig och mystisk död, sen dör hennes man, 5 månader senare (!). Och tydligen på exakt samma sätt genom "hjärtattack".

Nope, det är något verkligen lurt över det här.

Antingen så har någon mördat dem eller så har de knarkat samma dåliga knark. Det är mina två teorier (vad jag vet så knarkade hon precis innan sin död så det är ju inte en helt omöjlig teori).

De har ju knappast dött naturligt i alla fall, det kan vi väl vara överens om?





Skit, skit, skit! Måndag = jag har försovi...

Skit, skit, skit! Måndag = jag har försovit mig.


Hemkommen

Och jätte deppig. Och det har inget med farmor att göra så ni kan andas ut. Hon är jätte pigg och mår bra och har inte alls ont faktiskt. Skitskönt att veta. Men jag är deppig av andra anledningar. Det känns som om allt jag gör blir fel, hur jag än vrider och vänder på problemen för att lösa dem så kommer de tillbaka och varenda gång gör det precis lika ont.


Ja jag antar att ni inte fattar något. Men det är inte det viktiga. Det viktiga är att jag orkar inte, orkar inte bry mig. Vill bara gråta, sova, lyssna på musik, andas och gråta igen. Vill bara vara för mig själv. Så ska begrava mig i min hög med böcker. Alltid finns det någon annan värld man kan försvinna i.



Nu drar jag

Till min lilla farmor som ligger nyopererad på sjukan.
Jag ska bara hitta vart sjutton jag förlagt min borste.

Och eftersom jag inte fastnar på bild idag så fick min vilding katt stå för modell idag.

Man måste ju få leka med kameran så länge man har den, eller hur?

Vad gör man nu?

Klockan är 8 och jag vet inte vad jag ska hitta på. Det känns för tidigt att stiga upp (speciellt när ingen annan är vaken) och det känns för sent för att somna om.

Vad gör man då?! Jobbigt i-landsproblem här asså.

En rolig leksak

Tror inte det skulle göra något ifall vi skaffade hem en systemkamera här hemma, tvärt om.
Det verkar som om mamma och pappa tyckte det var roligt att fotografera.

Så mamma och pappa, fatta denna vink rätt (för jag vet att ni läser).
Köp en systemkamera.

Och nu vet även alla hur Zooda ser ut en seg helg med flott hår. Intressant.

God morgon, god morgon

Nej jag vaknade verkligen inte nu. Men anat att det finns endel bakis människor där ute som gjorde det precis. Själv så lyckades jag somna till en film vid 19-20 tiden igår och sov hela natten. Helt otroligt om ni frågar mig. Där ser ni hur mycket skolan kör slut på en.

Idag ska jag, förutom svettas bort i denna värme, jobba med foto. Måste verkligen akut komma på hur och vad jag ska göra för mitt VG/MVG uppgift. Usch vad jag önskar att vi fått reda på detta så mycket tidigare!

Och så ber vi till vädergudarna att det inte blir ett sådant åksregn idag också. Jag orkar inte med mer regn nu!

Igår, innan filmen sövde mig:

Spöregn! Vet inte ifall det syns så väl på denna lilla bild.



Känner mig så irriterad

Visst, det är jätte fint väder och det är skönt. Inte det jag tänker klaga om, nej nej. Jag tänker klaga om skolans kamera.

En fråga; är det jag som är fruktansvärt dålig, eller är det så att kameran hatar mig? För jag får fasiken inte inställningarna att funka. Allt blir helt som jag inte vill. Åååh jag blir så arg. Och sen hjälper det ju knappast att man har mens så man svettas 35 gånger värre i denna värme. *suck*

Den enda bilden av 35 bilder som går att titta på utan att undra ifall en 3 åring tagit bilden.

 

/En tjurig och irriterad Lina.


Ingen mer röstning nu hörni!

Nej, nu är det slut på det roligt minsann. Nu är röstningen avgjord och klar.


Det verkar som om jag ska bli en blondin igen.
Ja det kan ju vara bra, jag är ju redan ganska blåst då måste jag ju passa jäkligt bra i blont.

Det spöregnar ute och åskar, nu blir jag g...

Det spöregnar ute och åskar, nu blir jag glad. Faktiskt. Tycker det är mysigt med sådant väder, och regn är roligt och fint när det riktigt vräker ner.


Sommar och sol

Detta är utsikten utan för fönstret från lektionssalen.

Ser det inte underbart ut?

Och jag som var rädd för regn.


Vi kör på en chansning idag. Gå till skola...

Vi kör på en chansning idag. Gå till skolan utan jacka. Ska vi slå vad om att det antingen blir regn eller jäkligt kallt senare idag?


Nu ändrar vi namn

snooze-knappen till man-bara-försover-sig-om-man-klickar-här-knappen.

Znark...

Nu kan jag tänka mig att titta på Glee

Okej, jag har faktiskt inget emot Glee. Jag skulle jätte gärna vilja följa det faktiskt, och jag är ärlig nu. Men det känns som om jag bara inte har tid helt enkelt. Men efter detta lilla klipp känner jag verkligen att jag skulle vilja titta på Glee.

Följer ni Glee?


Hotter than fire

Den dära Jared Leto asså.
Hetare människa får man ju leta efter.

Just gotta say it, you know.

Och sen sjunger ju människan helt otroligt också.

Undra ifall han är singel?

Men sen har han, precis som alla andra kändisar, pendlat upp och ned i vikt för olika filmroller.
Här är ett fint exemplar på hur han såg ut i två olika filmer:

Chapter 27.                                        Normal(?).                   Requiem for a Dream (antar jag).
Not so hot.

Onsdagar, inte min dag

Nej onsdagar är inte heller min dag. Precis som måndagar tydligen.
Först försover jag mig, sedan bestämmer sig håret för att inte sammarbeta, jag lyckas få tandkräm i håret (fråga inte), upptäcker att mina byxor har två vita fläckar från tvättmedlet, missar nästan bussen och får hjärnsläpp på provet.

Yes, underbara dag.

Och visst ja, inåtväxande-finne/infektion/allergisk-reaktion liknande saken är fortfarande kvar och gör skitont.

Me don't like.



Aaj!

Vad sjutton?
Min mage började göra jätte ont helt plötsligt. De knappt existerande magmusklerna drar ihop sig som en liten boll och det känns som "tusen nålar" i hela magen. Vad ska detta innebära tro? Ätit något jag inte tål?
Ja jag vet inte, jag vet bara att det gör ont.

Äsch, det går nog att sova bort det här.

Det gillar vi!

Att det var "Pressat pris" på min favorittidning.

Det gillar vi!

 

Att min plånbok skriker -Gratis Latte!

Det gillar vi!

 

Att jag fick med 30 Seconds to Mars och Bullet for my Valentine poster i tidningen.

Det gillar vi!

Dock gillar vi inte att de är på samma poster på varsin sida. Hur väljer jag nu?!

 

Att jag fick med en Rammstein poster.

Det gillar vi lite extra!

Och för er som inte vet vilka det är så är det ett band som har texter och musikvideos som skulle få din mamma att gråta och har framträdanden som får nunnor att dö.

 

Att jag hittade 40 kronor i jackfickan.

Det gillar vi!

 

Att jag fick sms om att jag antagligen kan hämta mina filmer i morgon.

 

Och att jag fått klipptid och att det visade sig vara riktigt jäkla billigt också.

Det gillar vi!

 

Dock gillar vi INTE att jag fått någon inåtväxande-finne/infektion/allergisk-reaktion liknande sak.

Det gillar vi verkligen inte.


Hot, Hotter, True Blood

Efter att ha sett denna så blir längtan stor efter att få se säsong 3 av True Blood!


Inte lätt när man är glömsk

Varför ska jag alltid komma på efter att jag ätit eller druckit något att jag är laktosintolerant? Bara undrar. Känner mig ju lite lagom förvirrad, glömsk och senil just nu.
- Magen säger "Aj, aj".

Ibland har man flyt

Först hittar jag 20 kronor i fickan på jackan. Sedan upptäcker jag att det inte är 20 kr utan 40 kronor och sedan, när jag håller på att somna på tåget, så hittar jag lite choklad att pigga upp mig med.

Fast jag tycker jag var värd detta eftersom allt inom kategorin teknik har gjort allt för att jävlas med mig idag och jag spillde kaffe över mina byxor. Lovely.

Och nu väntar ca 5 timmars plugg, minst. *snyft*




Jag?

Tack vare den här tjejens blogg och den här tjejens blogg är jag ganska säker på hur jag vill ha håret. Yes! Nu ska jag bara skaffa klipptid.

Åh nej, bussen har börjat komma i tid. Det...

Åh nej, bussen har börjat komma i tid. Detta kommer innebära stressiga mornar framöver.


Snälla tisdag...

Gå snabbt! Jag vill hem och sova igen.
Jag är så trött.
Zzzz...

Zooda goes shopping-blogg

Typ. Ja jag handlade idag i alla fall.


Fyfan vad jag är bra!

Övningskört med släp in till vetlanda, lastat på en soffa (*host* okej, mamma och hon vi fick den av), kört hem med släp och soffa, backat som en idiot med släpet och sedan bärt upp soffan på lillasysters rum.

Vem är bäst?
- Jag.
Vem är tröttast?
- Jag.

En snabbdusch nu så kanske man känner sig som människa igen.

Okej, jag tar tillbaka det

I förra inlägget sa jag ju att måndagar inte är min dag, jag tar tillbaka det. Jag fick ju mejl om att mina filmer är skickade. Lycka! Det innebär att på tisdag (tidigast) eller onsdag (eller torsdag om jag har otur) så kan jag mysa i sängen med en kopp te till en gammal barndomsfilm. Känns ganska peppande och uppiggande nu när man har ett ton läxor och prov de sista fyra veckorna i skolan.


Måndagar är inte min dag

Okej, jag har ett riktigt bevis på att måndagar hatar mig nu. Busschauffören körde förbi mig idag. Han missade mig!

Är inte detta bevis på att måndagar hatar mig eller vad?


Räddaren i nöden

Efter en lång natt med dålig sömn (pga tandvärk):

Kaffe!

Och nu känner jag att jag har inte tid med att sitta här och kommer antagligen få springa till bussen, igen.


Happy birthday

Jag blir så glad av videon, både för att jag inte kan hålla mig för skratt för bilderna (det måste innehålla alla bilder både jag och gud glömt och hoppas på att glömma) och dels för att jag blir så glad av att någon brytt sig tillräkligt mycket för att sitta och fixa ihop en liten video till mig. Och så är det bra musik i den med.

Funkar inte videon som den ska?

Vänta 5 minuter.



Det ska ni veta tjejer, denna var mycket omtyckt.
Tack!

"Vill man vara fin, får man lida pin"

Eller hur är det nu man säger?


Ja jag fick göra det nyss i alla fall. Skulle testa hårinpackningen jag köpte här om dagen (Love it!) och en anisktsmask. Och fyyyyyy så äckligt den luktade. Vet inte ifall förkylningen förstört min näsa eller om det var något fel på den för usch. Det var inget roligt att sitta med den i 10 minuter, men men, då vet jag det till nästa gång. Köp inte den med gurka på bild helt enkelt.

Snart kommer Lollo och Maddes present (den som inte funkade så bra) upp på min blogg! Hurra! Så fort yotube vill sammarbeta vill säga = klippet kanske kommer upp i morgon om jag har otur.

Jag känner mig så seg

Jag har legat i min säng och halvsovit sedan 8, jag har bara inte orkat stiga upp. Har ni också haft en sådan dag? Då det spelar ingen roll hur mycket ni sover för ni är lika trött i alla fall.

Nu ska jag i alla fall försöka gå från död till levande ganska snabbt. Klockan bara rusar iväg och farmor och farfar kommer hit vid två och jag måste baka och lite så tills dess.

Me at the moment - ganska döööd.


"Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway."

Jag älskar ordspråket/citatet (ännu inte riktigt klar över vad det är)! Det beskriver mig så perfekt, jag menar seriös hinner man vara i ett annat liv.

Bara titta, jag lever upp till detta ganska bra:

Och med det sagt (och dessa sär bilder visade) så ska jag ta bort mitt nagelack och sedan krypa ner i sängen under täcket. Eller inte, jäkla nagelacksborttagningsmedelsak. Puts väck!

 

Night night lovers!


Jag har precis lärt mig...

Hur man inte bakar.

Jag är rädd att jag kommer ha rökskador på lungorna tills i morgon, det säger väl sig själv hur illa det är här i köket nu?

Bjuda på sig själv var det ja



 

Känner mig flöt och äcklig.

En dusch i kväll kommer är mycket uppskattat, men först städning.

*suck*

Roligare kan man ju faktiskt ha på en lördag. -För det är lördag idag va?


Grönt är skönt

Jag bara måste ut idag. Jag menar man måste ju ta vara på när solen åtminstånde skiner 5 minuter i detta regniga land. Så hör ni inget av mig idag så vet ni varför.


Men roligt då, bilderna såg helt annorlunda ut på min dator än på bloggen.

Why?!


JAG BEHÖVER JOBB!

Så det skriker om det. *suck*
Måste säga att jag aldrig haft denna problem när det gäller jobb förut, och aldrig sådan ångest över att inte ha ett jobb.

Nehe. Försöka sova på det? I morgon skulle jag försöka vara en sådan där duktig människa. Gå ut och gå innan frukost, städa rummet, träna på våran crosstrainer, städa i kaninburen, baka inför söndagen och duscha. Ja gör jag ens hälften av allt detta så ska jag minsann sätta en guldstjärna i häftet.

Höres folket!


I love money!

Eller ja, tills de tar slut vill säga.

Men idag har det blivit lite handlande, mycket mycket trevligt. Även om min lillebror antagligen hatade mig för tillfället när jag vandrande runt i affärer.

Herbal Essences Shampoo + Balsam

Gunry Hair Repair Hårinpackning

3st Ansiktsmasker 2x

Öronhängen

Armband

LdB Bodyscub + Lotion Shape (tror inte ett dyft på det där, men kul att testa)

Tofsar

Rättare sagt; Beställt.


Men nu får ni väll allt ge er?

Har man ens en uns av hjärnceller i skallen så skulle detta inte komma som en chock. Är det bara jag som lyssnat på vad folk redan klagat på i USA och förstått att det även händer här? Det kan det ju inte vara.



Det måste ju vara fler som misstänkt detta/vetat detta. Herregud. Äter du på McDonalds och liknande får du räkna med gammel skitmat som innehåller mängder med socker, fett och konstiga tillsattser.

Och det gäller allt, även Burger King som så många älskar. Har svårt att tro att de står och grillar alla burgare när man lätt kan tillsätta smaktillsattser som smakar rök och grill.

Nej jag har sett på för mycket skit för att tro på all sådant där.

Nu är det helg!

Eller jag tror ju det i alla fall. Alltså dessa långhelger är förvirrande. Jag vet ju inte vad det är för dag. Jag tror jag har räknat ut att det är fredag, men jag är inte säker. Och jag skämtar inte, jag vet inte vad det är för dag.

Jag måste kolla kalendern.

UPDATE: Yes, jag hade rätt. Det är fredag.

HAHA!

Jag bara älskar videon. Men samtidigt får det mig att undra, är detta allt de gör på dagarna?
Okej, 87% av er alla har säkert redan sett den. Men jag är seg när det gäller youtube.



Äntligen!

Jag började bli rädd att det inte skulle släppas någon vettig komedi detta år, men så kom räddaren i nöden. Nu måste jag bara vänta tills sent in på hösten. *suck*

Easy A


Hoppsan hejsan

Hur länge sedan var det jag skrev här igentligen? Alldeles för länge sedan i alla fall! Så ja, hmm, jag lever. Vad ska jag skriva? Känns som om allt är tomt i hjärnan och jag inte har någonting att skriva om. Sorgligt. Well well.

Jag känner att

Jag missat några fläckar med balsam i håret.

Jag antagligen kommer vakna upp med ett afro i morgon efter att ha testat ett nytt volymschampo. Smart Lina.


Tack kära vänner

För den fina blomman och bio- och resturangpresentkortet. Uppskattas mycket kan jag lova!
Och tack Lollo för skivan, trots att det inte funkar att öppna den så jag inte har en aning om vad som gömmer sig på den. Men det är tanken som räknas.

Bilder kommer sen. Orkar inte just nu. I know, lata jäkel.

Happy birthday to you...




Någonting hände med texten, så jag får skriva det här istället.

Högtalare med bas
The departed (film)
Saving Private Ryan (film)
Ko-kort (Muu!)
500 kr
+ foppatofflor



Nöjd med min dag, helt klart. Och nu ska jag städa samtidigt som jag inviger mina fina högtalare och min lilla bas. Jag ska bara lösa först vart sjutton jag ska göra av dem.

11 Maj 1992

Runt klockan 13 den dagen kom lilla jag till världen.



Dock är jag inte ensam om att fylla år den 11 maj.
Här är några andra födda den 11 maj:
Cory Monteith
Jeffrey Donovan
Frances Fisher



Sen finns det ju folk som har oturen att dö på min födelsedag också.
Döda den 11 maj:
Bob Marley (1945-1981)



Och här är några, som inte föddes samma dag som mig, men föddes samma år. Alltså några fler snart vuxna människor.
Födda 1992 (1992 verkar vara Disney's gyllene år, 75% av alla skådespelarna för dem verkar vara födda då):
Taylor Lautner
Miley Cyrus
Selena Gomez
Demi Lovato
Emily Osment
Cole & Dylan Sprouse
Nick Jonas


Krypterat Meddelande?

För någon timme sedan eller så (när jag *host* råkade somna med mobilen i handen) så fick jag ett sms från farmor. Jag antar hon svarade på smset från igår, men jag är inte helt säker för allt det står är I.

"I"- Det är hela smset. What? Vad försöker hon säga?
Två är ingen bra tid, kan vi ta en annan? Grattis på födelsedagen? Jag behöver låna en kopp socker?

Nej jag kan inte lösa detta.

Jag må hon leva...




Ja det blev kanske inte så mycket sång som väckte mig precis eftersom alla här hemma är mer eller mindre sjuka, men jag blev väckt i alla fall. Till present, te och morotskaka.


Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på film. Rolig 18 års dag va? Ligga hemma i sängen och vara sjuk.







Ursäkta

För denna otroligt dåliga uppdatering, det är inte likt mig. Faktiskt. Men feber, hosta, yrsel, huvudvärk och allt annat jobbigt har tagit ut sin rätt = jag har legat halvsovandes och död framför tvn och inte orkat röra mig en centimeter.

Meen, nog om detta. Nu ska jag krypa ned i sängen och hoppas att jag somnar snabbt. I morgon är det den dära stora dagen (min 18 års dag) och det kan finnas risk att familjen kommer in på morgonen. Alltså vill jag kunna vakna då och inte sova igenom hela alltet. Så god natt!


Heta filmer

Piranha

27 augusti 2010 (USA)

 

Splice

4 Juni 2010 (USA)



Buried

8 oktober 2010 (USA)


Jag visste att det var något fel på fisken!

Kommer ni ihåg att jag fick en av mamma och pappas fiskar för ett litet tag sedan? Dexter, han är död.

Så länge fick jag ha den fisken.


Detta känns ju roligt

Panikstädning när man är jätte förkyld. Mysigt.
*suck*

"Man ska aldrig säga hej...

Förens man är över ån." Eller hur det nu man säger?

Jag fick lära mig igår att det stämmer väldigt bra i alla fall. För efter ett förslag från mamma, efter att min feber stigit yttligare någon grad, så gick jag och tog en kall dusch vilket var himelskt! Febern nästan försvann och jag hade inte ont någon stans (och hostan var helt okej). Självklart, mitt dumhuvud, sa jag "Åh jag mår så mycket bättre nu! Jag tror jag börjar bli frisk".

Ha! De orden fick jag snabbt äta upp.
För självklart några timmar när jag skulle sova så kom hostan tillbaka, värre än någonsin och flera gånger fick jag spy för jag hostade så många gånger. Inte fräscht. Inte ens hostmedicinen funkade. Men jag lyckades somna tillslut jag med. Vid 5 på morgonen!?

Det känns i lungorna och ryggen av allt hostandes idag kan jag lova.


Så nu vet ni det små barn. Säg aldrig, aldrig någonsin, att du är frisk. Du får bara tillbaka det sju resor värre.

Sitter inte vid min dator, så det fick bli en gammal bild från arkivet. Passade ju bra in och allt.


Problem med skräpmat?

Känner du att du äter för mycket på t ex Mcdonalds och vill trappa ned det? Känner att det blir lite för mycket skräpmat?

Gå och hyr denna film då:

Känner mig inte sådär jätte hungrig nu efter att ha sett den.

Läs om den HÄR.


Kung fu Panda 2?

Ja tydligen ska det komma en 2:a om man tittar på imdb.com (och jag har aldrig varit med om att de haft fel). Har en känsla av att den inte kommer bli en sådan stor hit. 1:an blev väl inte ens en hit?

 

Ute på bio den 1 Juli 2011


Jag har blivit kär

I denna lilla filur:



Lilla Gizmo från filmen Gremlins. Gremlins är en film som ligger väldigt nära hjärtat hos mig då det var den första skräckfilmen jag någonsin såg. Skitskraj var jag efteråt eftersom jag trodde det var en barnfilm jag satt på, jag tittade på den på tok försent också.

Tänker inte köpa figuren då jag tycker 249 kronor är lite väl mycket att slänga på något jag egentligen inte har någon användning av, men jag tyckte den var väldigt söt. Den finns att köpa hos Film & Ting.

I wish I had money

Då skulle jag genast springa och se denna rulle. Åh så jag har väntat!
Men den kommer nog snart ut på dvd, idag är de ju jäkligt snabba med sådant.


Någon som har en superkur

Mot halsont, feber och hosta?
Skulle inte vara helt fel just nu.

Filmtrubbel

Ja eftersom jag är en sådan där människa som har svårt att sova om nätterna när jag är förkyld tänkte jag ta och titta på film. Men det blir kanske inget med det i alla fall.

Jag är nämligen sjukt sugen på att se någon film med Hugh Jackman men kom snabbt på att enda filmerna med honom i som jag äger är X-men filmerna och de har jag sett ca 96245 gånger. Alltså är jag inte särskillt sugen på att se dem igen.

Sen fick jag ett himla sug efter filmen The Nightmare Before Christmas, men då kom jag på att jag inte kan hitta filmen. Den ligger någonstans i denna röra jag har på rummet efter att jag möblerat om.

Till sist blev jag sugen på filmen Coraline, men vad kom jag på då? Jo att filmen har ett stort hack i sig = man kan inte se filmen i mitten (och detta gott folk är faktiskt inte mitt fel, den var så när jag köpte den sorgligt nog).

Alltså ibland blir jag bara så trött. -Men vilken tur! Jag som måste sova.

God natt!



Irritationsmoment

Bara jag som känner mig irriterad när kändisarna "gråter ut" om hur jobbigt det är att vara känd och alla skriker efter dig och du har inget privatliv?

Visst, jag tvekar inte en sekund om att det är jobbigt, men har man inte valt det själv att ha det så? Och hur jobbigt kan det vara när du kan köpa en villa för 58 miljoner som du kan stänga in dig på från alla skrikande fans?

Att vara hemma och vara sjuk är inte bra, man blir bara bitter och irriterad.

Från enerig till död på 5 sekunder

Är det bara jag som får en uns av enerig, bara sådär, när man är sjuk? Och sedan så förbrukar man den på att bete sig lite allmänt korkad och sen är det över och man går till "jag tror jag faller ihopp och dör så sjuk är jag"-stadiet igen?

Hmm, ja kanske.

ENERGI! -- *host host snörvel* --> Döööd

Husmorstips? Någon?

Jag har ont i halsen och det klias + att jag hostar endel. Vad ska jag göra?
Dricker te och kaffe och äter glass, vilket i vanliga fall brukar hjälpa. Och så dricker jag hostmedicin mot hostan men inget tycks hjälpa. Känns som om feber är på vägs också.

Någon klok människa där ute som har några förslag?
Skulle vara sjukt uppskattat!

Te + Choklad = sant

Har man ont i halsen, ont i huvudet, hostar tills det smakar blod och en stor fet klump i halsen tycker jag att man faktiskt kan få vara onyttig såhär mitt i veckan.

Så nu ska jag lägga mig tillrätta i sängen med en kopp Te, en stor choklad och söndertittad film.


Beroende?

Är det bara jag, eller har alla fått det såhär?


Nu hoppas jag att ni säger något tröstande som t ex "Ja men alla får en sådan, du har inget beroende alls".

Välkommen tillbaka

Jäkla förkyldning? Ja det verkar som den ät tillbaka i alla fall. Som att jag inte har fått nog, har ju bara haft förkyldning exakt hela vintern.

Yes, I just love my life.

Mitt livscitat

Stämmer inte denna bra eller vad?

“The only thing that will stop you from fulfilling your dreams is you.” -Tom Bradley

Har inte en aning om vem Tom är, men måste säga att han är jäkligt smart. Detta ska förbli mitt livscitat, något jag ska leva efter. Eller ja, tills jag glömmer bort det vill säga. Om ca 1 vecka eller så.

Zooda rekommenderar

Minute Maid

 

Nyttigt och gott. Inte så illa va?

Fullt med vitaminer och frukt utan färgämnen, konserveringsmedel osv. Gott för både mage, själ och kropp med andra ord. Haha.

 

Men nu blir det annat än Minute Maid. Nu blir det en kopp te och kanske en god bok och sen, äntligen, lite sömn.


"Jag orkar inte"

Saker jag behöver göra idag:

* Städa
* Plugga
* Måla
* Vara social
* Träna
* Duscha

Saker jag orkar göra:

* ---

INGET! Nej jag strejkar, ja orkar verkligen inte. Jag är så trött och har ingen energi. Jag tänker lägga mig i sängen och titta på film and that's it! Jag tänker släppa alla krav idag och bara få va. Fy fan vad skönt!


Lika som bär?

Svar: Ja!


Lite roligt att det är från favoritfilmerna med.

Helvetes tisdag

Försovit mig, igen. Som vanligt. Har skitont i magen, är jätte trött och orkar inte med skolan för fem öre men måste.
Åååh vad livet är jobbigt. Jag hade så gärna varit hemma idag men måste verkligen gå. Fy fan.

Jag känner att jag kommer dö lite idag.

Morot?

Nepp, brännan på Agnes var inte snygg.



Bildbomb från helgen

För er som missat så var jag i skirö när sista april/första maj blev infirat. Och nu har jag äntligen fått bilderna så här kommer det en bildbomb! Och 99% av alla bilder är egentligen före skirö, väl i skirö blev det ju inte särskillt mycket bilder.


Innan festligheterna så var jag och Madde inne i stan för att akut handla.
Och testa på fula roliga klänningar.


Och så käkade vi pizza.
Man ska tydligen äta fett innan man ska dricka alkohol?


En gó & gla' Louise!






Ser jag sliten eller full ut?
Det går att diskutera.


Madde leker mästerfotograf.
Gick ju sådär tycker jag.


Sen skulle jag ju ha bildbevis på att jag bar kjol och ungefär i samma
veva så kickade nog alkoholen in.
Och undrar ni vad jag har i handen så är det korv.

Sedan kom jag på "Hey, skulle det inte vara roligt ifall jag tog på mig Maddes BH utanför tröjan?!"
Och sen kom nästa briljanta idé "Hey, vore det inte ännu roligare ifall jag hade den på huvudet?!"

Ööh, ja precis.
Alkohol kan inte vara bra för kroppen.


Snart i skirö!
*trumvirvel*


Och där var i skirö.
Ja ni ser ju hur extremt överlycklig jag är över detta faktum.


Och så spelade de där Scotts också.
Jag kunde knappast bry mig mindre.


Och sen var jag hemma. Så många bilder var det från skirö.
Wow.

Du vet att det är måndag när...

Du försover dig, sedan upptäcker att du antagligen inte lyckats duscha bort allt shampo i håret kvällen tidigare, kommer på att lite av ditt smink ligger i din kompis handväska (självklart precis det sminket du skulle ha idag), du lyckas kleta tandkräm i håret och tillsist nästan missar bussen.

Så typisk måndag ifall du frågar mig.

Och självklart var det kallt och skitväder ute också.

Bara för att jag hade hoppats på att få släppa ut Chip idag igen.
Och så planterade frön jag igår också, så de har säkert fryst sönder nu.
*SUCK!*

Vad aktiv man kan vara ibland

Eller inte.

Vi skyller på att det är måndag.

Say hello to the killer fish

Jag har fått ett nytt litet djur hos mig, en mördar fisk. Okej, rasen heter inte så (vet faktiskt inte alls vad rasen heter) men det är en riktig mördarfisk. Den har attakerat alla andra fiskar i pappas akvarium och till och med bitit av en fena på en fisk!

Mamma och pappa var berädda på att spola ned honom i toaletten, men djurvänn som man är så klarade jag inte av det utan adopterade in honom på mitt rum. Så nu är han min mördarfisk, och självklart har jag döpt han.

Dexter Freddy Jason.
Dexter = Seriemördaren Dexter i serien Dexter.
Freddy = Freddy Krueger från filmerna "Terror på Elm Street".
Jason =
Jason Voorhees från "Fredagen den 13:e" filmerna.
Hallå, han var ju en mördarfisk, allstå måste han ju ha mördarnamn!

Och ja jag vet, min kanin har samma andranamn som fiskens förstanamn, men tror inte han kommer klaga direkt.




Han var en jäkel på att simma och det var inte lätt att få ett kort, så detta är allt jag har.

Och ja, burken är väldigt tillfälligt.
Någon som har en billig liten fiskskål att sälja till mig?


Dags att städa?

Svar: JA!


Jag får ryck!

NEJ, vi tjejer föds inte till att älska rosa och barbie och killar föds inte till att älska blått och bilar. Det är så att vi LÄR oss vad som är "killigt" och "tjejigt". Varesig det är avsiktligt eller inte så lär vi oss att killar ska leka med bilar och tjejer med dockor.

Och kom inte med några fjantiga bortförklaringar som "Ja fast det finns i genitiken" för ni vet att det är bullshit. För ja, det var ju jätte vanligt sådär att killar älskade blått och tjejer rosa på medeltiden då det inte ens existerade färger (knappt).

Jag blir så trött på folk och deras fjantigheter.

Fy skäms på er

Att ni sitter här och läser min blogg. GÅ UT!
Har ni tittat där ute? Det är så fint och soligt, inte en dag att sitta inne på. Så så, iväg med er och njut utav vår (sommar?) solen!

Vilka signaler ger detta?

Jag vill ha dreads, vill äga en gammal volkswagen buss (en skruttig sak lagad med silvertejp och tuggummi) och så försöker jag leva så vegitariskt som möjligt.

Om jag nu skulle skaffa dreads, skaffa körkort och sedan köpa en gammal volkswagen buss, vad skulle folk säga?
Pårökt hippie? Mycket möjligt och mycket sorligt.

Folk är fördomsfulla och, ja, även jag. Även ifall jag inte vill erkänna det.



Tummen upp för

Bullet For My Valentine's nya skiva som äntligen kommit ut på spotify!

Klicka HÄR för att höra det nya albumet.


Hur pinsamt?

Ja jag hade dött en aning i alla fall.

KLICKA HÄR

I Blame Coco feat. Robyn

 


Vänta och vänta och vänta

* Jag väntar på ett paket på posten från Fattybom (hoppas det inte kommit bort!)

* Jag väntar på bilderna Madde ska skicka från gårdagen

Hur tråkigt är inte det?

Måste ses

Jag menar hallå, Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren och Terry Crews i huvudrollerna och Bruce Willis och Arnold Schwarzenegger i två småroller. Det kan ju bara bli skitbra eller katastrof. Antagligen en katastrof, men vill se den ändå.

The Expendables, kommer ut den 13 augusti 2010 (i USA)


God morgon bakis sverige!

Såhär ser man ut ifall man somnar med smink och 10 ton hårspray i håret.

Mycket vackert må jag säga.


Jag antar att 75% av er där ute just nu sover och/eller är bakis för ingen är särskillt kontaktbar just nu. Själv mår jag ganska bra och käkar frukost just nu. Det kan man inte om man är bakis. Det enda som är "felet" idag är en snörvlig näsa (välkommen tillbaka äckliga förkylning) och huvudvärk som jag haft sen igår (och tvingade hem mig tidigare från skirö).

Men vet ni vad?
Nu ska jag lägga mig i min stora mysiga säng igen och titta på någon film. Orkar inte vara aktiv och städa just nu som alla andra i familjen.

God natt!

Jag luktar sprit, rök och kille. Ska sova med kläder och smink på. Har huvudvärk som heter duga och känner mig allmänt ofrächs. En bra valborg med andra ord.

God natt!
Finns risk att detta är borta i morgon.

RSS 2.0